מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלקתyosi04/01/2011
כשביצעת לי את הניתוח החסרת ממני את כל האינפורמציה הזאת, ככל הנראה אני מצטלק לא טוב ואם הייתה אומר לי את זה יכול להיות שלא הייתי מסכים. ההשתלה לא יצא טוב, מכמות השתלים אמרת שתשעים אחוז יתפוס ותפס הרבה הרבה פחות, בטח תגיד שזה גם אינדיווידואלי ואישי , אצל כל אחד נתפס אחרת. יש פה גם אפקט של גיל, אני הייתי מאוד צעיר כשביצעת לי את הניתוח וההתקרחות עוד לא הסתיימה , בהמשך בנוסף לצקלת וחוסר היתפסות של הזקיקים פשוט הניתוח הזה היה מיותר , כנראה הקונספט של להשיג כסף בכל דרך הוא גם אינדיווידואלי ואישי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל04/01/2011שלום רב
אני מבין את האכזבה שלך.
אני משתדל להסביר באופן מפורט מאד כל מה שקשור לתהליך הטיפול
ולתוצאות שלו.
רפואה זה לא תחום מדויק וכל מה שמסבירים לפצינט לגבי התוצאות
מבוסס על סטטיסטיקה ומה שקורה בדרך כלל אצל רוב הפצינטים.
אי אפשר לדעת מראש מה שיקרה באופן מדויק לגבי פצינט מסוים.
הרופא משקיע כל מה שביכולתו כדי להשיג תוצאות טובות בלי שום
סיבוך וכדי שהפצינט יהיה מרוצה מהתוצאות .
אני מצטער שאתה מאוכזב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)