היכן מבצעים השתלת שיער?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היכן מבצעים השתלת שיער?
    טלי
    28/04/2011

שלום רב,
    לאישה בת 81 ששערותיה מאוד הדלדלו בעקבות טיפול תרופתי אגרסיבי (לא כימותרפיה,, לא דובר סרטן) לבעיית גב מסויימת (שכעת מטופלת בטיפול חדשני במרפאת כאב, בו הושתל לה מנגנון מזערי המטפטף באופן מאוד מוקר מורפין). מכל מקום היא מחפשת מענה באמצעות השתלת/הלחמת שיער או כל הצעה שתשפר את מראה שיערה הדליל - במיוחד בקדמת הראש. האם אפשר לקבל המלצה למקום כזה באזור ירושלים? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היכן מבצעים השתלת שיער?

הוספת תגובה

• היכן מבצעים השתלת שיער? - תגובה

ד''ר שלום שאלתיאל
    28/04/2011

שלום רב

צריך לבדוק המצב השיער אחורה (עובי,צפיפות...).

לפי האיכות של המקום התורם (אחורה) יהיה אפשרות לדעת אם מומלץ
    לבצע השתלת שיער.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

טלי
    28/04/2011

תודה על תשובתך. במידה והשתלה אינה רלוונטית אולי הלחמה או תוספי שיער. אני מניחה שזה כבר לא בתחמך אך אולי ידוע לך מי באזור ירושלים עושה זאת. תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד''ר שלום שאלתיאל
    29/04/2011

שלום רב

באיזור ירושלים לא כל כך מכיר.

יש חברה באיזור המרכז שאני מכיר שעוסקת בתוספות.
    אפשר לפנות אלי כדי לקבל טלפון שלהם.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתלת שיער

דליה
    30/04/2011

אני חושבת שהלחמה זה יותר טוב, אם כי צריך לחזור על זה אחת לכמה זמן (אין לי מושג כמה) אבל זה מיידי. השתלה לוקחת די הרבה זמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו