מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תהליך פוליקלונלידינה16/04/2015
שלום רב!
ההודעות האחרונות באתר תיארתי שעברתי ביופסיה מבלוטת דמעות בגלל הבצקות בעפעפיים שבאות וחולפות .הבדיקה ההיסטולוגית בקפלן דרשה אבחנה בין LOW GRade Lympoma לבין היפרפסיה תגובתית.
הפרפרט נשלח לבילינסון לבדיקת .PCR.היום הייתי אצל רופא עיניים והוא טען שלפי הבדיקה בבילינסון,מדובר בתהליך פוליקלונלי .אין עדיין תשובה רשמית חתומה ואני ממשיכה להיות בדאגה רבה.
רופא העיניים הסביר שלא מדובר בלימפומה,אז מה זה יכול להיות?אני מתנפחת כמעט כל שבוע,יש לי כאבים סביב זוית העין החיצונית,צריבה בתוך העין.הרופא טוען שיש גם גירוי מסוים באיזור.בלוטות הדמעות כרגע טיפה מוגדלות משני צדדים בצורה שווה.חשוב לציין שבזמן ההתקף הייתה הגדלה משמעותית מצד שמאל בלבד גם בבדיקה וגם בסי-טי.אני מבינה שכל פעם הבלוטה גדלה ואחר כך קטנה וכל פעם הסיפור חוזר.מכיוון שהרופא שמטפל בי כרגע בחופשה ארוכה,הרופא שבדק אותי לא ממש יודע מה לעשות.אני סובלת מאוד וחוששת מאוד,כי הסיפור נמשך כבר שנתיים וחצי!!!אם זה לא לימפומה אלא היפרפלסיה תגובתית,מה זה אומר?
אשמח מאוד לקבל את המלצות.
בתודה ובברכה,
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהליך פוליקלונלי - תגובה
פרופסור שחר פרנקל21/04/2015דינה שלום,
בהנחה שזו תהייה התשובה הסופית, אז אין לך לימפומה, אין לך גידול ממאיר, אלא תהליך דלקתי.
בשלב זה עליך לפנות לרופא/ת עיניים עם התמחות בעפעפיים וארובה (אוקולופלסטיקה). יש מומחים טובים במספר מקומות בארץ. אצלינו בהדסה, יש שתיים: ד"ר יעל דקל, וד"ר ליאת אטס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה,רבה!!!
דינה21/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהליך פוליקלונלי - תגובה
פרופסור שחר פרנקל04/05/2015דינה שלום,
ההמלצה היחידה שאפשר לתת באתר היא להרגע, לאור האופי הלא ממאיר של הנגע.
למרבה הצער, היה דווקא קל יותר לטפל בתהליך ממאיר, שכן התהליכים הדלקתיים קשים יותר מבחינת איבחון וטיפול.
לייעוץ מסודר את מוזמנת לבוא לבדיקה במרפאתנו. בהגיעך הביאי איתך את כל החומר של הברור הקודם, כולל הזכוכיות של הפתולוגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושה שמשהו מציק לי בתוך העין
נקודת חן בלחמית העין- בת 30
נבוס בשתי העיניים מה השלבים לקביעת ניתוח?
כתם מעל אישוני העיניים האם מסוכן?
נקודה חומה בהירה שלא נעלמת בעין
כתם בעין - מה המשמעות והאם צריך לבדוק?
פיגמנט או נקודת חן בלובן העין אצל ילד בן 5
נגע בלחמית אצל ילדה בת 12
נקודה חומה בעין שמאל מה ניתן לעשות
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)