כאבים בעין שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בעין שמאל
    גלי
    01/01/2009

שלום רב, אני בת 30 ולפני כ-3 שנים החל להופיע לי כאב בעין השמאלית זה מעין לחץ חזק כזה על העין שגורם לכאב. כשאני מסתכלת הצידה או מתכופפת להרים משהו מהרצפה אני מרגישה כאב בעין . פעם אפילו היה לי התקף כזה של כאבים שנמשך 3 ימים רצוף עד אשר נתנו לי זריקת וולטרן וזה עבר . חשוב לי לציין שהכאב יכול להופיע פעם או פעמיים בחודש או בכלל לא להופיע למשך חודשיים . היום למשל היה לי כאב ראשון לאחר חודש וחצי שבו לא כאב לי. בנוסף , לפני 3 שנים במקביל לתחושת הכאב בעין שמאל גיליתי גם שאיני רואה טוב מרחוק , כלומר כתוביות בסרט בטלויזיה נראו לי "מרוחות" ניגשתי לרופאת עיניים סיפרתי לה על הבעיה של הכאב והיא הפנתה אותי לבדיקת שדה ראייה וכן לנוירולוג במקביל לאחר בדיקה אצל אופטימטריסט נקבע שיש לי צילינד ב-2 העיינים , הצילינדר יותר גבוה בעין שמאל. כיום אני מרכיבה משקפיים , לא באופן קבוע אלא רק כשאני רואה טלויזיה . הנוירולוג שבפניתי אליו עפ"י הפניה מרופאת העיניים סבר שמדובר במיגרנה עקב שימוש בגלולות שאני נוטלת אבל אני מעולם לא סבלתי ממגרנות ואת הגלולות שנטלתי נטלתי שנה או שנתיים לפני שהחלו הכאבים . המצב היום הוא כזה , אני כבר לא נוטלת גלולות, תדירות הכאבים בעין פחתה משמעותית... אם בעבר היה לי כאבים פעמיים בשבוע היום זה רק פעם בחודש ולעיתים גם זה לא . מה שכן לעיתים כאשר אני מסתכלת על משהו בהיר אני רואה מעין נקודה שחורה בעין שמאל בעיקר אם אני מסתכלת למעלה , נקודה שזזה כמו זבוב כזה.. אני מאוד חוששת , חוששת שיש איזו בעיה בעין שלא עלו עליה. אני מאוד מפחדת שזה איזשהו גידול סרטני בעין . מאחר והכאבים לא נעלמו לגמרי אלא רק התדירות שלהם ירדה . האם יתכן שזה איזשהו גידול סרטני ? האם לאחר 3 שנים שאני במצב הזה יש ממה לחשוש ? או שמא אם זה היה גידול הוא היה יוצר בזמן הזה סיפטומים אחרים שלא ניתן להתעלם מהם . לדעתי זו לא מיגרנה מאחר והראש לא כואב לי בכלל רק העין . מה זה יכול להיות ? ומה אתם מציעים לי לעשות ? אשמח אם תוכלו להרגיע אותי במעט ולייעץ לי , אני מפחדת מסרטן . תודה גלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בעין שמאל

הוספת תגובה

• לגלי

פרופ' יעקב פאר
    01/01/2009

גלי שלום,
    על פניו מדבריך לא נשמע שיש חשש לגידול בעין, אך לא ניתן לאבחן בעיות דרך האינטרנט, וכדי לקבל תשובה חד משמעית עליך להגיע לבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מגיעים לבדיקה?

גלי
    01/01/2009

שלום ד"ר, תודה לך על תגובתך המהירה . רציתי לדעת איך ניתן להתקבל אצלך לבדיקה ? האם יש דרך להגיע באופן לא פרטי אלא ציבורי . לתשובתך אודה, גלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קביעת תור למרפאה לגידולי עיניים

פרופסור שחר פרנקל
    04/01/2009

גלי שלום,
    את מוזמנת לפנות לזימון תורים של ביה"ח הדסה:
    בטלפון 02-5842111
    בדואר אלקטרוני: [email protected]

להזמנת תור לשר"פ
    בטלפון: 02-6778899

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו