חולה בNF1

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולה בNF1
    שמואל
    04/11/2013

שלום פרופסור אני מתופל עצל פרופסור לוסו בהדסה וגם במעכב עצל דותן ביגלל המניגיומה בגת המחליתי אני מבקש הסבר על שני בדיקות בבקשה בדיקה רישונה פ ענייים פלורסצאין עין ימין אזור היפופלורסנטי בהיקף העליון של הרשתית ורושם שכלי הדם מטפס באזור הרמה בהיקף CAPPILARY DROPOUTA G V עם היפופלורסנציה הקפית עין שמאל מילוי לא הומוגני של הכוריאיד בשלבים מוקדימים ביקף CAPPILARY DROPOUT עם היפופלוסנציה הקפית עיניים מי ומי צילומי עיניים ICG עין ימין מוקד היפופלורסנטי עליון עין שמאל מוקדים היםופלורסנטים בשלבים מוקדמים בקוטב אחורי ומעבר לארקדות בבקשה פרופסור הסבר תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולה בNF1

הוספת תגובה

• חולה בNF1 - תגובה

פרופסור שחר פרנקל
    05/11/2013

מה שלומך שמואל?
    למרבה הצער לא ניתן לפענח בדיקות כאלה ללא הצילומים כולם.
    אני בטוח שבביקור המרפאה הבא שלך, הרופאים המטפלים יוכלו להסביר לך את משמעות הצילומים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שמואל
    05/11/2013

קודם תודה דר הטור שלי בהדסה הצל דותן או רחוק או החודש מאי 2014 ועד הז אני א ישאר בחוסר מידע הף אחד לא מסביר כולל רופאה מישפחה במרפה לחן פנתי לחם בבקשה הסבר הים מדובר בנגעים בבקשה הים אפשר הסבר תוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופסור שחר פרנקל
    05/11/2013

שמואל שלום,
    אני מבין את המצוקה שלך, אבל בלי התמונות של הבדיקה הנוכחית, והקודמת (להשוואה), לא ניתן להסביר לך מה המשמעות של הבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו