מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימן אפור לא ברור בעין שמאל של ילד בן 3איתן27/09/2017
לפני מסםר ימים הבחנו בסימן בעין שמאל של הילד בן 3.
אשמח לדעת מה דעתכם על הסימן ומה זה יכול להיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע פיגמנטי על עין של ילד
פרופסור שחר פרנקל27/09/2017איתן שלום,
התמונה מטושטשת וקשה להבדיל. זו יכולה להיות נקודת חן חדשה שצמחה, או הדקקות של קיר העין.
במקרים נדירים ביותר זה יכול להיות משהו מסוכן.
אנו רואים ילדים רבים כאלו במרפאתינו. אתם מוזמנים לקבוע תור ולקבל הסבר מלא פנים לפנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצירפתי עוד תמונה
איתן27/09/2017צירפתי עוד תמונה - אפשר שתתסתכל בבקשה?
למה אתה מתכוון למשהו מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגע פיגמנטי על עין של ילד
פרופסור שחר פרנקל27/09/2017עדיין מטושטש.
כדי להגיע לאבחנה צריך לבדוק אותו במנורת סדק.
שנה טובה וחתימה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חייב הסבר ממך - אני בלחץ
איתן27/09/2017אני ממש בלחץ מהתגובה שלך. אתה יכול להרחיב? אפשר לדבר איתך בפרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגע פיגמנטי בעין של ילד
פרופסור שחר פרנקל27/09/2017איתן אני מתנצל שהלחצתי אותך.
רוב הסיכויים שזה שפיר ושאין סיבה לדאגה. עם זאת, בלי לבדוק אותו בעצמי, ולא דרך תמונה מטושטשת יותר או פחות, אי אפשר להתחייב שאין מדובר במקרה הנדיר מאוד של משהו מסוכן.
לשאלתך, כן, אני תמיד זמין לייעוצים פרטיים דרך שר"פ הדסה.
שנה טובה וחתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושה שמשהו מציק לי בתוך העין
נקודת חן בלחמית העין- בת 30
נבוס בשתי העיניים מה השלבים לקביעת ניתוח?
כתם מעל אישוני העיניים האם מסוכן?
נקודה חומה בהירה שלא נעלמת בעין
כתם בעין - מה המשמעות והאם צריך לבדוק?
פיגמנט או נקודת חן בלובן העין אצל ילד בן 5
נגע בלחמית אצל ילדה בת 12
נקודה חומה בעין שמאל מה ניתן לעשות
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpeg)