מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור המין נמתח מתחת לכיפת הפין דחוף!יוסי16/02/2009
שמתי לב לפני מספר ימים שהעור מתחת לכיפת הפין נמתח ונוצר מן עור לבן כזה ממש בין הכיפה להחלק האמצעי של האיבר אני מרגיש שהזקפה שלי פחות חזקה מאז ואיבר המין לפעמים מתכווץ וטיפה מתנפח מה לעשות? עזרה! אפשר לעשות משהו שיחזיר את תפקודו כרגיל? עזרה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעוץ מוסמך נדרשת בדיקה-פנה לר' עור
ד''ר אריה י. ליפשיץ22/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוצקליןרון16/02/2009
שלום רב הנני משתמש במינוצקלין כבר שבועיים +משחות אנטיביוטיות,תוך כמה זמן משואר אפשר לראות שיפור במצב האקנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפחות 6 שבועות
ד''ר אריה י. ליפשיץ22/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוקוטןדני16/02/2009
שלום, אני מטופל ברוקוטן מזה 3 חודשים. הרופא הנחה אותי בזמנו לא להגזים בפעילות. רציתי לשאול אם יש הגדרה ברורה בעניין זה, כי אני מתעמל 3 פעמים בשבוע כשעה וחצי ברמה בינונית לשמור על כושר, אך איני מגזים, לא מאבד את הנשימה וכדו'. האם זה עשוי להתנגש עם הטיפול, ואז איאלץ להפסיק עם הפעילות, או שזו רק הנחיה כדי שיישאר כח, ואז אוכל להמשיך, כי איני מרגיש חולשה מיוחדת. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דני, רואקוטן מוריד את סף נזק....
ד''ר אריה י. ליפשיץ22/02/2009....השריר.
כתוצאה מכך פעילות גופנית רגילה עלולה להוביל לאפקט של "אימון יתר" ולפגוע בכושר.
באשר לפרטים העדינים והדרך למדוד את רמת הפעילות שלך הוועץ ברופא העור שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיצעונים בצידי הידיים והמתנייםרותם15/02/2009
היי, אתם הכתובת האחרונה שלי לאחר שהתייעצתי עם מספר רופאי עור, אני מקווה שתוכלו לעזור לי... כבר מילדות יש לי בצידי הידיים, בצידי המתניים וקצת בישבן מן פריחה. הרופאים שראו אותי אמרו שזה גנטי וכי אין מה לעשות חוץ ממריחת קרם לחות... הופיעו לי נקודות דומות גם על הרגליים, זה ממש מעצבן במיוחד כשחם לי או קר האיזורים הללו נהיים אדומים במיוחד. האם ניתן לעשות פילינג באיזורים האלו? בנוסף על עור הפנים שלי בעיקר במצח מופיעים מן פצעים פנימיים שאף פעם לא נעלמים, האם יש איזשהו תכשיר/ קרם/ פילינג שניתן לעשות בכדי שיעלמו? תודה מראש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים
ד''ר אכי פרידמן16/02/2009לצערי ללא בדיקה לא אוכל לסייע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדקים בציפורניםאא14/02/2009
שלום לרופאים, יש לי בציפורניים פסים והציפורניים סדוקות ומתפצלות, שאלתי מה ניתן לעשות כדי להבריאן תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפנות לבדיקת רופא עור!....
ד''ר אריה י. ליפשיץ15/02/2009....
הערה: בכל מקרה השיפור יתבטא ברקמה שמייצרת את הצפרניים ויראה רק לאחר החלפת כל משטח הציפורן הקיים בציפורן חדשה. תהליך זה נמשך לעיתים 18 חדשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרניים סדוקות
אא15/02/2009אשמח לדעת אם יש לזה תרופה,מפני שההיתי אצל רופא עור שאמר שאין מה לעשות... האם נכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתשובה מוסמכת נדרשת בדיקה...
ד''ר אריה י. ליפשיץ16/02/2009....באם חשובה לך חוות דעת נוספת עליך לפנות לרופא עור נוסף לשם כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמפו ניזורלתומר11/02/2009
האם הוא מכיל סטאורידים? האם יעיל לסבוריאה בקרקפת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמפו ניזורל אינו מכיל סטרואידים....
ד''ר אריה י. ליפשיץ11/02/2009ויעיל למדי כטיפול בסבוריאה של הקרקפת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני רוצה לברר בקשר למחלהדוד של סבתא09/02/2009
אני רוצה לברר על מחלת המונולוטריקס תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אשמח לעזור
עעע11/09/2016אני יכולה לעזור
יש לי את הבעיה וגם את הפיתרון לבעיה
אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהmonilethrix \ מונילטריקס
ד''ר אריה י. ליפשיץ09/02/2009ביצעתי חיפוש בגוגל על המילים הללו וקיבלתי תוצאות רבות.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגבת?אלי08/02/2009
שלום וברכה, אני יודע שזה לא מאוד אפקטיבי לשאול שאלות כאן, משום שאינך רואה או בא במגע עם הפציינט ולכן התשובה המתבקשת היא "לך להבדק". עם זאת - לאור העובדה שהפורום קיים ולאור העובדה שאני ממש מובך ללכת לרופא עור ולהפשיל את מכנסיי סתם כך, אני חייב לשאול. לא זכור לי שקיימתי מין לא מוגן. יתכן שאוראלי - (כשאני הצד המקבל - וזה בלבד!) - פעם. אך לא ראיתי תופעות מתופעות שונות בזמנו. בכל מקרה, לאחרונה אני יוצא עם מישהי וקרה שהיינו יחדיו בסיטואציה מינית, בה שנינו לבושים (אף אחד מאיתנו לא ממהר לקיום יחסי מין) , בבגדים תחתונים אך מחחכים את איברי המין שלנו אחד בשני בחוזק רב ובעצמה רבה מאוד, עד שאני זוכר שהחיכוך ממש כאב לי. בכל מקרה, למחרת בבוקר, כשהסתכלתי על איבר המין , ראי שבחלק הפנימי שלו (ה"בטן של הפין" - בפנים, קרוב לחיבור עם שק האשכים) ישנו מן - ספק פצע ספק שטף דם. בכל מקרה, אני בחרדות מסיפיליס. אני מודע לכך שהמקרה הנוכחי לא יכול להדביק בסיפיליס ושיש סבירות שאכן מדובר בשריטה שארעה לנוכח האקט (שכפי שאמרתי היה חיכוך מאוד גדול ואפילו כואב). אבל איך אני יכול לעשות לדעת ? איך אני יכול לעשות אבחנה? איך אני יודע שמין אוראלי שקיימה בי מישהי בעבר לא הדביק אותי בסיפיליס? האם יש צורה מסויימת לפצע? האם יש זמן קבוע שבו הוא אמור לעבור ? או שלדעתך אני פשוט חייב לטוס לרופא עור ? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלי, לאבחנת הבעייה הנוכחית נדרשת...
ד''ר אריה י. ליפשיץ09/02/2009.. אכן בדיקה קלינית.
באשר לאפשרות של הידבקות בסיפיליס בעבר עקב מגע מיני אוראלי - ניתן לבצע בדיקת דם לאשר או לשלול את החשש.
לסיכום: פנה לרופא עור לבירור שני הנושאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודף קרטין - יכול להוביל לדלקת?החוש השישי08/02/2009
ניסיתי למצוא את המקור לבעיה שצצה לי וגרמה לדלקת בפנים. אינני משתמשת בתרופות או מוצרים חדשים. בזמן האחרון יצא לי לאכול הרבה גזר האם קרטין שנמצא בגזר יכל להוביל לדלקת בעור הפנים? הדלקת הייתה עם שלפוחיות קטנות מרובות ונפיחות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 1. הגזר מכיל קרוטן, לא קרטין 2....
ד''ר אריה י. ליפשיץ08/02/2009... לא מכיר פריחה שנגרמת עקב אכילת גזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו לי הרפס 2 וחיסון צוואר חרינת08/02/2009
שלום רב, בשיחה עם פרופסור ברפואת נשים התברר לי כי אין טעם בקבלת חיסון נגד סרטן צוואר הרחם אם אני נשאית של הרפס מסוג 2. ברצוני לדעת האם נכון הדבר תודה רינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החיסון מיועד למניעת הדבקה בוירוס...
ד''ר אריה י. ליפשיץ09/02/2009...HPV.
חשיפתך בעבר לוירוס ההרפס אינה רלבנטית.
נראה לי שאירעה בינך ובין הפרופסור ברפואת נשים אי הבנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס 2 וחיסון צוואר הרחםרינת08/02/2009
שלום רב, בשיחה עם פרופסור ברפואת נשים התברר לי כי אין טעם בקבלת חיסון נגד סרטן צוואר הרחם אם אני נשאית של הרפס מסוג 2. ברצוני לדעת האם נכון הדבר תודה רינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נכון! החיסון הנו כנגד וירוס
ד''ר אריה י. ליפשיץ08/02/2009ה HPV ולא לוירוס ההרפס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדולימה מדבק?שיקו08/02/2009
יש איתי בחור בצבא שיש לו קונודילמה, הוא עובר טיפול אך הנגעים מגרדים לו. השאלה שלי היא, אם הוא מגרבץ (סליחה על הביטוי) ולוחץ לי את היד או נוגע בי, האם זה מדבק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיימת סכנה תיאורטית של הדבקה ע"י...
ד''ר אריה י. ליפשיץ08/02/2009הוירוס שמחולל את היבלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדביק אותי?דניאל08/02/2009
שלום רב, רציתי לשאול.. יש לי חבר קבוע. בזמן האחרון יש לי פיטריה, יותר נכון פיטריות.. כי זה כבר קרה כמה פעמיים.. אם זה אחרי ששכבנו, או שהוא ירד לי,וכדומה.. האם זה הגיוני שהוא מדביק אותי בפטריה? אם כן מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה
ד''ר אכי פרידמן08/02/2009קיימת אפשרות. פני לגניקולוג לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בנרתיקי.ק.08/02/2009
מהו הזמן הנכון של מריחת משחת הדקטקורט? מה עושים אם המשחה עזרה ולאחר שבוע הגירודים חזרו? - יש לציין שלפני מריחת הדקטקורט השתמשתי באגיסטן נרות! ולאחר שבוע וחצי התחלתי את הדקטקורט!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה
ד''ר אכי פרידמן08/02/2009יש למרוח את המשחה במשך שבו עד 10 ימים יום יום ואח"כ למרוח במשך כשבועים נוספים יום כן יום לא לסירוגין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנרות לא מספיקים?
דניאל08/02/2009הנרות לא אמורים להפסיק את הגרד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוויות בפנים עקב שימוש בבנזמיציןויאולה07/02/2009
עזרו לי בבקשה אני ממש בפאניקה השתמשתי בבנזמיצין טופיקל ג'ל לפי המלצת רופא עור שלי 3 פעמים ויצא לי גירוי נוראי אדום ועכשיו יומיים אחרי יש סימני כוויות בפנים זה ממש נראה כמו זקן הסימנים החומים ואדומים האלו. נראה נורא מכוער. האם הכוויות האלו יעלמו? מה יעזור? למה בנזמיצין עושה כאלה כוויות?? ישארו לי גם צלקות? תעזרו לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוויות
ד''ר אכי פרידמן08/02/2009ייתכן שעוצמת התכשיר חזקה לך ועליך להשתמש בהתחלה בתדירות של אחת ליומים עד שעורך יסתגל לתכשיר. בשלב זה הפסק, מרח קרם לחות אל תגרד ואל תחשוף לשמש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)