בקשר להשתלת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר להשתלת שיער
    מושה
    24/05/2011

קודם כל אני בן 19. האם זה אפשרי בכלל לבצע השתלת שיער? יש לי מפרצים שרק הולכים וגדלים עם הזמן וזה מאוד מאוד מאוד מציק לי ואני מתחיל להיכנס לדיכאון עמוק בגלל זה.

רציתי לשאול מה קורה אחרי שאני מבצע השתלת שיער? אני למשל צריך להשתיל שיער במפרצים וזהו, ומה העלאה? זאת אומרת, זהו? אני לא יקריח יותר? או שאני ימשיך להקריח כרגיל רק שזה ימשיך מהמקום שלא הושתל בו שיער? (ואז ההתקרחות לא תראה טבעית אפילו)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר להשתלת שיער

הוספת תגובה

• היי

תום
    24/05/2011

היי

1.השתלת שיער לא מומלץ לבצע מתחת לגיל 25 משתיסיבות עקריות שהן : רק בגיל 25 ומעלה ניתן לחזות את התפתחות ההתקרחות העתידית ,שנית בחור צעיר מצפה שלאחר ההשתלה יהיה לו ערמות של שיער כמו שהיה לו בגיל 15
    2. אם תבצע ההשתלה זה בהחלט לא ימנע משאר השיער שלך באיזור ההתקרחות להמשיך לנשור , השיער שהושתל לעולםלא ינשור בגלל שוני בגנטיקה מאחר והשיער המושתל נלקח מאחור - איזור שלרוב אף אחד לא מקריח בו.
    3. אני הייתי ממליץ לך בחום לגשת לרופא עור ולקבל ממנו מרשם לתרופה בשם פרופסיה על מנת לעצור את נשירת השיער (כמה שיותר מהר)
    4.חשוב להבין כי השתלת שיער משפרת את המראה באופן משמעותי אך רחוק מי זה של שיער מלא כשהיית ילד.

בהצלחה!!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה

מושה
    24/05/2011

קצת בעיה בישבילי לקחת פרופסיה, ניסיתי ואכן תופעות הלוואי קיימות. לקחתי בסך הכל 5 יום, והחשק המיני שלי כמעט ירד לאפס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

תום
    24/05/2011

קשה לי מאוד לאמין
    אני חושב שזה נטו פסיכולוגי
    אני במקומך הייתי לוקח תקופה של מספר חודשים ואם אתה עדיין מרגיש כך הייתי מפסיק
    דבר נוסף פרופסיה לא תויד לךאתהחשק המיני כבר ביום הראשון שני לשימוש
    היא עודלא תתחיל להשפיע בכלל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי - תגובה

ד``ר ברנרדו פינקל
    25/05/2011

שלום תום
    יפה, אני חושב כמוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו