תהליך פוליקלונלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תהליך פוליקלונלי
    דינה
    16/04/2015

שלום רב!
    ההודעות האחרונות באתר תיארתי שעברתי ביופסיה מבלוטת דמעות בגלל הבצקות בעפעפיים שבאות וחולפות .הבדיקה ההיסטולוגית בקפלן דרשה אבחנה בין LOW GRade Lympoma לבין היפרפסיה תגובתית.
    הפרפרט נשלח לבילינסון לבדיקת .PCR.היום הייתי אצל רופא עיניים והוא טען שלפי הבדיקה בבילינסון,מדובר בתהליך פוליקלונלי .אין עדיין תשובה רשמית חתומה ואני ממשיכה להיות בדאגה רבה.
    רופא העיניים הסביר שלא מדובר בלימפומה,אז מה זה יכול להיות?אני מתנפחת כמעט כל שבוע,יש לי כאבים סביב זוית העין החיצונית,צריבה בתוך העין.הרופא טוען שיש גם גירוי מסוים באיזור.בלוטות הדמעות כרגע טיפה מוגדלות משני צדדים בצורה שווה.חשוב לציין שבזמן ההתקף הייתה הגדלה משמעותית מצד שמאל בלבד גם בבדיקה וגם בסי-טי.אני מבינה שכל פעם הבלוטה גדלה ואחר כך קטנה וכל פעם הסיפור חוזר.מכיוון שהרופא שמטפל בי כרגע בחופשה ארוכה,הרופא שבדק אותי לא ממש יודע מה לעשות.אני סובלת מאוד וחוששת מאוד,כי הסיפור נמשך כבר שנתיים וחצי!!!אם זה לא לימפומה אלא היפרפלסיה תגובתית,מה זה אומר?
    אשמח מאוד לקבל את המלצות.
    בתודה ובברכה,
    דינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תהליך פוליקלונלי

הוספת תגובה

• תהליך פוליקלונלי - תגובה

פרופסור שחר פרנקל
    21/04/2015

דינה שלום,
    בהנחה שזו תהייה התשובה הסופית, אז אין לך לימפומה, אין לך גידול ממאיר, אלא תהליך דלקתי.
    בשלב זה עליך לפנות לרופא/ת עיניים עם התמחות בעפעפיים וארובה (אוקולופלסטיקה). יש מומחים טובים במספר מקומות בארץ. אצלינו בהדסה, יש שתיים: ד"ר יעל דקל, וד"ר ליאת אטס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה,רבה!!!

דינה
    21/04/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תהליך פוליקלונלי - תגובה

פרופסור שחר פרנקל
    04/05/2015

דינה שלום,
    ההמלצה היחידה שאפשר לתת באתר היא להרגע, לאור האופי הלא ממאיר של הנגע.
    למרבה הצער, היה דווקא קל יותר לטפל בתהליך ממאיר, שכן התהליכים הדלקתיים קשים יותר מבחינת איבחון וטיפול.
    לייעוץ מסודר את מוזמנת לבוא לבדיקה במרפאתנו. בהגיעך הביאי איתך את כל החומר של הברור הקודם, כולל הזכוכיות של הפתולוגיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו