שאיבה קטנה בזול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבה קטנה בזול
    יולי
    22/11/2011

שלום, כמה עולה שאיבת שומן קטנה מהירכיים? אני רזה באופן כללי אבל הירכיים ממש שמנות. אין לי הרבה כסף... יכול להיות שיעלה פחות מ- 10000 ש"ח? אולי בחו"ל?....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבה קטנה בזול

הוספת תגובה

• שאיבה קטנה בזול - תגובה

23/11/2011

שלום יולי,

עיקר העלות של הפעולה הוא תשלום עבור חדר ניתוח וזה מבוסס על זמן. לבצע את הניתוח ב-10,000 ש"ח או פחות תלוי בזמן הניתוח. את זה אפשר לקבוע רק בבדיקה אצל כירורג פלסטי. אפשר לבצע פעולה בחו"ל, אבל צריך להיזהר בעיקר במקומות כמו הודו, שם יכולים לקצור איברים להשתלות וזה כבר קרה....

בתודה על ההתעניינות,
    ד"ר סם סלוצקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתיחת בטן או שאיבת שומן

אילנה
    09/12/2011

ילדתי לפני 6 שנים תאומים בניתוח קיסרי ואני רזה מאוד אך אני סובלת מכרס קטנה שמפריעה לי ובולטת מה עדיף לעשות מתיחה או שאיבה ומה העלות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתיחת בטן או שאיבת שומן - תגובה

ד``ר שריה כהנוביץ
    10/12/2011

לאילנה שלום

אין חפיפה מרובה בין שתי השיטות שהזכרת.גם ייתכן שאינך זקוקה אף לא לאחת מהשתים. התאמת הטיפול ההולם מצבך, תעשה רק בעקבות בדיקתך.

בברכה ד"ר שריה כהנוביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו