מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך..הילה16/04/2009
לד"ר פרנקל שלום,
בדיקת השדה ראיה שעשיתי יצאה תקינה ב"ה. הגעתי עם התוצאות לרופא עיניים והוא אמר לי ללכת עם זה לנוירולוג.
הייתי אצל נוירולוג לפיו: בדיקה נוירולוגית תקינה ודסטורציה של צבע אדום גם תקין. בנוסף, גם הוא אמר לי שבדיקת השדה ראיה שעשיתי תקינה, אם זה משנה..
הוא שלח אותי לבדיקת VEP כדי לשלול פתולוגיה דמיאלינטיבית...
הוא אמר שהוא לא רואה בעיה ושאם הבדיקה הזאת תהיה תקינה אין לי מה לדאוג.
יש לי הרבה שאלות, סליחה מראש.
מה זאת המחלה הזאת שהוא רוצה לשלול..?
ובעיה נוספת היא שלפעמים אני מרגישה שאני רואה בעין אחת יותר מואר מבעין השניה, כאילו הצבעים קצת שונים, כשהוא בדק את זה אצלי הכל היה נראה לי אותו צבע לכן מן הסתם הוא כתב שזה תקין. זה אומר משהו?
יש מצב שיש לי בעיה בעצב הראיה שרופא העיניים לא יכל לראות?
יש בדיקות מסויימות שכדאי לי לבקש..? אמרו לי שהדמיה..
כדאי לי ללכת למומחה לרפואת עיניים? אני כבר ממש לא יודעת מה לעשות...
תודה רבה רבה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך הבדיקות
פרופסור שחר פרנקל16/04/2009הילה שלום,
כאשר אומרים "מחלה דה-מיילינטיבית" מתכוונים בד"כ ל-MS) Multiple Sclerosis).
בדיקתה VEP בודקת את מסלולי הראיה שבמח.
בסיכום, אם אני עוקב נכון, רופא העיניים לא מצא בעיה בתוך העין (היית אצל מומחה, נכון?)
הנוירולוג (עדיין) לא מצא בעיה, ושלח לבדיקות נוספות.
הדמיה (MRI) היא הדרך שנותרה לאבחנה של MS. זוהי אבחנה מורכבת שמגיעים אליה משילוב של מספר נתונים רב, ואני בטוח שהנוירולוג שלך יוכל להסביר לך מה מתלונותיך מתאים לאבחנה ומה לא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
הילה17/04/2009שלום,
כן, הייתי אצל מומחה, טעות שלי..
בכל אופן, אני רוצה להגיד לך תודה רבה על הכל!!!! עזרת לי המון!
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושה שמשהו מציק לי בתוך העין
נקודת חן בלחמית העין- בת 30
נבוס בשתי העיניים מה השלבים לקביעת ניתוח?
כתם מעל אישוני העיניים האם מסוכן?
נקודה חומה בהירה שלא נעלמת בעין
כתם בעין - מה המשמעות והאם צריך לבדוק?
פיגמנט או נקודת חן בלובן העין אצל ילד בן 5
נגע בלחמית אצל ילדה בת 12
נקודה חומה בעין שמאל מה ניתן לעשות
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)