כתם בעפעף .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתם בעפעף .
    גלי
    14/09/2013

לפני כחודשיים שלושה הופיע לי כתם מעל העין בצד שמאל , כמו כן צניחת עפעפיים[שניהם ] היסטוריה עיניים : שני ניתוחי קטרקט האחרון לפני שנתיים בעין שמאל . סיכון למלנומה [? לאחי מלנומה אני גינגית עם הרבה כתמים וגידולים שפירים בעור . ליקוי ראייה בעין שמאל [ בימין תקין . שולחת תמונה האם נראה כמשהו שצריך טיפול? אני לפני ניתוח כריתת אדרנל ושנה לאחר ניתוח בלוטת תריס . ממש אין לי חשק לעבור ניתוח עפעפיים אם אין סיבה רפואית . שולחת תמונה אודה על יעוץ ? האם זה שעורה קלועה ? האם דחף לטפל \ לנתח ? האם יש אופציות אחרות לטיפול? בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתם בעפעף .

הוספת תגובה

• כתם בעפעף . - תגובה

פרופסור שחר פרנקל
    15/09/2013

גלי שלום,
    אם כוונתך לנגע הצהבהב בקצה הקרוב לאף של העפעף העליון השמאלי, אזי ככל הנראה מדובר ב-xanthelasma: שומנים כלואים תחת שכבת העור העליונה, ואין דחיפות בהסרת הנגע.
    בכל מקרה, עדיף לפני החלטה סופית אם כן או לא לנתח להגיע לבדיקת רופא עיניים.
    במקרה זה, הייתי ממליץ לפנות לרופא/ת עיניים המומחים בעפעפיים. יש רבים וטובים.
    אם התכוונת לנגע אחר -אנא שילחי תמונה נוספת עם תאורה טובה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

גלי
    15/09/2013

תודה על תשובתך אכן מרגיע. יש לי תור בעוד שבועיים לאוקולופלסטית . בקופח מכבי בכל אזור המרכז הגדול יש רק רופאה אחת כזו ברמת גן .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו