מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היכן מבצעים השתלת שיער?טלי28/04/2011
שלום רב,
לאישה בת 81 ששערותיה מאוד הדלדלו בעקבות טיפול תרופתי אגרסיבי (לא כימותרפיה,, לא דובר סרטן) לבעיית גב מסויימת (שכעת מטופלת בטיפול חדשני במרפאת כאב, בו הושתל לה מנגנון מזערי המטפטף באופן מאוד מוקר מורפין). מכל מקום היא מחפשת מענה באמצעות השתלת/הלחמת שיער או כל הצעה שתשפר את מראה שיערה הדליל - במיוחד בקדמת הראש. האם אפשר לקבל המלצה למקום כזה באזור ירושלים? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היכן מבצעים השתלת שיער? - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל28/04/2011שלום רב
צריך לבדוק המצב השיער אחורה (עובי,צפיפות...).
לפי האיכות של המקום התורם (אחורה) יהיה אפשרות לדעת אם מומלץ
לבצע השתלת שיער.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
טלי28/04/2011תודה על תשובתך. במידה והשתלה אינה רלוונטית אולי הלחמה או תוספי שיער. אני מניחה שזה כבר לא בתחמך אך אולי ידוע לך מי באזור ירושלים עושה זאת. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל29/04/2011שלום רב
באיזור ירושלים לא כל כך מכיר.
יש חברה באיזור המרכז שאני מכיר שעוסקת בתוספות.
אפשר לפנות אלי כדי לקבל טלפון שלהם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת שיער
דליה30/04/2011אני חושבת שהלחמה זה יותר טוב, אם כי צריך לחזור על זה אחת לכמה זמן (אין לי מושג כמה) אבל זה מיידי. השתלה לוקחת די הרבה זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)