מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בתחילת התקרחות גבריתאני18/10/2010
שלום.
אני בן 17 וקצת ולאחרונה הבחנתי בנשירת שיער ודילול השיער,
מסיבה גנטית.
הרופא נתן לי פרופסיה שגרמה לי לנפיחות בחזה ומחיפוש באינטרנט החלטתי להימנע מלהמשיך בטיפול בה.
החלטתי לנסות לחפש פתרון טבעי יותר.
האם שמעתם על פיטואקסיל ?
אמנם זה לא זול אבל טבעי ונראה לי פחות מסוכן מפרופסיה...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בתחילת התקרחות גברית
ד``ר ברנרדו פינקל20/10/2010שלום אני
בגיל צעיר עם נשירת שיער, ממליץ על בירור מקיף ע"י רופא\ה עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצתי עם רופא עור
אני20/10/2010שנתן לי מרשם לפרופסיה מייד בלי למצמץ.
לקחתי אותה למשך כמעט חודשיים עד שהבחנתי שהחזה שלי גדל בצורה חריגה,
והפסקתי את הכדורים (אגב הנפיחות יורדת מאז).
גם אח שלי שגדול ממני בשנתיים התחיל לאבד שיער באזור הגיל הזה,
והיום מצבו קרוב הרבה יותר להתקרחות, וזה כמובן מאבא שלנו.
למעשה,
כבר קניתי את הפיטואקסיל ובגלל שזה טבעי אני יותר רגוע מבחינת תופעות לוואי,
בכל מקרה אני מקווה שזה יעזור לי.
אתה עדיין חושב שיש לי סיבה להמשיך להתייעץ עם הרופא?
כשסיפרתי לו על תופעת הלוואי הוא אמר שזה שטויות והכדורים מצויינים,
אבל עובדה שהפסקתי והמצב התחיל להשתפר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצתי עם רופא עור
ד``ר ברנרדו פינקל26/12/2010שלום אני
אין סיבה להמשיך להתייעץ עם הרופא שאינו יודע תופעות לוואי של פרופסיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכשיר קוסמטי
ד``ר ברנרדו פינקל26/12/2010שלום לימור
איזה תכשיר קוסמטי ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)