עזרה להרגעת חרדות בטרם טיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• עזרה להרגעת חרדות בטרם טיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי
    אנונימית
    20/02/2020

שלום רב.
    אחרי התלבטויות של שנים סוף סוף הסכמתי ללכת לבקש טיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי. הרופאים באמת התנהגו אלי יפה והם החליטו לשלוח אותי לשיקום ולטיפול אך יש לי בעיה, הם אמרו שזה ייקח זמן, מחר אני צריכה להוציא טופס כדי לקבל אישור ואני ממש רוצה את הטיפול הזה. מצד שני יש לי לחץ וחרדה נוראים מפסיכיאטרים ופסיכולוגים, אני אצטרך לחכות לצערי הרבה זמן ויש לי חרדות לגבי פסיכיאטרים ופסיכולוגים, אני מפחדת מהבדיקה שיעשו לי. אני אשמח ממש מכל הלב אם אתה מסכים לתת לי עצה מעשית עד הפגישה איך להרגיע את החרדה בבית, לא טיפולים אלטרנטיביים אלא באמת איך להרגיע את עצמי מבחינת החרדות שיש לי לגבי זה. אני ביקשתי את הטיפול הכי טוב שיש, ומצד שני יש לי חרדות איומות מפסיכיאטרים עברתי בעבר טראומה מפסיכיאטרים ומכל מיני דברים, ולמרות זאת ביקשתי טיפול נכון והם התנהגו אלי ממש יפה היום. אשמח מעשית בבית איך להרגיע את החרדה עד האישור ועד שיקבלו אותי, זה מצווה תודה גדולה מכל הלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    27/07/2020

מתנצל על התגובה המאוחרת,
    פשוט הרבה זמן לא הייתי בפורום מסיבות שלי.
    בכל אופן מקווה שהתגברת כבר על הבעיה ותמיד טוב להיעזר בטכניקות של נשימה, אולי גם רסקיו או איזה פורמולת צמחים אחרת שמרגיעה
    בריאות ובשורות טובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו