חוסר תנועתיות של המעי העליון - מה ניתן לעשות?

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• חוסר תנועתיות של המעי העליון - מה ניתן לעשות?
    יפעת
    22/05/2020

שלום רב.
    אני בת 52, כל החיים סבלתי מעצירות כרונית אבל התמודדתי.
    בחודשיים האחרונים - מאז ימי הקורונה, ומאז אמי אובחנה כסובלת מסרטן השחלה - מצב הבטן שלי הורע מאוד - אין פעולת מעיים בכלל, פעמיים הייתי במיון על רקע הנ"ל, מצאו בטן מלאה בצואה, יש לציין שחוקן ו/או נרות, לא עוזר- כי אין תנועתיות של צינור העיכול עוד מלמעלה (החלק המעי העליון), לא נתקע בחלק התחתון - אני מרגישה את זה היטב פיזית.
    ניסיתי הכל!!! סיבים תזונתיים, דופאלאק בכמויות, תרופות טבעיות, מה שעוזר בסופו של דבר: כמעט מינון של 8 לאקסעדין + מרוקן של 3 ליטר.
    יש לציין שב2010 עברתי ניתוח טבעת, מאז התזונה הותאמה לטבעת - אך גם אז הייתה יציאה, עכשיו הטבעת פתוחה לגמרי וניסיתי הכל הכל הכל- שותה המוןןן.
    איך מתחילים מחדש? איך מחיים את המעיים לפעול בהדרגה?
    אנא עזרתכם - כי אני חסרת אונים לחלוטין (הופניתי למרפאת נוירוגסטרואנתרולוגית בתל השומר- לצערי אין לי עדין תור וחייבת איזשהו פתרון). אנא עזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    27/07/2020

מתנצל על התגובה המאוחרת,
    פשוט הרבה זמן לא הייתי בפורום מסיבות שלי.
    עצירות היא בעיה שנובת מקלקול פיזי וכן גם רגשי- עצירה רגשית.
    צריך לטפל בשני הרבדים הללו.
    אם עדיין רלוונטי אשמח לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו