מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עבור פרופ' פארמלי12/05/2010
אתה כתבת בתגובה לשאלה למטה :
ימי המרפאה הציבורית הם שלישי וחמישי, ומומלץ להגיע עם 3 התחייבויות: (1) בדיקת רופא, (2) אולטראסאונד, (3) צילום עיניים (מקטע קדמי/ קרקעית - בהתאם לצורך). חולי מכבי יכולים להגיע להדסה עם כרטיס מכבי ללא צורך בהתחייבויות.
אפשר לדעת על איזה התחייבויות מדובר? מה זה? (אני הייתי רוצה להגיע לבדיקה ואני שייכת לכללית).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביקור במרפאה לגידולי עיניים
פרופ' יעקב פאר13/05/2010מלי שלום,
רוב החולים המגיעים למרפאתינו חשודים כסובלים מגידולים תוך-עיניים, או כבר אובחנו ככאלה ונמצאים לפני טיפול, או במעקב אחריו. אבחנה ומעקב אחר גידולים תוך עינים כוללת בדיקת רופא, אולטראסאונד עיניים, וצילום קרקעית העין. לשם כך יש להביא 3 התחייבויות.
המרפאה שלנו היא מרכז ארצי לגידולי עיניים (או בהגדרה הרשמית של משרד הבריאות: "מרכז מומחה"), וככזאת חובה על כל קופות החולים לתת את כל ההתחייבויות הנדרשות לביקור במרפאה לכל מי שמעוניין לבוא ולהבדק כאן, מכל מקום בארץ. אנו מטפלים בחולים מאילת בדרום ועד קרית שמונה בצפון. חובת הקופות היא גם לספר לכל חולה עם גידול בעיניים שיש מרפאה ארצית שכזאת, ולאפשר לחולה לבחור לבוא לכאן.
ל"מכבי" הסדר עם הדסה המאפשר לחולים לבוא ישירות עם כרטיס החבר שלהם, אך חברי הקופות האחרות זקוקים להתחייבות מרופא המשפחה.
מקווה שכעת הנושא ברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושה שמשהו מציק לי בתוך העין
נקודת חן בלחמית העין- בת 30
נבוס בשתי העיניים מה השלבים לקביעת ניתוח?
כתם מעל אישוני העיניים האם מסוכן?
נקודה חומה בהירה שלא נעלמת בעין
כתם בעין - מה המשמעות והאם צריך לבדוק?
פיגמנט או נקודת חן בלובן העין אצל ילד בן 5
נגע בלחמית אצל ילדה בת 12
נקודה חומה בעין שמאל מה ניתן לעשות
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)