מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקה של נקודת חן בעיןפרופסור שחר פרנקל12/06/2014
שלום רב
לפני יומיים גילית שיש לי כתם קטן בזווית העין (לכיוון האף), אין לי מושג אם זה כתם חדש או ישן שפשוט לא הבחנתי בו קודם לכן.
ישר הלכתי לרופא עיניים , הרופא אמר שזו נקודת חן רגילה ואין בה משהו מסוכן ושלא צריך לדאוג.
אני עדיין חוששת... האם צריך לעשות בדיקות יותר מעמיקות?
תודה
רנין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן בעין - תגובה
פרופסור שחר פרנקל12/06/2014שלום רנין,
בכל מקרה שווה לתעד את הנגע בצילום קליני טוב שמראה בצורה חדה את הנגע, כך שבמעקב בעוד חצי שנה ניתן יהיה לצלם שוב, ולשים צילום ליד צילום ולראות שלא היה שינוי.
אם את סומכת על הרופא שלך, ואין לי סיבה לחשוב למה לא תסמכי עליו, אז בזה זה נגמר.
אם את עדיין חוששת, את יכולה להעלות לכאן תמונה, ואם זה יספיק, אוכל לתת תשובה ראשונית (בתקווה מרגיעה).
תמיד את יכולה לבוא אלינו לבדיקה במרפאה (ואם את בוחרת לעשות זאת, אז צריך 2 התחייבויות - לבדיקה ולצילום קליני של מקטע קדמי).
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה מצורפת
רנין13/06/2014תודה על התשובה
צירפתי תמונה
אשמח לדעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תמונה
רנין13/06/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תמונה - תגובה
פרופסור שחר פרנקל14/06/2014רנין שלום,
שתי התמונות מטושטשות, אך הן מראות נגע פיגמנטי בקפל הלחמית בצד הצמוד לאף המכונה plica. משום שאת לא בטוחה אם זה חדש או ישן, מומלץ להסיר את הנגע לבדיקה פתולוגית במקום שיש בו פתולוג עיניים מומחה (פרופ' פאר ואני בהדסה, דר' חיימה לוי בסורוקה, פרופ' רוזנר בתה"ש, וד"ר ענת אלברכט שך באסף הרופא).
כדאי לוודא שמי שמסיר את הנגע יישלח אותו שטוח שניתן יהיה להעריך את השוליים.
אם את רוצה להגיע אלינו לבדיקה, תאמי איתי כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקביעת תור
רנין14/06/2014מודה לך מאוד על תשובתך
אשמח מאוד לתאם איתך תור
מתי אפשר להגיע? ומה אני צריכה להביא איתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקביעת תור - תגובה
פרופסור שחר פרנקל14/06/2014רנין,
בואי ביום שלישי הקרוב.
הביאי התחייבות לבדיקת רופא + התחייבות לצילום מקטע קדמי של העין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעת הגעה?
רנין15/06/2014המון תודה על המענה המהיר
אני אגיע
רק באיזה שעה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעת הגעה
רנין15/06/2014זה קצת מוקדם
אני מגיעה מנצרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעת הגעה - תגובה
פרופסור שחר פרנקל15/06/2014אז ב-14:00, עם הרבה סבלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחייבות מהקופה!!!
רנין16/06/2014שלום ד"ר
בקופת חולים שלי (מאוחדת) מבקשים הפניית רופא להתחייבות וגם מספר קוד להתחייבות של צילום מקטע העין!!!
האם אפשר לקבל הפנייה מרופא משפחה?
האם תוכל לתת לי מספר קוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוד צילום
רנין17/06/2014בוקר טוב
האם תוכל לשלוח לי קוד צילום ? חשוב מאוד להוצאת התחייבות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושה שמשהו מציק לי בתוך העין
נקודת חן בלחמית העין- בת 30
נבוס בשתי העיניים מה השלבים לקביעת ניתוח?
כתם מעל אישוני העיניים האם מסוכן?
נקודה חומה בהירה שלא נעלמת בעין
כתם בעין - מה המשמעות והאם צריך לבדוק?
פיגמנט או נקודת חן בלובן העין אצל ילד בן 5
נגע בלחמית אצל ילדה בת 12
נקודה חומה בעין שמאל מה ניתן לעשות
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)