מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשר להשתלת שיערמושה24/05/2011
קודם כל אני בן 19. האם זה אפשרי בכלל לבצע השתלת שיער? יש לי מפרצים שרק הולכים וגדלים עם הזמן וזה מאוד מאוד מאוד מציק לי ואני מתחיל להיכנס לדיכאון עמוק בגלל זה.
רציתי לשאול מה קורה אחרי שאני מבצע השתלת שיער? אני למשל צריך להשתיל שיער במפרצים וזהו, ומה העלאה? זאת אומרת, זהו? אני לא יקריח יותר? או שאני ימשיך להקריח כרגיל רק שזה ימשיך מהמקום שלא הושתל בו שיער? (ואז ההתקרחות לא תראה טבעית אפילו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
תום24/05/2011היי
1.השתלת שיער לא מומלץ לבצע מתחת לגיל 25 משתיסיבות עקריות שהן : רק בגיל 25 ומעלה ניתן לחזות את התפתחות ההתקרחות העתידית ,שנית בחור צעיר מצפה שלאחר ההשתלה יהיה לו ערמות של שיער כמו שהיה לו בגיל 15
2. אם תבצע ההשתלה זה בהחלט לא ימנע משאר השיער שלך באיזור ההתקרחות להמשיך לנשור , השיער שהושתל לעולםלא ינשור בגלל שוני בגנטיקה מאחר והשיער המושתל נלקח מאחור - איזור שלרוב אף אחד לא מקריח בו.
3. אני הייתי ממליץ לך בחום לגשת לרופא עור ולקבל ממנו מרשם לתרופה בשם פרופסיה על מנת לעצור את נשירת השיער (כמה שיותר מהר)
4.חשוב להבין כי השתלת שיער משפרת את המראה באופן משמעותי אך רחוק מי זה של שיער מלא כשהיית ילד.
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה
מושה24/05/2011קצת בעיה בישבילי לקחת פרופסיה, ניסיתי ואכן תופעות הלוואי קיימות. לקחתי בסך הכל 5 יום, והחשק המיני שלי כמעט ירד לאפס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
תום24/05/2011קשה לי מאוד לאמין
אני חושב שזה נטו פסיכולוגי
אני במקומך הייתי לוקח תקופה של מספר חודשים ואם אתה עדיין מרגיש כך הייתי מפסיק
דבר נוסף פרופסיה לא תויד לךאתהחשק המיני כבר ביום הראשון שני לשימוש
היא עודלא תתחיל להשפיע בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל25/05/2011שלום תום
יפה, אני חושב כמוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)