מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתעניין בבודי טייטיאיר21/09/2011
שלום
אני בחור בן 28 מתאמן ..לפני שש שנים עברתי אצלכם שאיבת שומן..כרגע נשאר עור עודף כבר הייתי בפגישת יעוץ אצל כמה מומחים בתחום שאישרו שאכן אני יכול לעשות בודי טייט לקבל תוצאות טובות למרות שעברתי בעבר שאיבת שומן.בנוסף לפני כשנתיים גיליתי שאני נשא של hiv
יש לציין שאני מאוזן ע"י תרופות עומס נגיפי אפס וCD4 גבוה
והרופא המטפל אמר שאין שום בעיה לעבור כל פרוצדורה כירורגית כל שכן בודי טייט וגם מנתחי פלסטים אחרים אמרו שאין בעיה.רציתי לשאול אם יש CONTRAINDICATION מבחינתכם אם אני נשא בריא לעבור פרוצדורה זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתעניין בבודי טייט - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ22/09/2011ליאיר שלום
עקרונית - אין קיימת הורית נגד.
חדרי הניתוח בארץ ערוכים בשיגרה לטפל בעיקור כל המערכות הניתוחיות. להערכתי מבוצעים בארץ עשרות ניתוחים בנשאי HIV בבטחון מלא לכל האוכלוסיה.
חשוב מאד לדווח על היותך נשא HIV קודם לניתוח , להיערכות הולמת של צוות חדר הניתוח.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)