מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצע אדום בפנים שלא עובר מעל לשבועייםאושר03/03/2019
לפני כשבועיים הבחנתי בפצע אדום בפנים שנראה כמו עקיצה
הפצע אינו עובר ומאד מטריד אותי
רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע אדום בפנים
פרופ` חיים ראובני10/03/2019אין אפשרות לייעץ ע"ס תמונה
פני לרופא עור להתייעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנא תגובתכם לפניותיי- ממתינה לתשובהחלי בארי01/03/2019
אני מכירה את האתר מזה שנים שליווה באותו בבעיות שונות וקיבלתי מענה יחסית מהר מאוד מאוד עזר לי להתמודד ושיבחתי אותו בפני כולם במשך כל השנים עם המלצות חמות
מה קורה ?
היכן רואים תגובות המומחים ?
האם לא פעיל כבר - נא לציין
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתר פעיל
פרופ` חיים ראובני10/03/2019האתר פעיל .. המענה לעיתים לוקח עד מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי פלקווניל ופיגמנטציה בפניםיעל27/02/2019
שלום,
אני נוטלת פלקווניל.
לאחרונה שמתי לב לשני פיגמנטיים כהים מעל השפה העליונה שלי (מתחת לאף). הדבר מאד הפריע לי.
רופאת עור אמרה כי אין להם משמעות רפואית אך ייתכן והכתמים עשויים להיות כתוצאה מן הפלקווניל. הטיפול שניתן לי הוא ע"י ג'ל איזומד לחודש על מנת להבהיר את הכתמים. אני מורחת אותו בלילה, שוטפת בבוקר ומורחת קרם הגנה.
האם מניסיונך טיפול בג'ל הזה יכול לסייע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזומד
פרופ` חיים ראובני10/03/2019את מקבלת טיפול טוב .. תמשיכי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי קורס טיפוליא26/02/2019
האם בקורס טיפולי נוסף של רואקוטן נדרש אותו המינון כמו בקורס הראשון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן
פרופ` חיים ראובני10/03/2019כל הזמן אותו מינון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה אם אותו הדבר כמו בקורס הטיפולי הראשון
א11/03/2019היי.. אני שואלת אם נדרש מינון זהה לפעם הראשונה של נטילת התרופה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגע עורי בחזה ובגב, ילד בן 3פיקולו25/02/2019
האם מדובר באבעבועות ? אין חום או גרד..הופיע בין לילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה ..
פרופ` חיים ראובני26/02/2019לא ניתן לייעץ ע"ס תמונות ..
פנו לרופא עור..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפטרת בציפורניים בידייםויקי24/02/2019
היי אודה אם תוכל לעזור לי נראה לי יש לי פטריה בציפורני הידיים.
הציפורניים חלשות וכאילו אכולות בצדדים ולא צומחות.קניתי נוזל לפטריה אבל לא נקאה שזה עוזר.צורפת תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת ?
פרופ` חיים ראובני25/02/2019לא ניתן לייעץ ע"ס המידע .. שכתבת .. פני לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרקם ציפורניים לא אחידשיר23/02/2019
שלום,
הציפורניים שלי לא אחידות בתקופה האחרונה (בערך שנה) הן נראות כאילו שוייפו בחוזקה למרות שבכלל לא משייפת אותן. המרקם שלהן מחוספס מאוד.
מדוע זה קורה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפרניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריכוז מומלץ למשחת אייברמקטיןדורית ק.20/02/2019
שלום, יש לי את טפיל הדמודקס ואני משתמשת באייברמקטין 1%. עם המשחה הזו יש שיפור במצב של הפנים מבחינת הפצעונים אבל התהליך הוא איטי.
רציתי לשאול האם יש מניעה מלהשתמש בריכוז גבוה יותר, ואם זה לא מומלץ אז מה הסיבה לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמודקס
פרופ` חיים ראובני25/02/2019זה המינון המומלץ.. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע לבן שמכסה חצי מהציפורןרואן20/02/2019
שלום,
מזה שבועיים זיהיתי בצבע לבן שמכסה חצי מהציפורן ברגל.. בהתחלה חשבתי שזה מלק גל..
זה לא חלף, והתחלתי לחשוד שזה זיהום פטרייתי.
מצרפת תמונה, אשמח ליעוץ, ואם כן זיהום, למה זה קרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש במשחת בנזק הרבה אחרי שפג תוקףאמונה19/02/2019
ילד מתבגר מרח על פצעי הבגרות את משחת הבזק שכבר מזמן פג תוקף וקיבל מזה כוויה. איך צריך לטפל בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין A האם ניתן לקחת במריחה?שירלי18/02/2019
שלום,
בעלון של פלוקונול כתוב שאסור לקחת ויטמין A עם התרופה. האם ניתן למרוח רטין A משחה לפנים בתקופת הטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלוקנול ורטין A.
פרופ` חיים ראובני19/02/2019כן. להמנע משמש.
אם יופיע יובש .. להפסיק טיפול . לשים קרם לחות ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בצורת טבעת שגודלויונה17/02/2019
לבן שלי יצא פטריה בצוואר והיא בצורה עגולה והיא וגודלת
הוא מרח דרמקומבין ולא ממש עוזר
מצרפת תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה ..
פרופ` חיים ראובני18/02/2019לא ניתן לייץ ע"ס תמונות ..
במידה ואמנם זו פטרת של העור .. מציע .. אגיסטן או תרופה אחרת ספציפית לפטרת ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול נגד נשירת שיעראיתי16/02/2019
הרגשתי שהשיער שלי משתנה ונהיה פטרייה
עקב נסיגה בקו השיער מקדימה ובמפרץ
הלכתי לרופא עור והוא נתן לי פינסטרייד
לוקח אותו כמה ימים,קראתי על תופעות הלוואי של הכדור הזה וגם של פרופסיה והתחלתי לפחד,הרופא אמר שאם אקח מינוקסידיל תצמח לי פלומה והוא גם אמר שאין לכדור שנתן תופעות לוואי וסיכוי נמוך שיצמח לי מקדימה שוב
זה לא שהיה לי שפע של שיער בקו הפוני אבל היו שיערות שסידרו את הצורה
השאלה שלי אם אפשר להחזיר את המצב לקדמותן
אשמח לחוות דעת גם מאנשים שלקחו תכשירים נגד נשירה ועל התופעות לוואי והאם זה עזר להם להצמיח שיער ואם יש משהו בלי תופעות לוואי,קראתי שיש מינוקסידיל נוזלי שאין לו תופעות לוואי
אני ממש מבואס מהמצב והאם אפשר להצמיח שוב במפרצים ובקו שיער
תודה לעונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה ..
פרופ` חיים ראובני18/02/2019אני מניח שמדובר בנשירה על רקע גנטי. במקרה כזה הסיכוי לגדילה קטן ביותר..
קבלת עצות .. ממליץ לנסות את הטיפולים .. ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור לגבי הרפס באיבר המיןרונית לוי13/02/2019
שלום דוקטור
רציתי לברר לגבי בעלי שיש לו הרפס באיבר המין
האם זה כתוצאה של קיום יחסי מין עכשיו או הרפס בעבר שרדום אצלו והתפרץ עכשיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס..
פרופ` חיים ראובני14/02/20192 המצבים אפשריים .. לא ניתן להבדיל ביניהם ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקזמה בין אצבעות הרגלייםיוסי12/02/2019
איך מטפלים באקזמה חוזרת בין אצבעות הרגליים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקזמה
פרופ` חיים ראובני14/02/2019הטיפול מקומי .. ע"י משחות .. על בסיס סטרואידים .. המותאמות לבעיה ..
בנוסף כדאי לוודא שאין בעית פטרת במקום ..
וכן, לשקול בדיקת מטלית . לבירור גורמים לאקזמה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)