מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוזאציה וקרם לחות- התייעצותדבורה ענבי21/03/2019
שלום רב,
רציתי לברר האם בזמן טיפול במשחה ורמקטין, אני יכולה למרוח , בבוקר קרם פרופסי של חוה זיגבוים? והאם אפשר פמרוח על הורמקטין מייק אפ..
אודה לתשובה
חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
פרופ` חיים ראובני26/03/2019מציע להמנע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלבקת חוגרת - התייעצות חשובהאלונה20/03/2019
אובחנתי במחלת שלבקת חוגרת.
אני לא מפסיקה להתגרד וזה מוציא אותי מדעתי.
ואפילו התחיל לכאוב.
מהן דרכי הטיפול (הטבעיות והלא טבעיות) לטיפול במחלה זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד
פרופ` חיים ראובני21/03/2019ממליץ קרם על בסיס סטרואידי .. במרשם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד לגבי פסוריאזיס- התייעצותאינה18/03/2019
אילו תסמינים על העור מעידים על פסוריאזיס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמיני פסוריאזיס
פרופ` חיים ראובני19/03/2019אנא פתח ויקיפדיה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש לא נכון ברטויטרויטל16/03/2019
שלום,השתמשתי בעבר ברטויט,שימוא לא נכון,שטפתי מספר פעמים ביום את הפנים עם סבון נטרגינה,היו צריבות וכל העור התקלף,חשבתי שכך צריך לעשות,התוצאה הייתה עור שזוף עם מרקם מדהים,שמתי מקדם הגנה,אחרי מספר חודשים הפסקתי את השימוש ברטויט והעור היה לא יפה,השאלה אם זה כתוצאה מהשימוש הלא נכון או מנזקי הזמן, האם ניתן להשתמש שוב ברטויט ובצורה נכונה והאם עשיתי נזק בלתי הפיך לעורי,דואגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ברטוויט
פרופ` חיים ראובני17/03/2019סביר שלא נגרם נזק.
הטיפול ברטוויט מומלץ פעם ביןם בערב
ללהמנע משמש.
אין צורך ולא מומלץ שטיפת פנים וסבון מספר פעמים ביום ..(מיבש את העור)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריית שמש- התייעצות חשובהעמית14/03/2019
יש לי על הגב פטריות שמש בגוון חום.
איזה טיפול תרופתי מומלץ בכדי לטפל בכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
פרופ` חיים ראובני17/03/2019טיפול בפטרת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה קשה בוולווה בכל האזורויס קלרה12/03/2019
שלום דר ירדתי 40 קג בשל בעיות עיכול חמורות דיספפסיה מעי רגיז בעית רפלוקס ושטי סותריי חומצ ה לא עוזרים העור התייבש לגמרי ויש צריבה איןמה באזור הוולווה סביב פי הטבעת ובכל האזור יש חומרים שפוגעחם
לוקחת נורמלקס גם צורב כנראה מה ניתן לעשות על מנת לעזור לי בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה ..
פרופ` חיים ראובני12/03/2019להתייעץ ולהבדק ע"י פרוקטולוג .. והמשך לפי צורך עם רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד ופצעים בעפעפיים- בירורתמי11/03/2019
שלום רב,
יש לי גירוד בעפעפיים שהופך לפצעים בצבע אדום לבן, לקחתי כדורי אלרגיה שונים במשך חודשיים ולא עזר, רופאת עור שאלה האם אני לחוצה או מוטרדת ואין כלום, הכל בסדר..
התופעה אצלי כבר כשנה באה והולכת , מה זה יכול להיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בעפעפיים
פרופ` חיים ראובני12/03/2019גרד כזה מרמז על פריחה אלרגית ..
ממליץ להגיע שוב לרופא/את עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה ברגל ומשחה צורבתשלומי11/03/2019
אבחנו לי פטריה בכף רגל שמאל.
בתחילה, התן לי הרופא לימסיל, ואחר כך החליפו לי לאגיסטן.
שתיהן ממש שרפו לי.
ממש תחושת צריבה.
מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן לעשות..
פרופ` חיים ראובני12/03/2019לפנות חזרה לרופא.. ולהתאים לך טיפול אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים חומים על הרגללי09/03/2019
שלום,
לפני חודש בערך החלו להופיע לי כתמים חומים על רגל שמאל, נסיתי להמתין ולראות אם זה עובר לפני שאני קובעת תור לבדיקה אבל נראה שזה לא עובר. הכתמים מופיעים רק ברגל אחת. מוסיפה תמונה של הכתמים, אשמח מאד לדעת אם ניתן לזהות את הבעיה, התור שנקבע לי יהיה רק עוד חודשיים. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
פרופ` חיים ראובני10/03/2019לא ניתן לייעץ ע"ס תמונות
פני/ה לרופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקווה שמתאים לפורום צריכה מענהא08/03/2019
האם החומרים קוטלי הזרע שבקונדום מסוכנים למגע באיזור הפה? או בבליעה?
אני מרגישה עקצוצים בפה ותחושת אלחוש כזאת.
האם יש סיבה לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מתאים לפורום
פרופ` חיים ראובני10/03/2019...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד ופרחה בגלל צמראוריאן07/03/2019
לבשתי סריג צמר לפני כמה ימים. מאז שמתי לב שיש לי אדמומיות בעור שנראית כמו פרחה. הפרחה גורמת לגירודים.
איזו משחה/ תרופה ניתן לקחת להקלה ולהיעלמות הפרחה והגרד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
פרופ` חיים ראובני10/03/2019אין אפשרות לתת טיפול ללא בדיקת רופא ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור הפנים -תופעה מדאיגהתהל05/03/2019
הי
עור הפנים שלי מרגיש יבש אבל שמן בו זמנית למרות שיש לי קרם לחות טוב!
במה אני כן אמורה להשתמש כדי להפסיק את התופעה הזו?!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור
פרופ` חיים ראובני10/03/2019מציע להבדק ע"י רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המנגיומה על המצח אצל תינוקטלי05/03/2019
תינוק בן 4 חודשים.
נולד עם כתם אדום על המצח בגודל של כ-1 סמ'.
שוליים לא אחידים.
הכתם לא משנה את ה גודל מאז הלידה.
נאמר לי שזאת המנגיומה.
האם היא אמורה להיספג ?
מצורפת תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המנגיומה
פרופ` חיים ראובני10/03/2019מציע להגיע לרופא עור במתמחה לטיפול בילדים .. לשקול טיפול בפרופרנולול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחה DERMOVATE למריחה בפה ?איריס04/03/2019
בוקר טוב, קיבלתי ממוחית פה ולסת את המשפחה הנ"ל למריחה על החניכיים למשך שבועיים... בשום מקום לא קראתי שזה מיועד לתוך חלל הפה...האם זה לא מסוכן לשימוש בתוך הפה? ממש מודאגת....תודה לעונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרמובט לפה..
פרופ` חיים ראובני10/03/2019אכן אין התוייה לפה
חזרי ללרופא עור להבהרות נוספות ..
אבל, אין מניעה לשימוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור לגבי כתמים על הצוואראור03/03/2019
שלום,
לפני כ3 שנים נוצרו לי כתמים שחורים על הצוואר בהריון ראשון שלי. לא ניגשתי לרופא עור בזמנו ולא טיפלתי כי הסקתי מהאינטרנט שהכתמים נובעים מסכרת הריונית שהייתה לי בהריון זה.
כיום נמצאת בהריון שני ושוב אותם כתמים נוצרו. ביצעתי בדיקת סכרת 100 גרם לפני חודשיים והתוצאות היו תקינות.
מצרפת תמונה של הכתמים.
בנוסף, בהריון ראשון נוצרו לי הרבה סרחי עור באזור הצדדי של הצוואר. וכיום בהריון הנוכחי נוצרו לי סרחי עור רבים מתחת לחזה.
האם יש ממה להלחץ לגבי הכתמים בצוואר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
פרופ` חיים ראובני10/03/2019לא ניתן לייעץ ע"ס תמונות
פני/ה לרופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)