שאלות נוספות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות נוספות
    דינה
    27/02/2015

שלום ,דוקטור פרקנק!
    ברצוני לשאול שאלות נוספות:
    1.איך אני יכולה לקבוע תור למרפאתכם כדי לקבל תור זריז?צריך הפנייה?תופס 17?האם יש דרך להתקבל דרך שר''פ?האם אתה עושה יועץ במקום נוסף במרכז הארץ פרט לירושלים?
    2.כמה זמן לוקח תהליך ביופסיה?האם ניתן לבצע אותה בהרדמה מקומית?כמה זמן לוקח לקבל תשובה?
    3.ושאלה אחרונה(אולי טיפשית,סלח לי),האם נוכחות הגדלת בלוטת דמעות בהדמייה פרט לממצאים אחרים בהדמיה יכולה להעיד על תהליך ממאיר.השאלה נשאלת ,כי בפיענוח של של סי-טי ע''י רדיולוגית בלוטת הדמעות לא נזכרת.וכשרופא עיניים ראה את הצילום ,הוא טען שיש הגדלת בלוטת דמעות משמאל.פרט לכך הכל תקין.
    אודה לך מאוד,מאוד על תשובתך.
    בברכה,
    דינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות נוספות

הוספת תגובה

• שאלות נוספות - תגובה

פרופסור שחר פרנקל
    27/02/2015

דינה שלום,
    המרפאה הציבורית נערכת בימים שלישי וחמישי. מרפאת השר"פ שלי ביום ג' אחה"צ. אני עובד רק בהדסה.
    ביום ראשון אוכל לבדוק באיזה מארבעת ימי המרפאה הקרובים יש פחות עומס כדי שנוכל לראות אותך.
    שבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשה

דינה
    28/02/2015

שלום רב!המון תודות על נכונותך לקבל ולבדוק אותי.אשמח לקבל את הודעתך על מועד הבדיקה למייל ממנו אני כותבת את ההודעה.אם יש אפשרות מעדיפה להיבדק בשעות הבוקר או צהריים .
    בתודה ובברכה,
    דינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשה - תגובה

פרופסור שחר פרנקל
    28/02/2015

דינה שלום,
    כפי שכתבתי, כשאראה את היומנים, אוכל לאמר לך מתי ניתן לבוא, ותבחרי מה שאת רוצה
    שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסדר גמור!תודה רבה!!!

דינה
    28/02/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו