מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיבהענבל26/05/2008
שלום,לפני כשבוע חזרתי מביקור של החבר(גר בחו"ל) ולאחר מכן הוא ביצע בדיקות ל STD וגילו שהוא נגוע בזיבה,האחות המליצה לי לקבל חיסון באופן מיידי של אנטיביוטיקה. קבעתי תור ללקיחת משטח אצל רופא נשים ושאר בדיקות מקיפות. איך יודעים מתי נדבקתי? משום שבזמן שהיינו יחד דיממתי קצת אחרי יחסי המין ולפני שביקרתי אותו היו לי דימומים כבדים כמו מחזור בין המחזורים השוונים- אך יכול להיות בגלל שפספסתי פה ושם גלולות.
השאלות שלי הן-
אם אפשר להידבק בזיבה לא ע"י מגע מיני? או עי יחסי מין עם קונדום? מין אוראלי?
מה הסיכויים של גבר להידבק מאישה וההפך?
האם יכול להיות מצב שהיתה לחבר שלי את המחלה והיא דגרה בגופו או להיפך- שהיתה לי ולא ידעתי? - מעולם לא נבדקתי בעבר, רק בדיקות דם אבל לא משטחים. כי אם כן- יכול להיות שזה מהאקס...
והאם זה מסוכן לי? בזמן האחרון יש לי כאבים עזים בבטן התחתונה וחולשה.......
יש סיכון בקיום יחסים לא מוגנים שוב לאחר קבלת טיפול רפואי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה
ד''ר אכי פרידמן27/05/20081. מין אואלי -כן. יחסי מין עם קונדום במידה והקונדום נשאר שלם-פחות סביר.
2. הסיכויים קיימים.
3.יש לבדוק באופן מקיף האם אכן מדובר בזיבה ואם כן לוודא היטב את ההיסטוריה העכשווית לגבי מגעים מיניים מזדמנים.
4. לאור התאור מומלץ לגשת לבדיקה אצל רופא נשים.
5. עד סיום הטיפול באופן מלא ולכל הנוגעים בדבר רצוי להימנע מיחסי מין.
ד"ר אכי פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
ענבל27/05/2008האם יכול להיות מצב להידבקות לפני שנים והתפרצות רק עכשיו?..או תופעות מאד מאוחרות..?
האם יש סיכון אם במשפחה יש עבר של סרטן צוואר הרחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תשובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ28/05/2008שלום ענבל,
נשאות תתכן, בייחוד אצל נשים. הסיכון העיקרי במצב נשאות אצל נשים הנו שהדלקת באגן הקטן גורמת להצטלקות, הפרעה חסימתית בתיפקוד החצוצרות והפרעות פוריות עקב כך.
אצל גברים מצב נשאות כרוך כמעט תמיד בדלקת של הערמונית אשר גורמת לסימפטומים שהעיקרי בם הנו צורך להתעורר מספר פעמים במשך שעות השינה לצורך הטלת שתן עקב קושי בריקון שלפוחית השתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בקרקפתאביטל25/05/2008
שלום, לאחרונה אני סובלת מצריבה ומין שריפה עדינה בקרקפת, האם יש סיבה שבגינה זה עלול לקרות ומה כדאי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבת הקרקפת
ד''ר אריה י. ליפשיץ26/05/2008שלום אביטל,
לצורך יעוץ מוסמך לבעייתך, נדרשת בדיקה קלינית.
פני לבדיקת רופא עור ותטופלי בהתאם לממצאי הבדיקה הקלינית והאבחנה הנגזרת מהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "אסטמת העור אצל גיל 3אורח ירושלמי21/05/2008
יש לי ילדה בת 3 ליפני שנה הבחנתי בתקופת חודשי אפריל מאי ביובש חמור בעור שלה ! הדבר נעלם ללא טיפול מיוחד ! ליפני חודש ימים מהיום היובש חזר אך בצורה חמורה יותר עם אודם והופיע בשתחים נירחבים כגון גב, בטן, רגלים ,ידים, כתפיים ועוד! שמענו על מחלה שנקראת אסטמת העור , אך אנו לא ניגשנו לאיבחון מיקצועי ,רופאת משפחה טענה שזה אלרגיה , ונתנה טיפול במשחות בשם"צטומג" וכן במשחה בשם"אלקום"! בזמן הטיפול זה משטפר אך מיד עם הפסקת הטיפול הגרד חוזר לקדמותו ! מה עלי לעשות ומה הטיפול היעיל ביותר???
תדה מראש
כל הכבוד לכם!!
אורח מירושלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת עור אטופית - Atopic dermatitis
ד''ר אריה י. ליפשיץ22/05/2008שלום,
עלי להבהיר שלא ניתן לייעץ באופן מוסמך באשר לטיפול בבתך ללא בדיקה קלינית. תשובתי לכן הנה כללית ומפרטת את הגישה הטיפולית ב AD
1. המנעות ממלבושים שמגבירים גרד - בעיקר סריגים מסיב סינתטי או צמר
2. סיכוך העור בעזרת סבון לחות, שמן אמבט וקרם לחות
3. שימוש לזמן קצר במשחות (רצוי שמנוניות ולא קרם) שמכילות תרופה סטרואידית (מקבוצת הקורטיזון). טיפול קצר זה ישפר את מצב העור ויאפשר לשמור את העור במצב בריא יותר בעזרת תכשירי הסיכוך.
4. באם הפריחה האטופית חוזרת לאחר קורס טיפול קצר בתכשיר סטרואידי - יש לשקול המשך טיפול בתכשיר לא סטרואידי (אלידל או פרוטופיק)
5. טיפול אנטיביוטי פומי (בבליעה) במקרים בם קיים רושם של זיהום חיידקי משני באזור הפריחה והגרד. לעיתים לא ניתן להשרות החלמה ללא קורס טיפול אנטיביוטי כזה
ברכת בריאות ול"ג בעומר שמח,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש דבר כזה???נתי20/05/2008
לפני מספר שבועות הסתפרתי...
והספרית הפנתה את צומת ליבי לגירוד שיש לי בראש..היא אמרה זה נראה כמו קליפות על השיער בגלל הגירוד..
מה שעוד היא אמרה שזה מגיע בהריון ולאחריו ושאם אני לא אטפל בזה זה יגדל ויכול להגיע איפול לפנים...!:(
היא ממש הפחידה אותי...
השאלה שלי היא האם אכן יש "חיה" כזו?! גירוד שמגיע בהריון?????
אני אכן אחרי 2 לידות האחרונה לפני שלושה חודשים...
ותיקון איפול=אפילו צומת=תשומת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש?
ד''ר אכי פרידמן20/05/2008קיימת תופעת גרד הריוני אך היא אופינית יותר לאזור הבטן. נדיר שהיא מגיעה לפנים ובכל מקרה היא עוברת בסמוך ללידה.
למקרה הספציפי שלך כדאי להיבדק ע"י רופא עור.
ד"ר אכי פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת תרבית זרעשלומי20/05/2008
שלום
ביצעתי תרבית זרע לבדיקת חיידיקים ופטריות , לשלילת חשד לדלקת בערמונית או מחלת מין כגון זיבה או קלמידיה ת והתקבלו התוצאות הבאות :
Sperm Culture : Normal Flora of the skin
Sperm Microsc.
Epithelial Cell +
Erythrocytes 0-4
האם הבדיקה תקינה ???????
תודה מראש
שלומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות
ד''ר אכי פרידמן20/05/2008עליך לגשת לרופא המטפל לצורך בדיקת התוצאות.
ד"ר אכי פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת תרבית זרע המשך....
שלומי21/05/2008אני כמובן אגש לרופא המטפל
אבל ברמה הכללית תוצאות הבדיקה תקינות או לא ?
תודה
שלומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
ד''ר אכי פרידמן22/05/2008אינני נוהג לפרש תוצאות בדיקות בפורום.
ד"ר אכי פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות תרבית זרע.....המשך...
שלומי23/05/2008לא ביקשתי פרשנות , ביקשתי תשובה של כן או לא
למה להקשות ?
האם זו לא מטרת הפורום לעזור בשאלות ???
שלומי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיפשופים לבנים באבר מיןטלי19/05/2008
שלום ד"ר כבר תקופה ארוכה סובל בעלי מכתמים לבנים כאלה שמתקלפים לו באבר מין .זה הולך וחוזר .רציתי לדעת זה יכול להיות בגלל שאני סובלת מדלקות אז זה בגללי אני מטופלת במישחה .אגיסטן.ונרות.מה זה יכול להיות?ולמה הדלקות חוזרים כל פעם מחדש?השבוע הרופא עשה לי משטח. הייתי אצלו להחליף התקן אז הוא כבר עשה לי.לפי הבדיקה הזאת יכולים לדעת?אשמח לתשובה.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפשופים
ד''ר אכי פרידמן20/05/2008על בעלך לפנות לרופא עור לשם אבחון וטיפול.
ד"ר אכי פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם חום בפניםטלי19/05/2008
שלום ד"ר לבני בן ה15 יש כתם בפנים שכניראה הגיע מהשמש ומשנה לשנה הוא גודל ונהיה יותר חום כהה.הלכנו לרופא והוא אמר שאין מה לעשות .ושהילד ימרח קרם הגנה .את זה הבנתי אבל אי אפשר להבהיר את הכתם אני פוחדת שזה לא יגדל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם חום
ד''ר אכי פרידמן20/05/2008אשמח לסייע אך עלי לבדוק ולהתרשם מהמקרה הנדון.
ד"ר אכי פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקהרינת19/05/2008
שלום,
עקב כאב וצריבה בנרתיק נלקחה תרבית.
תוצאות הבדיקה:בקטריולוגיה
אין צמיחת שמרים vaginal yeast culture
לא נראו vaginal leucocytes smear
לא נראו trichomonas vaginal
יש לשלוח דגימה לביצוע ביום לקיחתה.
העדר פלורה נורמלית gram stain
שאלותי:1.מצוין כי יש לשלוח את הדגימה ביום לקיחתה.
מה פרוש הערה זו?שכן את הדגימה הבאתי למעבדה יום למחרת (לא במקרר)
האם בגלל סיבה זו הבדיקה אינה מדויקת?
2.מה פרוש העדר פלורה נורמלית gram stain
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות
ד''ר אכי פרידמן20/05/20081. ייתכן.
2. פלורה נורמלית הינה רובד החיידקים המצוי דרך קבע באזורי גופנו השונים.
ד"ר אכי פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בקרקפתאבישי19/05/2008
מזה זמן רב אני סובל מגרוד בקרקפת. הייתי אצל רופאת עור והיא אמרה שאין מה לעשות וזה לא עובר . נתנה לי שמפו טיפולי אדום . יש לציין שאם אני לא חופף יום אחד הגרוד מתגבר ביותר.
יש רעיון לפיתרון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד
ד''ר אכי פרידמן20/05/2008אני מציע שתנסה לחפוף 3 פעמים בשבוע (יום כן יום לא) לפחות כחודשים ולראות כיצד התופעה מגיבה. יתכן שבצורה זו תוכל להגיע לשיווי משקל ולשמר את התוצאה הטיםולית לזמן רב.
ד"ר אכי פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפי במיטהנעמי18/05/2008
לעיתים אני מתעורר מתוך חלום והכל רטוב סביבי.
זה קורה אחת לשלושה שבועות ומטריד גם את זוגתי.
מה עלי לעשות, חוץ מלצפות מזרון בניילון?
אני מחכה לתשובה טובה. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיפי במיטה
ד''ר אכי פרידמן18/05/2008מומלץ לפנות לאורולוג.
ד"ר אכי פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומה על הפיןאבי14/05/2008
שלום,
שלפני כ6 שנים הופיע קילוף קטן בפין שחזר מדי פעם, לאחר שהסרתי את הקילוף לבד, התגבש הפצע והפך למין בליטה חומה הקיימת כבר מספר שנים הדומה לשומה.
כיצד עליי להתייחסת לכך?
אני רווק, בן 32, חברה קבועה שנה, יחסי מין תקינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע על הפין
ד''ר אריה י. ליפשיץ15/05/2008שלום אבי,
לצורך יעוץ מוסמך לבעייתך נדרשת בדיקה קלינית. פנה לבדיקת רופא עור
בברכת קיץ בריא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתראיילת13/05/2008
ד"ר שלום,
אני סובלת מהזעת יתר בעיקר בקיץ וחושבת על ביצוע הזרקות בוטוקס.
האם פיספסתי את המועד כבר לתקופת הקיץ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בהזעת יתר
ד''ר אכי פרידמן13/05/2008הטיפול בבוטולניום טוקסין (בוטוקס) מתחיל להשפיע לאחר כ-10 ימים ממועד הטיפול כך שללא ספק לא פספסת את המועד.
ד"ר אכי פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי ואנירונית11/05/2008
שלום רב,
בעלי ואני סובלים מגרד ופצעים (קלים) הלכנו כל אחד לרופא שלו אך הבעיה ממשיכה, דבר זה מקשה עלינו לקיים יחסי מין רציפים.
היכן אנו יכולים להיבדק יחד ולהתייעץ עם מומחה?
תודה רבה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד של שני בני זוג
ד''ר אריה י. ליפשיץ11/05/2008שלום רונית,
פנו לרופא עור בקופת החולים שלכם (כמעט כל רופאי העור בקהילה הנם מומחים).
באם אתם סובלים מסקבייס, חשוב שתטופלו ביחד (באופן קונצרטי) כדי שלא תיווצר דינמיקת "הדבקת פינג-פונג".
ברכת קיץ בריא,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השימוש במינוציקליןשירן10/05/2008
שלום, לא מזמן התחלתי בטיפול תרופתי לטיפול באקנה ע"י לקחית מינוציקלין, ויש לי כמה שאלות:
האם מותר לעשות שעווה בזמן לקיחת הכדור?
מה הם החומרים מהם אני אמורה להיזהר לפני ואחרי נטילת הכדור, וכמה זמן הפרש אני צריכה לחכות בינהם לבין הכדור?
תודה מראש(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינוציקלין
ד''ר אריה י. ליפשיץ11/05/2008שלום שירן,
1. אין מניעה לביצוע הסרת שיער בעזרת שעווה בעת טיפול במינוציקלין
2. יש להמנע משימוש בתכשירי הבהרה שמכילים הידרוקינון או רטינואיד
3. יש לזכור שטיפול במינוציקלין מפחית את יעילות מניעת ההריון של גלולות למניעת הריון
ברכת קיץ בריא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק עוד משהו קטן..
שירן12/05/2008מה לגבי מוצרי מזון כמו חלב וקפאין? מהם גם להיזהר? ואם כן, יש עוד מוצרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלב, קפאין ומינוציקלין
ד''ר אריה י. ליפשיץ12/05/2008שלום שירן,
צריכת קפאין ברמות גבוהות מאוד ע"י נוטלי מינוציקלין עלולה לגרום לתופעות המדמות הרעלת קפאין. למיטב ידיעתי קשה לצרוך רמות קפאין גבוהות כאלה באמצעות מוצרי מזון ושתייה.
צריכת חלב ובייחוד נטילת טב' מינוציקלין עם מוצרי חלב עלולה להפחית את ספיגת התכשיר.
ברכת קיץ בריא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ואגינלימיה10/05/2008
אחרי ביקורים אצל רופאה גניקולוגית ועכשיו פרוקטולוג נמצא שיש בעיה של שרירים תפוסים קשה לאורך שניםולחץ מקומי.
שאלתי היא מה ניתן לעשות להקל על הכאב המטריד המפריע והבלתי נסבל לעיתים.משחה כלשהי תקל על זה.?משהו אולי מאלחש? או שצריך לחכות ואם כמה זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ואגינלי
ד''ר אריה י. ליפשיץ11/05/2008מיה,
סיפורך מחשיד שאת סובלת מתסמונת כאב של מבוא העריה והלדן.
המלצתי: פני למרפאה למחלות איבר המין הנשי וצואר הרחם או לרופא\ת נשים המתמחה בתחומים הנ"ל לצורך בדיקה לאישוש חשד זה וטיפול מתאים.
ברכת קיץ בריא,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)