פורום מחלות עור, מחלות עור ילדים - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשיכה על ידי חרק כלשהו
    מירי
    17/05/2011

שלום,
    לפני כשבוע לפי הפצעים שהופיעו אצלי על היד נשכו אותי כנראה בלי שאשים לב לזה .בהתחלה היה לי רק רגישות במגע עם העור.כל העור על יד ימין.אחרי איזה 5-7 ימים אחרי התחילו לי כאבים תחושת צריבה ונימול ביד מן עקצוצים כאלה כמו של מחטים ויש לי מספר פצעים כאלה בעור וסימן כחול ליד הפצע.אני לא יכולה לעשות שומדבר עם היד לא ללבוש שרוול ארוך ולא לאמץ את היד כי הכאבים מחמירים ומדי פעם יש לי מן פעימות בתחת לביתה השחי ועד שריר החזה.
    הייתי היום אצל רופא כללי והיא רק הסתכלה על היד ולא ידעה מה יש לי וגם לא שלחה אותי לבדיקות דם לראות מה קורה.היא נתנה לי לקחת אנטיביוטיקה 4 פעמים ביום ותרופה נגד תגובה אלרגית פעם ביום.
    אני לא בנאדם שלוקח בקלות כזו אנטיביוטיקה לפני שאני בטוחה שאין דרך אחרת לרפא את זה.הרופאה אמרה לי שאם עולה לי החום אז לפנות לבית חולים כי היא חוששת מזיהום.
    האם יש לכם דיעה אחרת או עיצה אחרת לתת לי?יעוץ להמשך טיפול?אני ממש לחוצה ומפחדת שזה יחמיר כי אני בנתיים לא לוקחת שום תרופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשיכה על ידי חרק כלשהו

הוספת תגובה

• תיקון-מתחת לבית השחי

מירי
    17/05/2011

מתחת לבית השחי לפי מה שכתבתי יש לי תופעת פעימות לעתים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשיכה על ידי חרק כלשהו - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    23/05/2011

מירי, אין דרך לייעץ לך באופן מוסמך ללא בדיקה קלינית. פני בהקדם לבדיקת רופא עור, בעיקר כדי לשלול שלבקת חוגרת או עקיצת עכביש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה אלרגית לעקיצה או אקזמה?
    דנה
    17/05/2011

אני נמצאת בחו"ל כרגע, ולפני בערך שבועיים (אני לא זוכרת בדיוק) התחילו לי מן כתמים מגרדים שהרגישו ונראו,לדעתי, כמו פטרייה. מכיוון שמעולם לא הייתה לי פטריה על כף הרגל ולא בין האצבעות, לא הייתי בטוחה וחיכיתי אולי יעבור מעצמו.. כשזה התחיל להתפשט על כף הרגל (בחלק העליון בלבד ולא בין האצבעות בכלל) וגירד בטירוף הלכתי לרופא, שלא היה רופא עור (אין לי איפה למצוא פה רופא עור) והוא החליט שנעקצתי וזו תגובה אלרגית ויש זיהום ומיד רשם לי אנטיביוטיקה,אנטיהיסטמין וסטרואידים.
    לפני בערך חודש הייתי חולה מאד ולקחתי אנטיביוטיקה מאד חזקה במשך 10 ימים שהחלישה אותי וגרמה לי להיות חשופה ורגישה יותר למזיקים הסביבתיים שהגוף שלי לא רגיל אליהם. אני מש ממש לא מעוניינת להעביר את הגוף שלי במסכת התרופות החזקות האלה ובשביל דיאגנוזה מפוקפקת (אני ממש לא חושבת שזו עקיצה בכלל). השאלות הן
    הם זה בכלל נראה כמו מה שהחליט הרופא או שזה משהו אחר?
    כדאי ואפשרי בכלל לקחת רק את האנטיהיסטמין וזהו? אני לא מבינה למה הוא החליט שזה זיהום, זה לא נראה מזוהם ולא גירדתי.. פניסטיל לא עזר לגירוד מה שגרם לי להאמין שזו לא עקיצה.

בקיצור,אני אובדת עצות ומאד מאד מקווה להימנע מכל האנטיביוטיקות והסטרואידים האלה הפעם.

מצורפות תמונות של שתי הרגליים, בתקווה שתוכלו לעזור..

תודה!

הוספת תגובה

• הרגל השנייה...

דנה
    17/05/2011

אגב, צילמתי את זה בבוקר. בערב, אחרי הליכה רבה בסנדלים זה מתנפח קצת ומאדים יותר בגלל החיכוך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרגל השנייה... - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    23/05/2011

דנה, לא ניתן לייעץ לך באופן מוסמך לפי המראה מהתמונות אך גם לי נראה שמדובר בעקיצות ובתגובה להן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטרת ופצעים
    שירי
    17/05/2011

שלום,
    אובחנה אצלי פטריה לפני כחודש ולמרות הנרות והמשחות היא עדיין לא עברה. בנוסף גיליתי שיש לי מעין גבשושיות/סדקים בשפתיים הפנימיות בפות שממש צמודות אחת לשניה (רואים אותם כשמותחים קצת את השפתיים הפנימיות), וגם נקודות לבנות קטנות באיזור שמעל הדגדגן.
    רופא אחד אמר שכנראה זה מהפטריה ושלא מדובר בהרפס או קונדילומה או במחלת מין אחרת, ואמר לי לשים את המשחה כנגד פטרת ושהוא מקווה שזה יעבור.

לאחר מכן פניתי לרופאה נוספת מכיוון שעדיין נשארתי מודאגת ורציתי לוודא את העניין, והיא אמרה לי כי הדבר נורמלי וזה בתור העור, שאין לי מה לדאוג וגם אם זה ישאר זה לא נורא, ואין שום טיפול או משחה לזה.

האם זה גיוני? מה יכולה להיות הגבשושיות הזו? ומדוע הפטריה אינה עוברת? (יש לציין שזוהי הפעם הראשונה בה יש לי פטריה).

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    פטרת ופצעים

הוספת תגובה

• פטרת ופצעים - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    23/05/2011

שלום שירי,
    אין דרך לייעץ לך באופן מוסמך ללא בדיקה קלינית.
    המלצתי: פני שנית לבדיקת רופא\ת הנשים שלך או לבדיקת רופא\ת עור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונדילומה
    שירי
    17/05/2011

האם בדיקת פאפ בלבד יכולה להעיד בוודאות אם נדבקתי בקונדילומה או לא?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    קונדילומה

הוספת תגובה

• קונדילומה - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    23/05/2011

לא בוודאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטריית שמש בשליש ראשון
    דורית
    16/05/2011

שלום
    אני בהיריון בסוף שליש ראשון. יש לי פטריית שמש מאד מפושטת שגם קצת מגרדת באיזור הגב, הבטן, הצוואר. נאמר לי לקחת שמפו sebosel אחת ליום במשך שבועיים אולם קראתי במקום אחד על כך שזה חומר חריף ושלא מומלץ טיפול כזה בהיריון. רציתי לשאול את דעתכם בעניין השמפו ואיזו השפעה עלולה להיות לפטרייה על ההריון אם בכלל.
    תודה
    דורית

לקביעת תור
    סגירה
    פטריית שמש בשליש ראשון

הוספת תגובה

• פטריית שמש בשליש ראשון - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    18/05/2011

לצערי התכשיר מוגדר כקבוצה C מבחינת הבטיחות בהריון (השפעות לא רצויות על הריון בחיות אך לא אין עובדות בדוקות לגבי אנשים)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעים מוזרים מסביב לפי הטבעת
    דוד
    16/05/2011

ד"ר שלום רב

גיליתי לא מזמן שיש לי מעין פצעים מוזרים בסמוך לפי הטבעת - ממש מסביב לפי הטבעת.

כנראה שפצעים אילו קיימים אצלי כבר תקופה ארוכה ולא ידעתי עליהם כי לפעמים לאחר ניגוב הישבן היתה לי תחושת גרד / צריבה מאוד קלה (ללא כאב בכלל קצת תחושה לא נעימה )

אנא ממכה תומר לי מה יש לי / או מה להערכתך יכול להיות שיש לי , אני די מודאג מי זה ונורא התבייש ללכת לרופא.

צרפתי תמונה די ברורה - ותוכל לעשות זום על הפצעים המוזרים במרכז התמונה (התמונה די ברורה)

אנא אמור לי מה התופעה ומה עלי לעשות ולאיזה רופא במידה ולא תיהיה לי ברירה עלי לגשת

תודה רבה מקרב לב

הוספת תגובה

• פצעים מוזרים מסביב לפי הטבעת - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    18/05/2011

נראה כמו קונדילומות, אך אין דרך לשלול אפשרויות אחרות (כמו Condyloma lata שמופיעים בעגבת מתקדמת).
    להמשך הבירור והטיפול פנה בהקדם לבדיקת רופא עור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירודים במצבי לחץ
    מאור
    16/05/2011

בן 17.5. כבר כמה שנים שאני סובל מבעיית גירודים.. "גירודים" זו מילה לא נכונה כ"כ, אני אסביר בהמשך. בכל פעם שאני נלחץ [מתעצבן, מתרגש, עובר ברחוב ליד אדם שאני לא רוצה לראות, צועק, נכנס למקום מלא אנשים, או שאני יודע שאני הולך לעשות משהו שילחיץ אותי] אני מתחיל להרגיש עקצוצים נוראיים בראש, בגבות, בזקן, בחזה, בידיים ובגב. זה אף פעם לא מגיע לרגליים. בכל המקומות שבהם מגרד גם יש חספוס בעור, המון נקודות, אבל אין לי שום בעיה בעור, והעובדה שזה קורה רק כשאני נלחץ מוכיחה את זה. עם השנים התדירות רק החמירה, וגם הגירודים.. הגוף שלי ממש מתחמם, בעיקר הראש, ואני מרגיש אלפי מחטים עוקצות אותי במקביל במהירות בכל הגוף, העור נעשה אדום ואני מתגרד באגרסיביות. בדר"כ זה גם קורה לי כשאני במקומות מסויימים [לדוגמא, כ-10 מטר לפני מכון הכושר, כי אני יודע שאני הולך להיכנס למקום מלא באנשים].

מה גם, שהמצב החמיר ממה שהיה בשנים האחרונות.. זה הגיע גם לחלומות שלי. עד כה זה קרה פעמיים בזמן שינה. כשאני חולם חלום שאני נלחץ בו, אני מרגיש דקירות עוקצות חזקות בכל הגב ומתעורר מהר להתגרד. זה לא היה בשנים האחרונות, רק עכשיו התחיל.

במקלחת אני תמיד מגרד את העור ובתוך הציפורניים יש מן חומר אפור כזה, וזה לא נגמר אף פעם.. לא משנה כמה אני אגרד את הגב, תמיד יהיה עוד שיכנס לציפורניים.

איך אפשר לטפל בבעיית הגירודים? ללכת ברחוב ולהתחיל להתגרד באגרסיביות וכמעט לבכות מזה, זה בלתי נסבל. תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    גירודים במצבי לחץ

הוספת תגובה

• שלום

אבי
    16/05/2011

יש לך בדיוק מה שיש לי.

זה התחיל לי בגיל 17.5

זה עקצוצים בפנים לפעמיםמגיע גםלצוואר קצת

זה קורה לי גם כשאני נלחץ וגם שחם בחוץ (כנראה בגלל שאני שונא שחם לי וזה גורם לי ללחץ שגורם לי לעקצוץ)

זה כמעט נטו פסיכולוגי

אין לזה כלכך טיפול רק פסיכולוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירודים במצבי לחץ - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    25/05/2011

שלום מאור,
    תיאורך מתאים להתנייה נפשית בה מתורגמות תחושות מצוקה נפשית שלך לתחושת גרד פיזי ולא למחלת עור.
    יתכן שהישועה עבורך מצוייה בטיפול פסיכולוגי התנהגותי, אולי אפילו בעזרת התנייה באמצעות היפנוזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונדילומה?!
    אילן
    15/05/2011

שלום רב
    לפני כ-3 חודשים בערך צצו לי מספר נגעים בהירים קטנים מתחת לכיפה של הפין מקדימה, הלכתי לאורולוג שלא זיהה כלום ואמר שלא קיימת בדיקה לקונדילומה והאבחון הוא ויזואלי בלבד ,והוא שלח אותי לבדיקת STD של מספר מחלות מין ( שלא כללה קונדילומה וגם עגבת משום מה, כן נבדקו: כלמידיה, זיבה, יורפלסמה יוריאלטיקום, מיקופלסמה הומיניס,טריקונומס, הרפס 2, מיקופלסמה גניטליס, ו HIV ) אשר יצאה שלילית.
    אני מרגיש תחושת צריבה וגרד במקום מידי פעם אשר באה והולכת ואשר עם הזמן מתחזקת. גם בעת מתן שתן יש תחושת צריבה ממש מציקה. ( ראיתי באתר פורומים של מחלות עור ומין, מישהו עם נגעים ממש דומים באותו המיקום בדיוק ).
    בנוסף, לפני מספר ימים צצה לי בליטה בצד הפין מתחת לעור ( כ 1-2 ס"מ מתחת לנגעים )אשר לא כואבת אך מטרידה את מנוחתי שמא מדובר בגידול כתוצאה מהנגעים .
    אני זקוק לעצתך, תור לרופא עור ומין דרך קופ"ח כללית יש לי רק עוד כשבוע וחצי , ותחושת הצריבה בלתי נסבלת ממש.
    האם מומלץ לרכוש בינתיים באופן עצמאי משחת קונדילוקס ולמרוח על הנגעים? או האם קיים טיפול אחר? אנא עזור לי ( בבקשה נסה לעזור לי ואל תאמר לי להמתין לתור בקופ"ח ).
    *צירפתי תמונה ( הנגעים מוקפים בשני עיגולים אדומים)
    תודה
    אילן

לקביעת תור
    סגירה
    קונדילומה?!

הוספת תגובה

• קונדילומה?! - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    18/05/2011

שלום אילן,
    אין אפשרות לבצע אבחנה מוסמכת ע"ס התמונה. הנגעים עלולים להיות קונדילומות, מולוסקום, או אפילו הרפס (מתאים גם לתחושת הצריבה).
    המלצתי: פנה לבדיקת רופא עור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי גם כאלה אבל מסביב הראש

רון
    18/05/2011

וזה ממש לא מזיז לי אפילו לא שורף לי אבל אני לא אוהב את זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונדילומה?!?

ירון
    18/05/2011

תודה רבה
    פניתי לרופא עור, אשר רשם לי מרשם לקונדילוקס, האם יכול להגרם נזק משימוש במשחה כתוצאה מאבחון שגוי במידה ולא מדובר בקונדילומה?
    לגבי הרפס - יצא לי שלילי בבדיקות שנערכו.
    ובמידה ומדובר במולוסקום, האם שימוש בקונדילוקס עשוי להעלים את הנגעים הנ"ל? או שישנו טיפול אחר?
    תודה
    אילן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה בישבן
    נועה
    11/05/2011

מה לעשות כנגד פצעים????למה הם מגיעים?????????

ניסיתי תחתוני כותנה,ניסיתי לשפשפ עם ספוג רחצה יום יום,קרם גוף,טלק,מה עוד..

האם שיזוף במיטת שיזוף יעזור???

אשמח לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה
    אקנה בישבן

הוספת תגובה

• אקנה בישבן - תגובה

ד''ר אכי פרידמן
    14/05/2011

ייתכן שתוכלי להסתייע בטבילה בים פעמים-שלוש בשבוע למספר דקות ובשימוש עם טלק באופן קבוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יובש קיצוני בעור בגלל בעיה עצבית
    נופר
    11/05/2011

עברתי לפני 3 חודשים ניתוח כריתת גנגליון בכף הרגל ובעקבות הניתוח איבדתי מעט מן התחושה בגב כף הרגל- כלומר בחלק העליון.
    נאמר לי שייתכן שהתחושה תחזור תוך שנה, אך הבעיה היא אחרת- באזור בו אין תחושה אני סובלת מיובש קיצוני בעור. מעבר ליובש אני לא מרגישה באיזור זה כלום אבל חשוב לי לדעת האם יש טיפול לכך מעבר לקרם לחות אינטנסיבי?

הוספת תגובה

• יובש קיצוני בעור בגלל בעיה עצבית - תגובה

ד''ר אכי פרידמן
    14/05/2011

לא. המתיני מספר חודשים ייתכן והתחושה תחזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרד ופצעים בקרקפת
    לימונית
    10/05/2011

לרופאים שלום,

רקע כללי: סובלת מבעיות עור רבות ואובחנתי בעבר כסובלת מאטופיק דרמטיטיס עקב אקזמות קשות ופריחות וגירוייםאחרים בעור בכל מיני אזורים בגוף, ובדיעבד התברר שיש לזה כנראה רקע גנטי (התגלתה תסמונת דיי רחבה הכוללת גם בעיות עור ועצם).

בשנה האחרונה אני סובלת מבעיה יחסית חדשה אצלי, והיא גירוד נוראי בעור הקרקפת.
    איני יודעת בדיוק מה גורם למה, אבל יש לי גרד נוראי, ויש כנראה פצעים שתוך כדי הגירוד נפתחים, אבל מתחת לפצעים יש בלוטות כאלה שמתנפחות.
    מה שכן זכור לי שבהתחלה היתה לי הרבה פעמים רק מין תחושה לא נעימה כזאת, מעין צמרמורת כזאת בראש שכאילו מישהו מותח לי את העור והצמרמורת מתחילה. עם הזמן הצטרפו כל התיאורים שתיארתי, כשאני כמובן לא יודעת מה הביצה ומה התרנגולת.
    חשוב לציין שכאשר גיליתי שזה מעבר לצמרמורת, זה היה בשלב שהראש היה מלא בקשקשת או גלדים ענקיים, ואף פחדתי שזה פסוריאזיס. בשלב מסוים, לאחר שכבר גרדתי הכל, רופא המשפחה הסתכל, אבל הוא לא ממש הצליח לראות מבעד לשיער ושלח אותי לרופא עור. עד היום לא הלכתי לרופא עור כי אני דיי מיואשת מהתחום הזה, כל התכשירים שקיבלתי עד היום לבעיות האחרות שתיארתי, לא ממש עזרו.
    כל פעם אני מגלה שיש לי מוגלה שנוזלת ומדביקה לי את השיער, כך שייתכן וזה מהגרד וייתכן וזה מה שמוביל לגרד, כשהיא מתייבשת ויש קשקת של גלדים.

אשמח לדעת אם יש לכם השערה על מה מדובר?
    כלומר, אני מעוניינת לדעת מה זה הבלוטות שמתנפחות ?(לא בגודל הפצע, אלא במישוש הם ממש נפיחות תת עורית כזאת), מדוע הגרד הנוראי הזה?
    והאם יש תכשירים יעילים(I!!) לעור הקרקפת שניתן בעזרתם להפחית את הסיוט?

בתודה,
    לימונית

לקביעת תור
    סגירה
    גרד ופצעים בקרקפת

הוספת תגובה

• גרד ופצעים בקרקפת - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    25/05/2011

סיפורך מתאים לסיבוך (זיהום חיידקי) של מחלת עור דלקתית על הקרקפת אך כמובן שאיני יכול לייעץ לך באופן מוסמך רק על סמך הנתונים המובאים בפורום.
    עליך לפנות בהקדם לבדיקת רופא עור להמשך הבירור והטיפול. הביאי אליו את כל הניירת הרפואית שברשותך, המפרטת את טיב מחלתך התורשתית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיבה שלא עוברת?
    מתן
    09/05/2011

שלום,
    לפני מספר ימים גיליתי תסמינים שהיו נראים לי כזיבה (הפרשה מאיבר המין ועיקצוצים בעת מתן שתן) .. פניתי לרופאת המשפחה שנתנה לי זריקה בטוסיק ולקחת 4 כדורים של ZETO בבת אחת, מעבר לכך לא ניתן לי טיפול אנטיביוטי נוסף . עברו בערך 24 שעות מאז ועדיין שום דבר לא השתנה-שום שיפור, אני עדיין סובל מאותם התסמינים בדיוק ובאותו המינון.
    האם זה נורמלי? האם לוקח זמן עד שזה עובר או שמא אולי החיידק עמיד בפני הטיפול ואני צריך לפנות שוב למרפאה לקבל טיפול אחר?

אשמח לתגובה בהקדם.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    זיבה שלא עוברת?

הוספת תגובה

• טיפול מיידי בשבילך

מישהו שאכפת ל
    17/05/2011

זריקה + זטו לא ירפאו זיבה לגמרי , ואתה חייב טיפול עמוק כדי לא להגיע למצב של דלקת כרונית.
    רוץ לרופא עור ומין (לא לרופא משפחה) קבל טיפול אנטיביוטי רחב של דוקסילין עם ציפרודקס או משהו אחד שיבחר הרופא לפי מצבך.

לסיוע לאנטיביוטיקה מאוד מומלץ לקחת ויטמין פמינוז שאפשר לקנות בבתי טבע.

תאמין לי מנסיון, עברתי סאגה ארוכה של חצאי טיפולים, וזה כל הזמן חזר, חייבים לתקוף את זה עד העצם.
    מעבר לכך יש זן חדש של זיבה שהטיפול בו קשה אף יותר, ולכן אתה חייב להעביר תרבית לבדיקה ולהתאים את האנטיביוטיקה הנכונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתם בהיר על עור התינוק
    נ
    09/05/2011

שלום רב
    בשבוע שעבר התגלה כתם בהיר על שורש כף היד של התינוק, הכתם לא גדול אך לא קטן מאד. (נראה כמו פיגמנטציה)
    רופא הילדים לא היה בטוח מה זה, לדעתו זאת פטריה, ואולי ויטיליגו.
    רופא העור שלל ויטיליגו ושלל פטריה, לדעתו זה תוצאה של יובש בעור.
    האם ייתכן שיובש יגרום רק לחלק קטן להבהרת העור?
    המקום אינו מגרד או מציק.
    הרופא טוען שלא נראה לו שזה ויטיליגו כי הכתם אמנם בהיר אך לא לבן מאד לכן הוא שלל את האופציה הזאת.
    ההנחיה של רופא העור הוא למרוח קרם גוף ואם זה לא עובר תוך חודש חודשיים לחזור אליו.
    האם לפנות לרופא עור נוסף או שהגיוני שזה יובש?

לקביעת תור
    סגירה
    כתם בהיר על עור התינוק

הוספת תגובה

• כתם בהיר על עור התינוק - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    23/05/2011

אצל תינוקות וילדים צעירים שכיחים כתמים בעלי גוון בהיר יותר מסיבות שונות שרובן אינן משמעותיות מבחינה רפואית.
    לשיקולכם, פנו שנית למעקב רופא העור שלכם או לרופא עור אחר לצורך חוות דעת נוספת. ניתן גם לפנות לרופא עור לילדים במסגרת הקופה או במסגרת הביטוח המשלים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

נ
    23/05/2011

תודה רבה
    היה שווה להמתין לתשובה.

קבענו תור למומחה ילדים רק לעוד חודשיים. החלטנו לא להילחץ ולהלחיץ .

שוב תודה על התשובה.
    אעדכן אתכם אם זה מעניין אתכם
    המשך יום נפלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלפוחיות על החזה
    א
    09/05/2011

שלום
    לאבא שלי (בן 50) כבר שבועיים ישנם שלפוחיות על החזה ששורפות ולא נותנות לו לישון בנוסף גם דקירות בחזה.

הרופא אמר שזה אולי הרפס עצבים ובבית חולים אמרו שצריך לאשפז אותו לשבועיים כדי להוריד אותן והם יורידו את המערכת החיסונית שלו.

מה זה המחלה הזו שהופיע אצלו?
    ממה זה קרה?

תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    שלפוחיות על החזה

הוספת תגובה

• שלפוחיות על החזה - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    25/05/2011

אין דרך להבין לפי הנתונים שכתבת מה טיב מחלתו. שאל את רופאי העור בבית החולים בו אביך מתאשפז.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש ממש ממש לחוצה
    גלית פרניה
    09/05/2011

שלום

רציתי שלאול משהו דחוף: מזה כשלושה שבועות יש לי שני כתמים קטנים מאוד מאוד על היד שלא חולפים נראים כמו כוויה קלה, הם מרוחקים אחד מהשני.
    האם יש סיבה לדאגה?הם לא דוהים?
    היום בבוקר ראיתי שהופיע על אחד הכתמים סוג של חצקון
    אני ממש ממש בחרדה

לקביעת תור
    סגירה
    ממש ממש ממש לחוצה

הוספת תגובה

• ממש ממש ממש לחוצה - תגובה

ד''ר אכי פרידמן
    14/05/2011

יש לפנות לרופא עור לבדיקה ואבחון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה