מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סאבוריה בתינוק ושמן זיתאושילנד05/04/2019
יש לי ברוך ה' תינוק בן חודשיים.יש לו סאבוריה קשה. המליצו לי למרוח שמן זית.עשיתי זאת כמה ימים והיתה הקלה. עכשיו אני חוששת כי שמן זית ושמש לא הולכים יחד. אומנם רוב הזמן הוא בעגלה אך היו מספר פעמים שהנקתי אותו בחוץ. הסאבוריה במצח ובקרקפת. אודה לתשובתך בהקדם.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבוריאה..
פרופ` חיים ראובני08/04/2019שמש להמנע .. שמן טוב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסאבוריה בתינוק ושמן זית
אושילנד08/04/2019פרופסור האם יכול שנעשה נזק? השתמשתעי בשמן זית כ10 ימים והנקתי אותו כ3 פעמים על ספסל בחוץ. לא זוכרת כמה שמש היתה,למרות שאני מקפידה. יש איזו בדיקה לעשות שאהיה רגועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוסף מזון רוטס אלטמןדני05/04/2019
היי,
יש לי נשירת שיער בגלל חוסרים תזונתיים. אפילו כשאני מבריש את השיער עם היד הם פשוט נושרות וזה מלחיץ..
התחלתי לקחת תוסף תזונה "רוטס HR".
לאחר כמה ימים אני ירגיש שיפור בשיער???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HR ..
פרופ` חיים ראובני08/04/2019שינוי תלוי אם היה חסר בויטמין B .. ולוקח חודשים .. ספורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאה לתינוק בן חודשייםאושי201904/04/2019
שלום.בני בן חודשיים. כחודש עם סאבוריה קשה בקרקפת ובמצח. הרופאה המליצה למרוח 3 ערבים משחה סליקרן ולחפוף בבוקר, אח'כ לחפוף בלבד עם שמפו אגיספור 3 פעמים בשבוע. אתמול קלטתי שבמקום לקנות שמפו קניתי שמן לתינוק. כאשר חפפתי לו לא הרגשתי שמדובר בשמן אלא בשמפו אך אתמול באמבטיה הבנתי את הטעות.מה דעתך? לאחר טיפול של 10 ימים נראה שהגלדים מתפוררים ונשארת מין אבקה על העור שנושרת ונכנסת לעיניים. מה אפשר לעשות עם זה? התקשרתי לרופאה וזו המליצה לחזור למרוח המשחה עד שבועיים. מה דעתך בנושא ד'ר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבוריאה .
פרופ` חיים ראובני08/04/2019בעית עור חולפת בתינוקות ..
השמעי להנחיות רופאת העור ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפרא פסוריאזיס- בירורשלמה04/04/2019
שלום.
ארבע שנים אחרי שאובחנתי התחלתי ליטול כמוסות של ניאוטיגאזון 25 מ"ג.
לא עברתי טיפול פוטותרפי מכיוון שגילו לי שתי שומות עם מלנומה שטוחה שהוסרו ונאמר לי שטיפול כזה שדומה לאור שמש מעודד מלנומה.
לפי מה שקראתי, זו מחלה כרונית אם כך מה תעזורנה הכמוסות?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נאוטיגזון
פרופ` חיים ראובני08/04/2019המצה לטיפול ובחירתו תלויה בגורם המטפל ..
פנה אליו להבהרות ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי תפקודי כבד גבוהיםיוחאי03/04/2019
שלום! אני הייתי אצל רופא עור בגלל "כתם" בעור והוא נתן לי משחה בטאקורטן לשימוש ל-15 ימים. עשיתי היום בדיקות דם ואחד מתיפקודי הכבד שלי (ALT (GPT יצא גבוה מאוד (59) . הערך השני GOT בתוך הנורמה. האם יכול היה להגרם מהמשחה או כדאי לי לברר על אופציות שונות אחרות? המון תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר GPT גבוה
פרופ` חיים ראובני08/04/2019בטה קורטן לא משפיע על תפקודי כבד..
ממליץ לחזור על הבדיקה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריית שמש וחנקן נוזלילירון02/04/2019
סובלת מפטריות שמש באזור הגב העליון.
האם זה נכון שחנקן נוזלי מסוגל להעלים כליל את הפיגמנטציה הנגרמת בעקבות הפטריה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חנקן
פרופ` חיים ראובני02/04/2019חנקן נוזלי איננו טיפול מקובל בפטרת העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלופציה אראטה, מיואש כבריובל נע31/03/2019
שנים שיש לי בשיער קרחת קטנה עגולה, הלכתי לרופאים הביאו לי משחות לא עזר, אז עברתי לזריקות גם לא עוזר,
אני כבר מיואש, האם מינוקסודיל 5 יכול לעזור? אתה ממליץ לקנות?
או שהסיפור שלי גמור ואי אפשר לרפא את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלופציה
פרופ` חיים ראובני02/04/2019מצי לחזור לרופא .. ע"מ לשאל הערכה חוזרת ואולי ביופסיה כדל לברר שאמנם זו האבחנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלות- ממה זה באת?דלית29/03/2019
כבר שנים אני סובלת מיבלות - כואבות באצבעות בידיים וברגלים,
שמתי לב שזה קורה יותר בחורף או בעונות המעבר. - בקיץ אין לי בכלל
הן כואבות - תחושה שהאצבעות נוקשות.
פניתי לרופא עור , אך לא הצלחתי להשיג תור כשיש לי יבלות
לכן הראתי רק תמונה. הוא אמר שהוא חושב שזה אקזמה ושאולי יש לי אסטמה של העור, נתן לי משחה. אבל זה לא עוזר.
אם זאת האבחנה לא נכונה.
מזה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות
פרופ` חיים ראובני30/03/2019מציע לרופא עור בזמן שמופיעים.. יתכן שמדובר בכוויות קור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבלות- יבלות
דלית30/03/2019שלום ד״ר
תודה על המענה, בצבא, שלא ידעתי מזה, במקרה רופא ראה את הידיים שלי אמר שלדעתו יש לי כיוות קור
דרגה 2, ושלח אותי לבדיקות בבית חולים לגבי מחלת רנו, הרופאה אמרה שאין לי תסמינים אחרים שמתאימים למחלה ושללה את זה- ולא התאפשר לי לחזור לבדיקות נוספות (מפקד בעייתי)
פעם הבאה שיהיה לי, אנסה לפנות לרופא .
אבל עד אז, אודה לך להגיד לי.
מה יכול להיות הסיבה - אם זה אכן כיוות קור?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטותבפי הטבעת- התייעצותלואי29/03/2019
שלום
אובחנה אצל רופאת עור ציסטות בפי הטבעת ובפות בשפה הפנימית
הרופא אומרת שאין מה לדאוג
הייתי רוצה להתייעץ האם יש וכדאי להוריד אותם אני די חוששת כי אני שמה לב שגדלו עוד כמה קטנים האם יש דרך טבעית ללא ניתוח ועוד שאלה האם זה יכול להתפשט באיברים הפנימיים כמו שחלות או רחם או למעיץ
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטות
פרופ` חיים ראובני30/03/2019אנא תתיעצי עם הרופאה שיודעת מה האבחנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע קטן מאחורי האוזן ופיגמנטציהתומר28/03/2019
גיליתי לפני יומיים פצע קטן מאחורי האוזן שמשנה לי את הפיגמנטציה באזור. אין כאבים. קצת מגרד. האם ניתן להשתמש במשחה כטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע
פרופ` חיים ראובני30/03/2019המידע וגם התמונות אינם מאפשרים מתן יעוץ.
ממליץ לפנות לרופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור לגבי כתמים אדומים ברגלייםרחל26/03/2019
שלום
לפני יומיים הופיעו לי פתאום כתמים אדומים על הירך ובצד הברך.
הכתמים לא כואבים ולא בולטים/מחוספסים.
לא אכלתי שום דבר חדש ולא לקחתי תרופות..
דבר יחד שאולי קשור זה שהשתמשתי פעם ראשונה בחומר ניקיון כמו אקונומיקה.
היום נהיו יותר כתמים. מה זה יכול להיות?
מצורפת תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
פרופ` חיים ראובני30/03/2019המידע וגם התמונות אינם מאפשרים מתן יעוץ.
ממליץ לפנות לרופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעון שהופיע בראש הפיןאופיר25/03/2019
בן 25, בריא ככל שידוע, לפני מספר שבועות הבחנתי שפצעון על ראש הפין (כמו בתמונה המצורפת). מבדיקה באינטרנט לא הצלחתי להבין במה מדובר.
לא יודע אם רלוונטי אבל זכור לי שזה הופיע אחרי שהיתה לי שפעת במשך שבוע שחלפה לבד.
סובל מדלקת בסיב השערה שהתחילה בגלל גילוח, פצעים שבאים וחולפים (בגב ביריכיים ובמפשעה), התייעצתי בעבר עם רופא עור שאמר שזה לא נראה חמור (מאחר ונותרו רק כתמים) אבל זה עדיין חוזר לעיתים, שאלתי לגבי אנטיביוטיקה או ראוקטן אבל אמר שזה מסוכן ולא מוצדק במקרה שלי.
האם זה משהו חמור והאם יש צורך לבדיקה אצל כירורג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעון
פרופ` חיים ראובני26/03/2019לא ניתן לייעץ ע"ס תמונות
פנה/י לרופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוג של פצע כזה ??יש לציין שבעבר היה הרפס במקום שונהיוסי24/03/2019
שלום בעבר היה לי הרפס בגב התחתון טופלתי בזובירקס וזה עבר
עכשיו יצא לי משהו ביד במרפק למעלה יש תמונה שזה מתייבש אחרי מקלחת זה ניהיה כמו עור יבש כזה ושזה נרטב אין יובש מה הכיון
אני בחרדה גדולה ..צורפו שתי תמונות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וזה אחרי
יוסי24/03/2019שזה מתייבש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצע
פנה/י לרופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך דחוף בבקשה
יוסי26/03/2019התמונות די ברורות
הטורים נורא ארוכים רק רוצה לדעת שזה לא מסוכן חלילה בבקשה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעתך בבקשה אפשר??
יוסי31/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת בחרדה
יוסי02/04/2019אפשר דעתך?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות בזרוע ימין- בירוררות23/03/2019
לפני שבועיים יצא לביתי בת ה 20 נקודה חומה בזרוע ימין והיום ראינו שנתווספה נקודה שנייה באותו הזרוע. מצרפת תמונה כדי להבין האם זה מסוכן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות ..
פנה/י לרופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחה תחליפית ל LIPIKARארגמן23/03/2019
שלום רב
אני סובל מאגזמה בחלק התחתון של הרגל.
הרופא המליץ על LIPIKAR BAUME AP+ נגד הגירודים (בנוסף למשחה אחרת לריפוי האגזמה).
מדובר במוצר מאוד יקר (מכיל ניאצינמיד וחמאת שיאה (20%)).
אבקש המלצה על משחה אחרת, פחות יקרה, שתקל על הגרודים.
תודה
:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצר יקר..
פרופ` חיים ראובני26/03/2019תנה דרמקול .. אקווה קרם או יו-לקטין ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)