מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כוויה כימיתעמרי02/04/2011
פתחתי סתימה בכיור בעזרת סודה כאוסטיק
ונכוותי באמה כרגע האיזור אדום רגיש ועם נקודות חומות
שטפתי במים וסבון
האם יש סכנה להרעלה?
מה הטיפול הכי טוב?
תודה רבה?
עמרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוויה כימית - תגובה
ד''ר אכי פרידמן02/04/2011מדובר ככל הנראה בכוויה כימית דרגה ראשונה - גש לרופא עור לקבלת טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריהpredator02/04/2011
שלום אבחנה אצלי סבוריה למעלה מחודש, נרשם לי אגיספור ואני משתמשת קרוב לשישה שבועות, לפי ההוראות אין להתמש בשמפו למעלה משישה שבועות, והרופא רשם לי עוד 3 מרשמים לאותו תכשיר, האם לדעתםכם ניתן להמשיך עם התכשירים אחד אחרי השני? יש לציין כי חל שיפור במצבי אבל בכמה אחוזים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריה - תגובה
ד''ר אכי פרידמן02/04/2011ניתן להשתמש לאורך זמן אולם רצוי להשהות את השמפו על הקרקפת לכחתי שעה לפני שטיפה.
ככל שהמצב משתפר ניתן להפחית התדירות הטיפולים אולם רצוי לא להפסיק לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקופת השימושאסתי01/04/2011
בביקור אצל מומחה עור אובחן לי ויטיליגו והומלץ לי טיפול של חודשיים במשחות פרוטופיק ואלוקום קרם, לסירוגין. יום אחד פרוטופיק, למחרת אלוקום וכן הלאה..
בתגובה הראשונה בפורום זה כתב מישהו שטיפול של יותר מחודש באלוקום הרס לבתו את העור. האם תקופת הטיפול שניתנה לי בקרם מסוכנת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקופת השימוש - תגובה
ד''ר אכי פרידמן02/04/2011תקופת הטיפול סבירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה -הרפס גניטליללה01/04/2011
היי, מעולם לא שכבתי עם אף אחד, אך יש לי הרפס בשפתיים.
לפתע מצאתי פצעון באיבר המין שלי, בדיוק גילחתי את האיזור, כך פתאום שמתי לב שיש בליטה מוזרה, מהגילוח הוא התחיל לדמם קצת.
האם זה הרפס גניטלי או שייתכן כי זהו סתם פצעון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה -הרפס גניטלי - תגובה
ד''ר אכי פרידמן02/04/2011גשי להיבדק אצל רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הופעה של אורטיקריה ...שלי01/04/2011
היי :)
ב8 בפברואר התחילו לי עקצוצים בפה יותר נכון בשפתיים , לאחר מכאן הידיים שלי התחילו לשרוף כמו גם הרגליים וראיתי שאני נהיית אדומה בפנים הלכתי לקופת חולים שכבר כולי מתרגדת בצורה נוראית וממש שורפות לי היידים ואחרי מס' דקות שחיכיתי שם גם התחילו להופיע לי על הבטן גבשושיות קטנות כמו באבעבות אוח אז הזריקו לי פורמטזין והכל נרגע מאז אני לוקחת אריוס יום יום! התור שלי לאלרגולוד הוא ב17 באפריל , ואני צריכה להפסיק את האריוס כשבוע לפני , אני מאוד מפחדת להפסיק לקחת את התרופה שכרגע אין לי התרפרצות של האלרגיה אלא רק ערצוצים וגירודים קלים .
הרופאה לא יודעת ממה זה נגרם , מה שכן הייתי מאושפזת שבוע בבי"ח על כאבי ראש , וזה קרה ביום אחרי שהגעתי הבייתה
בבית החולים נתנו לי תרופות בשם : מוסקול ואיבופן . מה שכן ממש כמה דקות לפני שהתחילו לי העקצוצים לקחתי ביחד לוסק ואופטלגין נוזלי , האם יש קשר?
לוסק אני אמורה לקחת מדי יום , מה שכן מאז אני לא נוגעת בשום תרופה כלשהיא .
האם אני צריכה לחשוש מלהפסיק את האריוס? וממה האלרגיה הזו יכולה לנבוע? כי שיניתי מרכך ואבקת כביסה אני לא לוקחת תרופות והגירודים והעקצוצים לא עוזבים אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה
ציפי02/04/2011לי היתה אורטיקריה כ 8 שנים שטופלה באין ספור תרופות עם ולצערי המון תופעות לוואי
סבל בל יתואר שלא נגמר.
גם הומאופטיה ורפואה סינית לא עזרו אבל בסופו של דבר האורטיקריה חלפה הודות לטיפול אלטרנטיבי מדהים שהעלים אותה ואני מקווה שהיא לא תחזור לעולם עוד.
תחפשי בגוגל : הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
זה האתר של המטפל.
ציפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לדעת מה משמעות הממצא .?שיר30/03/2011
scalp excision trichilemmal cyst???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לדעת מה משמעות הממצא .? - תגובה
ד''ר אכי פרידמן02/04/2011מדובר בציסטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומות או יבלות עור בעקבות הריוןאורית28/03/2011
בהריון הקודם הופיעו שומות/יבלות כהות על צווארי. רופא עור הורידן ע"י ריסוס חומר מקרר ואחר כך תלישתן במספריים. לאחר שלוש שנים והריון נוסף הופיעו שוב. אותו רופא הפסיק לעבוד עם קופת החולים ואני מתקשה למצא רופא עור בקופה שיבצע את הסרת השומות שוב.
אשמח לקבל המלצה על רופא כזה גם מחוץ לקופת החולים.
רופא העור של הקופה טיפל בי עם חנקן נוזלי במקל דומה לזה שמנקים בו אוזניים. השומה נפלה אך נותר כתם כהה וממש אינני מעוניינת בטיפול מסוג זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מאזור חיפה אך אין לי בעיה להגיע
אורית28/03/2011לאזור תל אביב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטיריאזיסמיכל26/03/2011
שלום,
אני כחודשיים סובלת מפיטיראזיס, מטופלת ע"י נרידרם. רציתי לשאול, האם זה הגיוני שאחרי חודש וחצי טיפול עדיין יופיעו לי נגעים חדשים?
האם הנגעים יכולים להופיע בקרקפת?
האם הגיוני שארגיש דקירות וקצת גרד, בכל הגוף? (בא והולך, לא מאוד רציני).
האם הפטריה יכולה להגיע לרירית הנרתיק?
האם אני יכולה להדביק את עצמי בנגעים חדשים ע"י מגע בנגעים קיימים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטריאזיס
מירי26/03/2011חפשי בגוגל - פיטריאזיס רוזאה
יש טיפול קצר שמעלים אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש המלצה לרופא עור המומחה במין ?עופר26/03/2011
ההיתי אצל רופא עור בקופת חולים - לא נראה לי הוא בכלל בקטע...
יש למשהו המלצה על מרפאה או רופא עור ספציפי המתמחה בעיקר המין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
הילה04/04/2011יש את פרופ' רוני וולף, יש לו מרפאה ברח' יוסף הנשיא בת"א והוא מקבל אנשים מכל קופות החולים. אני אישית מאוד ממליצה. הוא גם אדם מאוד נחמד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרציההיפוכונדר?22/03/2011
שמתי לב כבר לפני שבוע או יותר שיש לי גוש כלשהו על הכתף, היום שמתי לב שהוא טיפה השתנה, "חקרתי" אותו קצת וגיליתי שזו קרציה והוצאתי אותה עם פינצטה. השאלה אם צריך לבדוק את זה או להמשיך כרגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרציה - תגובה
ד''ר אכי פרידמן22/03/2011אם אין כל תסמינים אחרים (וקרציות אחרות) המשך כרגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בעור הפות ובפי הטבעתלי22/03/2011
שלום,
אני סובלת כבר 4 שנים מגרד בעור הפות ובפי הטבעת.
אין לי בעיה ווגינלית אלא עורית.
האם יש שם לתופעה הזו?
האם זה נפוץ?
מה הטיפול שניתן בדרך כלל?
(אני יודעת שזה לא תחליף לבדיקה רפואית)
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בעור הפות ובפי הטבעת - תגובה
ד''ר אכי פרידמן22/03/2011קימות מספר אפשרויות אבחנתיות למצבך ולעיתים נדרשת אף ביופסיה עורית בנוסף על בדיקה ואבחון של רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב,מחלת עור בשם pleva...אבי22/03/2011
שלום רב,
שמי אבי ואני בן 22...בשרותי הצבאי אובחנה אצלי מחלת עור בשם פלבה..לאחר בדיקות רבות אצל רופאי עור,בדיקות דם למינהם,כדורים מכל מיני סוגים ומשחות סטרואידים..אינני מצליח להתגבר על המחלה שמאופיינת בפצעים מאוד לא נעימים בכל חלקי הגוף.
אשמח לקבל יעוץ או תגובה כלשהי שתוכל לעזור לי..כל דבר,בבקשה.
תודה מראש ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב,מחלת עור בשם pleva... - תגובה
ד''ר אכי פרידמן22/03/2011כפי שנוכחת קימות מספר אופציות טיפוליות אולם אף אחת מהן אינה עילאית. כדאי להיות סבלני ולהעזר בהקלה זמנית שניתן להפיק מטיפולים תרופתיים שונים. יש מצבים בהם התופעה נחלשת מעצמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחיל להתפשט לה ביד נקודות סוג של פריחהcoral21/03/2011
היי,
חברה שלי נמצאת באי בדרום אמריקה.
היא סיפרה לי שבשבועיים האחרונים התחיל להתפשט לה ביד נקודות סוג של פריחה...
היא שלחה לי תמונות צירפתי אותן אשמח אם תוכלו לעזור לי באבחון וטיפול הבעיה.
כמובן שהיא תתייעץ עם רופא כאשר היא תגיע לעיר מחר.
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה ביד - תגובה
ד''ר אכי פרידמן22/03/2011לצערי אין באפשרותי לסייע לאור התמונה המצ"ב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה באוננותחסוי21/03/2011
שלום,
אני עוד מעט בן 15 ומאוננן בערך כבר שנתיים שנתיים וחצי.
בחצי שנה הגברתי את כמות האוננות ואני כל יום מאונן.
ביום שבת אוננתי, גמרתי ואז יצא לי דם, לא הרבה אבל יצא.
כמובן שמאוד נלחצתי וישר הלכתי לשטוף.
היום אוננתי שוב, ושוב זה קרה.
אני מתבייש להגיד לאמא שלי (אבא נפטר) או לאחי הגדול.
מה לעשות ?
ומה הסיבה שזה קורה ? יכול להיות שיהיה לי בעיה בפוריות בעתיד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה באוננות - תגובה
ד''ר אכי פרידמן22/03/2011פנה לאורולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- pityriasis rosea כבר 6 שניםיואב20/03/2011
שלום רב, יש לי פטרת על העור שנראית כמו pityriasis rosea כבר 6 שנים נעלמת בקיץ, חוזרת בחורף. ניסיתי הרבה דברים: ניזורל שלא השפיע בכלל, כדורים, רק הסבון של סבתא ג'מילה השפיעה לתקופה קצרה. אני אובד עצות! הרופאה שלי לא נתנה לי עזרה מועילה. אשמח לתשובה מכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטריאזיס רוזאה הטיפול היחיד בעולם
גיא20/03/2011אני מתפלא עלייך שלא טרחת לחפש בגוגל .
הטיפול היחיד בעולם לפיטריאזיס רוזאה הוא טיפול אנטי וירלי
שפותח בידי מטפל אלטרנטיבי .
כנס לאתר ותראה את המידע ואת התמונות.
כפי שידוע לך המחלה נגרמת ע"י שני נגיפים ממשפחת ההרפס
הרפס מס' 6 והרפס מס' 7 .
אשר להם אין מענה ברפואה קונבציונלית כבר 100 שנה
הטיפול הוא בקוקטייל צמחי ובתוך שבוע בערך תעלם רוב הפריחה.
חפש בגוגל - פיטריאזיס רוזאה
ותגיע לאתר של המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)