נשירת שיער פתאומית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער פתאומית
    לילך
    29/11/2010

אני בת 27 פלוס ילד בן 4. תמיד היה לי שיער ארוך בריא והרבה..
    בתקופה האחרונה כל פעם שאני חופפת כבר בשמפו יוריד לי כמות אדירה של שיערות. רצפת הבית והמיטה שלי מלאת שיערות... זה פעם ראשונה שזה קורה לא שיניתי שום התנהלות חיים או תזונה או ספורט... זה התחיל להדאיג אותי כשקלטתי שבעצם השיער שלי הצתמצם בחצי.. הוא נשאר מאוווד דליל!
    אני אציין שהתחלתי לשים לב כהחלפתי שמפו להוואי.. אבל כבר שבועיים שאני עם שמפו אחר וזה ממשיך...
    מה קורה לי??.!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער פתאומית

הוספת תגובה

• נשירת שיער פתאומית

ד``ר ברנרדו פינקל
    01/12/2010

שלום לילך
    קיימים גורמים רבים מאד לנשירת השיער. באופן כללי, נשירת השיער מושפעת הן מגורמים גנטיים, הן תזונתיים, הן סביבתיים והן נפשיים. חוסר בויטמינים או במינרליים (כגון: ויטמין B12, אבץ) משפיע על איכות השיער ואופן התפתחותו.
    הייתי ממליץ לך לפנות לרופא המטפל ולדון עימו באופן מקיף ומעמיק על: א. בדיקות הדם - כלל פרופיל הורמונלי? שינויים בכל אחד מגורמים אלה יכולים להשפיע על נשירת השיער.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו