מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות נוספותדינה27/02/2015
שלום ,דוקטור פרקנק!
ברצוני לשאול שאלות נוספות:
1.איך אני יכולה לקבוע תור למרפאתכם כדי לקבל תור זריז?צריך הפנייה?תופס 17?האם יש דרך להתקבל דרך שר''פ?האם אתה עושה יועץ במקום נוסף במרכז הארץ פרט לירושלים?
2.כמה זמן לוקח תהליך ביופסיה?האם ניתן לבצע אותה בהרדמה מקומית?כמה זמן לוקח לקבל תשובה?
3.ושאלה אחרונה(אולי טיפשית,סלח לי),האם נוכחות הגדלת בלוטת דמעות בהדמייה פרט לממצאים אחרים בהדמיה יכולה להעיד על תהליך ממאיר.השאלה נשאלת ,כי בפיענוח של של סי-טי ע''י רדיולוגית בלוטת הדמעות לא נזכרת.וכשרופא עיניים ראה את הצילום ,הוא טען שיש הגדלת בלוטת דמעות משמאל.פרט לכך הכל תקין.
אודה לך מאוד,מאוד על תשובתך.
בברכה,
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות נוספות - תגובה
פרופסור שחר פרנקל27/02/2015דינה שלום,
המרפאה הציבורית נערכת בימים שלישי וחמישי. מרפאת השר"פ שלי ביום ג' אחה"צ. אני עובד רק בהדסה.
ביום ראשון אוכל לבדוק באיזה מארבעת ימי המרפאה הקרובים יש פחות עומס כדי שנוכל לראות אותך.
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה
דינה28/02/2015שלום רב!המון תודות על נכונותך לקבל ולבדוק אותי.אשמח לקבל את הודעתך על מועד הבדיקה למייל ממנו אני כותבת את ההודעה.אם יש אפשרות מעדיפה להיבדק בשעות הבוקר או צהריים .
בתודה ובברכה,
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה - תגובה
פרופסור שחר פרנקל28/02/2015דינה שלום,
כפי שכתבתי, כשאראה את היומנים, אוכל לאמר לך מתי ניתן לבוא, ותבחרי מה שאת רוצה
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר גמור!תודה רבה!!!
דינה28/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושה שמשהו מציק לי בתוך העין
נקודת חן בלחמית העין- בת 30
נבוס בשתי העיניים מה השלבים לקביעת ניתוח?
כתם מעל אישוני העיניים האם מסוכן?
נקודה חומה בהירה שלא נעלמת בעין
כתם בעין - מה המשמעות והאם צריך לבדוק?
פיגמנט או נקודת חן בלובן העין אצל ילד בן 5
נגע בלחמית אצל ילדה בת 12
נקודה חומה בעין שמאל מה ניתן לעשות
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)