מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער דלילשרה09/11/2010
אני אשה בת 48 בעלת שיער דליל מאד הנוטה להתקרחות באזור קידמת הראש....
מעונינת להסבר תהליך....להתיעצות....מה התהליך
הנושא דחוף מאד
יש לציין שאין לי נשירה
עברתי בחיי הרבה טראומות
אשמח לתגובה מהירה
המיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער דליל
ד``ר ברנרדו פינקל16/11/2010שלום שרה,
השתלת שיער היא פעולה כירורגית זעירה בהרדמה מקומית. נדירים סיבוכים מעצם הפעולה עצמה. סיכונים אפשריים הינם כתוצאה מרגישות יתר לתרופות שמשתמשים בהם טרם, במהלך ולאחר הפעולה - כמו בכל פעולה כירורגית.
צפיפות השיער המושתל לעולם אינה אותה צפיפות כמו צפיפות השיער טרם ההתקרחות. אפשר רק לשפר את מצב הקרחת. תוצאות ההשתלה הינן אינדיבידואליות ומשתנות מאדם לאדם, בהתאם למצבו התחילי וסוג השיער. חלק מהגורמים המשפיעים על התקרחות הינם מצבים נפשיים כגון: לחץ או ומתח. השיער המושתל נוהג כשיער טבעי לכל דבר ומבחינה זו גם הוא מושפע מגורמים אלו.
כל מקרה לגופו. הנך מוזמן לייעוץ למרפאתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת שיער
חיים23/11/2010ניתן לעשות השתלת שיער באיזור המבוקש . אצל נשים התוצאות יוצאות מהכלל מכיוון שברוב המקרים אין נשירה גדולה ולכן האיזור המקריח הוא באיזורים מסוימים ולא בכול הראש . ניתן להגיע לצפיפות מקסימלית יש שתי אפשריות אחת בלי צלקת אחת משאירה צלקת קטנה שלא רואים אותה אפילו תחת תיספורת קצרה תוכלי לקבל פרטים נוספים
בטלפון 0544823664 אני ואבא שלי עברנו השתלה כזאת .
בברכה , אבירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)