מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה בראיה ותוצאות בדיקות OCT ושדה ראיהדינה18/07/2017
שלום,דוקטור פרנקל!
אני פניתי אליך לפני כשנתיים מספר פעמים ותמיד קיבלתי תשובות מפורטות והרגשתי את רצונך לעזור.
אני בת 54.לפני כ4 שנים התחלתי לסבול מנפיחות בעפעפיים בשתי עיניים לסרוגין.
לפני שנתיים נעשתה ביופסיה מבלוטת דמעות ונמצאה היפרפלסיה תגובתית.PCR היה תקין.
לפני כשנה נעלמו התקפים.אך לפני ארבעה חודשים בעין ימין התגלתה בצקת בעצב ראיה.לפני החודשיים ירדה הבצקת,אך היום בבדיקות OCT ושדה ראיה רואים ירידה ב-RFNL שלא הייתה לפני חודשיים.
חשוב לציין שבינואר בשל כאבי ראש עשיתי MRI והוא היה תקין גם מבחינת הארובות וגם מבחינת עצבי ראיה.
האם יש ,לדעתך,מצב שגדל לי בראש משהו שללוחץ על עצב הראיה ולא ראו אותו לפני חצי שנה?
האם יש טעם לחזור על MRI עוד פעם?
בתודה מראש ובברכה,
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת להודעה הקודמת
דינה18/07/2017רציתי להוסיף שהאבחנה שניתנה לפני 4 חודשים היא NAION
בחודש מרץ העובי הגלובלי של עצב ראיה היה 123.בבדיקה-בצקת עצב ראיה .בחודש מאי 121-בצקת קלה.
היום-אין בצקת והעובי הגלובלי הוא 97* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושה שמשהו מציק לי בתוך העין
נקודת חן בלחמית העין- בת 30
נבוס בשתי העיניים מה השלבים לקביעת ניתוח?
כתם מעל אישוני העיניים האם מסוכן?
נקודה חומה בהירה שלא נעלמת בעין
כתם בעין - מה המשמעות והאם צריך לבדוק?
פיגמנט או נקודת חן בלובן העין אצל ילד בן 5
נגע בלחמית אצל ילדה בת 12
נקודה חומה בעין שמאל מה ניתן לעשות
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)