עדכון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדכון
    שי
    08/07/2010

ד"ר פרנקל שלום רב,

מתנצל שנבצר ממני להגיע ביום שלישי הקרוב כפי שכתבתי בפורום- לא הגעתי מאחר ובדיוק ביצעתי בדיקת MRI וחשבתי כי עדיף שאגיע לאחר שיש ברשותי גם את הדיסק של בדיקה זו.
    תיאום התור לבדיקת MRI לא היה צפוי- קבלו אותי על בסיס מקום פנוי ולכן השיבוש בתוכניות. מתנצל שלא הודעתי לך.

בכל מקרה בשיחה שהייתה לי עם הנוירולוג והרדיולוג לאחר הMRI הם אמרו כי תודה לאל אין גרורות במוח, ישנם ממצאים לא ספציפיים שדורשים מעקב בעוד כ-3 חודשים אצלם.
    מה שכן הם ציינו כי מומלץ לחזור אל רופא העיניים המנתח עם הדיסק על מנת שיראה שוב את העין. למרות שהסברתי כי הייתי בביקורת לפני כחודש וכי אני בביקורת כל חצי שנה. הם חושבים שכדאי להגיע אליכם לבדיקה נוספת עם הדיסק בטענה שיש לראות שוב את העין והממצאים. האם יש מקום לדאגה? אזכיר כי בביקורת לפני כחודש נצפתה נסיגה והביקור הבא שלי אצלכם מתוכנן לעוד כ-5 חודשים.
    האם יש דרך לשוחח עימך טלפונית?

בברכת תודה רבה
    מוריס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדכון

הוספת תגובה

• אין צורך בבדיקה נוספת כה מהר...

פרופסור שחר פרנקל
    08/07/2010

מוריס שלום,
    אין צורך בבדיקה חוזרת כה מהר, אלא אם אתה מרגיש שהשתנה משהו במצבך (למשל שינוי בראיה) או אם אתה מודאג.
    אתה יכול להתקשר להדסה ולבקש להעביר אלי את השיחה.
    שבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה

מוריס
    08/07/2010

שלום רב,
    אני לא מרגיש כל שינוי במצב הראיה.

בהמשך להמלצתך אמתין לביקורת בעוד 5 חודשים.

תודה רבה על הכל

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו