מעוניין לעבור טיפול בבודיטייט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעוניין לעבור טיפול בבודיטייט
    יאיר
    09/09/2011

שלום
    אני בחור בן עשרים ושמונה.אני 1.75 שוקל 76.מתאמן בחדר כושר
    לפני שש שנים עברתי שאיבת שומן בבטן לאחר שירדתי עשר קילו אך המצבורי שומן בבטן לא נעלמו.מה שהרופא לא אמר שהעור לא ימתח.מה שיצא שאני יושב יש לי שני קפלי עור שממררים את חיי...לפני שבוע הייתי בפגישת יעוץ אצל אחד הרופאים.הוא אמר שאם ביצעתי בעבר ניתוח שאיבת שומן אז לא בטוח שהבאדי טייט יעבוד ויתן תוצאות יפות.מצד שני קראתי שזה לא נכון.אז אני מבולבל .האם תוכלו לענות על השאלה הזאת ולהבהיר את העיניין אחת ולתמיד?האם רק מיני מתיחת בטן תעזור??????
    המיואש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מעוניין לעבור טיפול בבודיטייט - תגובה

09/09/2011

שלום לך,

לפי מה שאתה מתאר הבודיטייט לא יעזור לך הרבה. נשמע לי שעדיף לבצע ניתוח של מתיחת עור הבטן ובאותו הזמן לשאוב את יתר השומן העודף. כמובן שאי אפשר לתת חוות דעת מדוייקת מבלי לבדוק אותך.

בתודה,
    ד"ר סם סלוצקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעוניין לעבור טיפול בבודיטייט - תגובה

ד``ר שריה כהנוביץ
    10/09/2011

לסטודנט המיואש

תשובה הולמת לשאלתך רק אחרי בדיקה קלינית.

בברכה ד"ר שריה כהנוביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו