מתלבט...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתלבט...
    ניר
    22/08/2011

אני גבר בן 25 שוקל 82 קילו ובגובה 180, אני לא אדם שמן ועוסק רבות בספורט אך ישנה קרס בירה שאני לא מצליח להוריד לא משנה כמה ספורט אני עושה. אני מתענין בהמסת שומן ורציתי לדעת האם הטיפול יכול להתאים לי ואם כן מה עדיף.. בליזר או באולטסאונד.. בתודה רבה רבה מראש ניר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבט...

הוספת תגובה

• מתלבט... - תגובה

22/08/2011

שלום ניר,

אתה נשמע מתאים להמסת שומן או עם לייזר או עם גלי רדיו (לא באולטראסאונד) ושאיבה לאחר ההמסה.
    כל זה כמובן לאחר בדיקה קלינית אצל רופא.

בתודה,
    ד"ר סם סלוצקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה לך על התגובה המהירה תוכל אולי

ניר
    22/08/2011

תוכל אולי לומר לי לאיזה רופא ממולץ ללכת לבדוק את העניין.. הריי כל מרפאה שאליה הלך תנסה לשכנע אותי לעשות אצלה בגלל הכסף. איפה כן ניתן לבדוק...?? איתך אפשר לקבוע תור..???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה לך על התגובה המהירה תוכל אולי - תגובה

26/08/2011

אשמח לענות לכל שאלה נוספת בטלפון נייד (נמצא בפרטים האישיים שלי).

בברכה,
    ד"ר סם סלוצקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו