מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר שאלות לדוקטור ..דניאל16/02/2011
שלום דוקטור אני קודם רוצה לתאר לך את המראה שלי כדי שתוכל טיפה לדמיין את המצב ואז תענה לי על מספר שאלות חשובות מבחינתי ..
אני בן 21 ותווי הפנים שלי רזות .. המרחק בין הגבות לשיער הוא 5-6 ס"מ {אורך המצח } אני רוצה לקצר את זה בחצי זאת אומרת שאני רוצה עוד 3 ס"מ שיער באיזור המצח כאשר הוא נפרש לכל רוחב המצח..
השאלות הן :
א- האם זה אפשרי ?
ב- אם כן , אני רוצה לעשות זאת בשיטה של לקחת שיעור מהגוף ולשתול אותן במצח האם זה אפשרי ?
ג- מהו הסכום הערכתי מבחינתך ?
בתודה , דניאל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר שאלות לדוקטור .. - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל16/02/2011שלום רב
אפשר להוריד קו השיער אומנם 3 ס"מ זה נראה הרבה צריך לראות אם זה מתאים
עם קמטי המצח.
השיער המושתל פחות צפוף מהשיער טיבעי ויכול להיות שיהיה צורך בשתי פעולות אם
מתרחקים הרבה מהקו השיער.
השיער בגוף שונה מהשיער של הקרקפת וזה יכול לגרום לתוצאות לא אסטתיות
במיוחד אם מדובר בקו השיער.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)