שיער דליל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער דליל
    שרה
    09/11/2010

אני אשה בת 48 בעלת שיער דליל מאד הנוטה להתקרחות באזור קידמת הראש....
    מעונינת להסבר תהליך....להתיעצות....מה התהליך
    הנושא דחוף מאד
    יש לציין שאין לי נשירה
    עברתי בחיי הרבה טראומות
    אשמח לתגובה מהירה
    המיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער דליל

הוספת תגובה

• שיער דליל

ד``ר ברנרדו פינקל
    16/11/2010

שלום שרה,

השתלת שיער היא פעולה כירורגית זעירה בהרדמה מקומית. נדירים סיבוכים מעצם הפעולה עצמה. סיכונים אפשריים הינם כתוצאה מרגישות יתר לתרופות שמשתמשים בהם טרם, במהלך ולאחר הפעולה - כמו בכל פעולה כירורגית.
    צפיפות השיער המושתל לעולם אינה אותה צפיפות כמו צפיפות השיער טרם ההתקרחות. אפשר רק לשפר את מצב הקרחת. תוצאות ההשתלה הינן אינדיבידואליות ומשתנות מאדם לאדם, בהתאם למצבו התחילי וסוג השיער. חלק מהגורמים המשפיעים על התקרחות הינם מצבים נפשיים כגון: לחץ או ומתח. השיער המושתל נוהג כשיער טבעי לכל דבר ומבחינה זו גם הוא מושפע מגורמים אלו.
    כל מקרה לגופו. הנך מוזמן לייעוץ למרפאתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתלת שיער

חיים
    23/11/2010

ניתן לעשות השתלת שיער באיזור המבוקש . אצל נשים התוצאות יוצאות מהכלל מכיוון שברוב המקרים אין נשירה גדולה ולכן האיזור המקריח הוא באיזורים מסוימים ולא בכול הראש . ניתן להגיע לצפיפות מקסימלית יש שתי אפשריות אחת בלי צלקת אחת משאירה צלקת קטנה שלא רואים אותה אפילו תחת תיספורת קצרה תוכלי לקבל פרטים נוספים
    בטלפון 0544823664 אני ואבא שלי עברנו השתלה כזאת .

בברכה , אבירן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו