מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאיבה קטנה בזוליולי22/11/2011
שלום, כמה עולה שאיבת שומן קטנה מהירכיים? אני רזה באופן כללי אבל הירכיים ממש שמנות. אין לי הרבה כסף... יכול להיות שיעלה פחות מ- 10000 ש"ח? אולי בחו"ל?....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה קטנה בזול - תגובה
23/11/2011שלום יולי,
עיקר העלות של הפעולה הוא תשלום עבור חדר ניתוח וזה מבוסס על זמן. לבצע את הניתוח ב-10,000 ש"ח או פחות תלוי בזמן הניתוח. את זה אפשר לקבוע רק בבדיקה אצל כירורג פלסטי. אפשר לבצע פעולה בחו"ל, אבל צריך להיזהר בעיקר במקומות כמו הודו, שם יכולים לקצור איברים להשתלות וזה כבר קרה....
בתודה על ההתעניינות,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחת בטן או שאיבת שומן
אילנה09/12/2011ילדתי לפני 6 שנים תאומים בניתוח קיסרי ואני רזה מאוד אך אני סובלת מכרס קטנה שמפריעה לי ובולטת מה עדיף לעשות מתיחה או שאיבה ומה העלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחת בטן או שאיבת שומן - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ10/12/2011
לאילנה שלום
אין חפיפה מרובה בין שתי השיטות שהזכרת.גם ייתכן שאינך זקוקה אף לא לאחת מהשתים. התאמת הטיפול ההולם מצבך, תעשה רק בעקבות בדיקתך.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)