מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתם שחור סביב הציפורןטלי10/02/2019
שלום רב
ביתי בת 16 רקדנית בלט הרבה שעות על נעלי פויינט.בשבוע שעבר גילתי לה פס שחור מסביב לציפורן.צרפתי תמונה .האם יתכן בגלל מכה שקיבלה.תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם כהה
פרופ` חיים ראובני11/02/2019תמונות אינם מהימנות .
ממליך להבדק למרות שסביר שמכה או לחץ גורמים נגע הכהה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצ'קונים אחרי גילוח זקןמור07/02/2019
כל פעם אחרי שחבר שלי מתגלח יוצאים לו חצ'קונים בפנים ובצוואר, איך מטפלים בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים ..
פרופ` חיים ראובני07/02/2019יתכן שמדובר בזיהום חיידקי .. אולי אלרגיה ..
מציע להבדק ע"י רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הופעה של נקודות אדומות על הפניםנילי05/02/2019
בשנה האחרונה צצו לי נקודות אדומות על הפנים, בולטות למגע. יש מה לעשות איתון מבחינה אסתטית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות בולטות ..
פרופ` חיים ראובני07/02/2019צריך אבחנה .. ואז לשקול טיפול ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים של פסוריאזיס בגיל צעיריובל03/02/2019
האם פסוריאזיס יכולה להתפתח בגיל צעיר, לילד בן 10?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסוריאזיס..
פרופ` חיים ראובני07/02/2019כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעדרם בהריון האם מותר להשתמש בשבוע 10? פטריה בגבקארין30/01/2019
יש לי פטרית עור בגב ורופא העור הביא לי משחה טבעדרם. אני שבוע 10 האם מותר להשתמש בזה? כתוב בעלון שיש להתייעץ עם הרופא, אני צריכה להתייעץ גם עם רופא הנשים על כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה
פרופ` חיים ראובני07/02/2019טבה דרם איננו טיפול מועדף לפטרת בגב ..
ממליץ לחזור לרופא ולשנות טיפול ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה על העור בשתי הידים וזה שורףעידן30/01/2019
שלום בן 28 סובל מכאבים בבטן תחתונה תקופה ארוכה לארחונה התחילה להיות בעיה בעור פריחה על שתי הידים לא קבלתי שום מכה וזה כבר חודש לא עובר וזה שורף צרפתי תמונה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
פרופ` חיים ראובני07/02/2019מציע להבדק . לצורך אבחון .. ואז לשקול טיפול מקומי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול במחלת רוזיצאה בפניםמשה30/01/2019
רופא עור זיהה רוזיצאה בפנים ונתן לי מקרודינזול
כדורים לחודש ומשחה רוזקס
האם לא הרבה זמן הכדורים?
האם יש סכנה לתפקוד כבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוזציאה
פרופ` חיים ראובני07/02/2019כדאי מעקב ת. כבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צורף תמונה בטן תחתונהשיקו29/01/2019
בחודשיים האחרונים צצו לי פצעים/סימנים חומים/אדומים באזור בטן תחתונה.
לא מלווים בכאב.
אשמח להמלצות על משחות להעלמת הכתמים.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה
פרופ` חיים ראובני29/01/2019לא ניתם לאבחן ע" ס תמונה .. פנו לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהמיצין ורטאוויט להעלמת כתמיםאוסנת27/01/2019
שלום רב, לאחרונה החלו לצאת לי פצעים בלחיים שהשאירו כתמים על העור. אני בת 34. הייתי אצל רופא עור. נתן לי אקנהמיצין תמיסה (אמר לשים בבוקר) ורטאוויט (אמר לשים בערב). לתקופה של חודש..
השאלה היא האם שתי המשחות האילו יכולות להעלים את הכתמים שנוצרו עקב אקנה?
ואם לא מה כן יכול לעזור במקרה זה? תודה.
רק רוצה לציין שניסיתי דואק תקופה וזה לא עזר במיוחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה ..
פרופ` חיים ראובני29/01/2019יש לך רופא מצוין .. תבקשי גם ראקוטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים או פריחה על פני הבן שלירים26/01/2019
שלום,
בני בן 4.
הוא תמיד היה עם עור פנים רגיש.
לאחרונה נראה לי שהיה לו הרפס, כך לפצות רופא הילדים אמר.
אבל אני שוב רואה שיש לו כתמים מוזרים או סוג של פריחה ולא יודעת אם להתייחס לזה ברצינות.
אני מעלה כמה תמונות שנלקחו בחודש האחרון.
אשמח לחוות דעתך....
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה
רים26/01/2019
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה
רים26/01/2019
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה
רים26/01/2019
רים26/01/2019
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריחה .
פרופ` חיים ראובני29/01/2019לא ניתן לאבחן ע"ס תמונה
אנא פנו לרופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכוי שזה מדבק?רונן25/01/2019
שלום
לידידתי הקרובה, משהו שנראה כמו פוליפ אנאלי רקטאלי חיצוני,בפי הטבעת,
שנראה כמו 3 גיבעולי ברוקולי ,או כרובית,קטנטנים,בגודל אפונה,מה זה יכול להיות?
לא נעים לי לנסות להעיר לה על זה,אולם היא לא עושה דבר בעיניין,כי היא לא אוהבת שמעירים לה, ולא מעוניינת לגשת לבדוק ולקבל טיפול,מה הסיכוי שזה מדבק?
האם הנגע הזה, הוא בר הדבקה ביחסי מין?
זה נגע שמדביק ביחסים, בנגיעה, בשיפשוף, ?וכדומה
חן חן עבור המענה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע אנלי
פרופ` חיים ראובני29/01/2019זו פעם שלישית .. שאתם כותבים ... כבר עניתי. די בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אפשר להיפטר מקשקשים?גיא24/01/2019
מה הדרך הבאמת יעילה להיפטר מקשקשים, בעיקר כששמפואים בכלל לא עוזרים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשקשים..
פרופ` חיים ראובני24/01/2019רק לנסות .. עוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקזמה בכף הרגל הולכת וחוזרתעמית א.22/01/2019
יש לי כנראה סוג של אקזמה בכף הרגל שמופיעה ונעלמת מעצמה. איך מטפלים בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקזמה
פרופ` חיים ראובני24/01/2019בדר"כ חוזרת.
פנה לרופא עור לטיפול כשהבעיה מופיעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקזמה
פרופ` חיים ראובני29/01/2019א. רצוי לאשר את האבחנ ולקבל טיפול ע"י רופא עור..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכונים לסרטן בטיפול פותותרפיהתמרה20/01/2019
יש לי פסוריאזיס והפנו אותי לטיפולי פותותרפיה, אבל הבנתי שזה מגביר את הסיכויים ללקות בסרטן העור. אני בהירה מאוד, כך שגם ככה אני בסיכון מוגבר. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן בטיפולי פוטוטרפיה
פרופ` חיים ראובני21/01/2019הטיפול מאוד מומלץ ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה בגופה של אחותידנית19/01/2019
שבוע טוב פרופ ראובני חיים
שבוע שעבר פרחה בגופה של אחותי פריחה ללא חום .
הגענו לביקור רופא כיוון שהיא חיילת ומשם הפנו אותה למיון .
בבית החולים נמסר שזוהי לא פריחה ושמדובר בפסרואסיס .
רציתי לקבל את חוות דעתך
מצרפת תמונה לנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
פרופ` חיים ראובני21/01/2019לא ניתן לייעץ ע"ס תמונה
פני לייעוץ רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)