מרגישה חסרת אונים!דחוף בבקשה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגישה חסרת אונים!דחוף בבקשה!
    דינה
    02/04/2015

שלום רב!
    אני כבר פניתי לפורום לפני כחודש,הייתי אמורה להגיע למרפאתכם,אך קבעו לי ניתוח לצורך ביופסיה מבלוטת דמעות.ברצוני להזכיר שאני כבר שנתיים וחצי סובלת מנפיחות בעפעיים שבאה בהתקפים ובמשך 24 שעות נעלמת.במשך שנתיים וחצי פניתי לאין סוף של רופאים ואף אחד לא התייחס לתלונותיי ברצינות.לפני כחודשיים,במהלך ההתקף הגעתי לקפלן,למיון ונעשה לי סי-טי ובו נמצאה הגדלת בלוטת דמעות מצד שמאל(חשוב לציין שההתקפים באים לסילרוגין בשתי עיניים).לפני 3 שבועות לקחו לי ביופסיה והיום נודע לי שהפרפרט יישלח בשבוע הבא לבילינסון לבדיקת PCR בשל חשד לLOW Grade Lymphoma.אני בת 52 ויש לי בן יחיד שאמור להתגייס בעוד שבועיים ואין לו אף אחד בעולם חוץ ממני ובעלי שגם נמצא במעקב בחשד ללימפומה .
    ברצוני לדעת,במידה ואקבל את האבחנה הארורה הזאת,האם יש דרכים לטפל במחלה?מהקריאה מאינטרנט הבנתי שדווקא לימפומות איטיות מגיבות גרוע לטיפולים.
    אודה מאוד,מאוד על תשובתכם.עדיף אמת מרה ...
    בברכת חג שמח,
    דינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מרגישה חסרת אונים!דחוף בבקשה! - תגובה

פרופסור שחר פרנקל
    05/04/2015

דינה שלום,
    חבל שעדיין לא נפגשנו - היינו יכולים להקל על חששותייך.
    בהנחה שאכן תימצא לימפומה בארובה - זהו גידול הגדל לאט מאוד, ובד"כ אינו מסכן לא את חייך ואף לא את העין והראיה בה. הגידול מגיב מצויין לטיפול.
    סיימי את הביופסיה, ובואי לפגוש אותנו (עם הסליידים ההיסטולוגיים) ונוכל לדון בממצאים ולהסביר לך הכל.
    חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגישה בהדסה

דינה
    06/04/2015

שלום,דוקטור פרנקל!אתה המלאך האמיתי!מצבי המשפחתי כל כך קשה ולכן קשה לי שבעתיים להתמודד עם הסיפור ואני בת 52.יש לי ילד שעוד מאוד,מאוד זקוק לאימא.עכשיו לעינין איך אני מוציאה סליידים?רציתי להעביר את הפרפרט מקפלן לבילינסון כדי לזרז את התהליך ולא הסכימו בשום פנים ואופן.גם אני מניחה טופס 17 לא יתנו לי בקלות כמו בפעם שעברה נאמר לי שיש צורך לקבל אישור מיוחד מהמחוז.במידה ואצליח לקבל את הנדרש איך אוכל בדחיפות לתאם עימך את המפגש?ועוד שאלה שמטרידה אותי מכיוון שאני חיה עם הסיפור שנתיים וחצי והרופאים לא גילו את הגידול בזמן,האם יש סיכוי שזה התפדט לראש ולבטן?מחכה מאוד לתשובתך.אתה עושה מצווה גדולה לא רק בשבילי אלא לבני הנער המקסים שאמור עוד שבוע להתגייס,לבעלי נכה במחלה ניוונית שגם נמצא במעקב בחשד ללימפומה ולאימי בת 89.תודה מכל הלב.בברכה דינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו