לחוץ מאוד ומפחד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוץ מאוד ומפחד
    גיא
    07/02/2009

שלום רב, אני בן 28 בריא רוב הזמן. לפני כמה שנים התחלתי לחוש שיש לי בלט בעין ימין. הבלט הלך וגבר מעט ונעצר. הלכתי לעשות בדיקות דם מגוונות יצאו תקינות. עשיתי גם בדיקות עיניים לפחות 4 פעמים יצאו תקינות לפי הרופאים עצב הראיה נקי אין לי הפרעות בראיה או בשדה הראיה. יש לי תחושה כאילו משהו דוחף לי את העין. אני מת מפחד ללכת להיבדק אני היסטרי לגמרי כי עברו כמה שנים מאז שהתחיל אני משותק ממש מהמחשבה שיוציאו לי את העין אם חס ושלום יש שם גידול. מה דעתך?יש סיכוי אפילו קטן שלא יוציאו את העין גם אם עברו כמה שנים למרות שאין שינוי במצב? תודה וסליחה על הלחץ... גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחוץ מאוד ומפחד

הוספת תגובה

• בלט עין

פרופ' יעקב פאר
    08/02/2009

גיא שלום,
    ראשית ניתן להרגע. האם עשית הדמיית ראש (CT או MRI של ארובות העיניים)?
    האם נבדקת ע"י אוקולופלסטיקאי/ת, שמדד/ה את מידת בלט העין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחוץ

גיא
    08/02/2009

שלום פרו"פ פאר, לא, זו המצוקה שלי שאני קצת קפאתי והדחקתי את זה מפחד נפשי. מדדה לי הרופאת עיניים את העיניים ואמרה שיש אי סימטריה קלה בינהם.הם אמרו לי לך תבדוק ואם תצטרך להוציא אז תוציא כי הם שללו דברים כמו הגבלה בתנועה, הפרעות בראיה וכו. הבלט עין הוא לא חמור כמו ההרגשה שלא נעים לי בתחושה. פשוט אני אמרתי לעצמי שאם חס ושלום כבר אני אצטרך לאבד את העין אז אני מעדיף להנות ולראות טוב עד שיקרה משהו קיצוני יותר.אני יודע שזו התנהגות של אדם לא בוגר פשוט אני באמת מפחד. והאם ניתן להשיג הפניה לMRI ולא לCT? מה דעתך על הכל? תודה שוב גיא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלט עין - המשך

פרופ' יעקב פאר
    15/02/2009

שוב שלום גיא,

הצעתי היא שתלך ותיבדק, ואח"כ תוכל להחליט מה לעשות עם התשובות.
    אם תמתין עד בוש, אתה רק יכול להפסיד.
    אולי יש בעיה אמיתית שבשלב זה הטיפול בה יהיה פשוט וכלל לא מפחיד, ואולי אם תמתין הטיפול יהיה קשה...
    פנה לרופא/ת המשפחה או לרופאת העיניים שלך לקבלת ההפניה להדמיה (MRI ראש וארובות עיניים), ותחזור אליהם לדיון על התשובות.
    אתה מוזמן גם לבוא למרפאתינו עם התשובות של ההדמיה.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו