המסת שומן - 2-3 קילו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המסת שומן - 2-3 קילו
    גלית
    28/07/2011

היי,

הנני בחורה לאחר 2 לידות (5 שנם מהלידה האחרונה)...עושה ספורט ושומרת על תזונה מלאה.
    גופי הוא יחסית רזה, אך בזור הבטן יש לי 2-3 קילו עודפים שנורא מפריעים לי, וגורמים לאנשים לחשוב שאני בהיריון....

מעוניינת בפיתרון לא פולשני....כמה טיפולים אצטרך בלייזר? כמה זמן לאחר ההמסה צריך ללכת עם תחבושת? אם אני רוצה להיכנס להיריון בעתיד האם כדאי לחכות עם זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המסת שומן - 2-3 קילו

הוספת תגובה

• כמו כן כמה עולה טיפול בודד?

גלית
    28/07/2011

ומה זמן ההחלמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו כן כמה עולה טיפול בודד? - תגובה

ד``ר שריה כהנוביץ
    31/07/2011

לגלית שלום

קודם להחלטה על ההתערבות הפולשנית , עליך לוודא כי תלונתך מקורה בעודף מסת שומן בקיר הבטן , ולא בריפיון שרירי הבטן.

בברכה ד"ר שריה כהנוביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המסת שומן - 2-3 קילו - תגובה

30/07/2011

שלום לך,

טיפול על-ידי כירורג פלסטי, בין אם זה בשאיבת שומן קלאסי או בהמסה בשאיבה - שניהם פולשנים ומבוצעים בחדר ניתוח. אין טיפולים לא פולשניים ע"י כירורג פלסטי.

לאחר כל טיפול חייבים ללכת עם חבישה אלסטית שבועיים לפחות. חזרה לשגרה היא אינדיבידואלית, אבל בדר"כ לאחר שבוע.

הריון לא משפיע על השאיבה. השומן שנשאב לא חוזר לעולם באיזורים שטופלו.

מחירים נקבעים רק לאחר פגישה עם הכירורג המטפל.

בתודה על ההתעניינות,
    ד"ר סם סלוצקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו