מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מצבורי שומן קטנים מאוד אך בעייתייםרן12/01/2012
אני בחור צעיר בן 21, רזה (ברגע רזה מאוד אולי), שוקל 58 קילו, גובה 170 +- . יש לי מבצורי שומן די קטנים בחזה ובבטן התחתונה (פחות מקילו לכל איזור) שלא יורדים גם עם פעילות גופנית אינטנסיבית שכללה 6 ארוחות ביום ואימוני מסה בח"כ וגם אירובי (הגעתי למשקל 64). לאחר למה חודשים ניסיתי הפוך, לאכול 2-3 ארוחות ביום ולרוץ פעמיים בשבוע בנוסף לסדרת טיפולי בלה קונטור שאני עוד מעט מסיים אותם... לצערי התוצאה די מאכזבת... השרירים קטנו בחזרה חזרתי למשקל רגיל (60 קג) ובזמן הבלה קונטור הורדתי בסוףל58 אבל השומן עדיין תקוע וזה מעצבן רצח... קראתי באינטרנט על המיני שאיבות שומן, באדי טייט, אולרא שייפ, וייסר, ליפוליזיס... רציתי לדעת איזה שיטה יכולה הכי להתאים למצב כזה וגם מהוא בערך המחיר ל2 איזורים די קטנים?
תודה רבה =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצבורי שומן קטנים מאוד אך בעייתיים - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ12/01/2012לרן שלום
להערכתי,תמצא פתרונך בהמסה+שאיבה. המכשיר המוכר לי היטב, הוא הבודי טייט.
אם כי סביר כי יהיו מכשירים אחרים, וטכניקות אחרות, שיתנו גם הם תוצאות משביעות רצון.
המחיר ייקבע ע"י הפלסטיקאי שתבחר.להזכירך, חלק ניכר מההוצאות הן קשיחות, ואינן משתנות במקביל לזמן הפעולה.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצבורי שומן קטנים מאוד אך בעייתיים
רן12/01/2012תודה רבה על התשובה המהירה =]
תוכל אולי להגיד לי מהוא המחיר המינימלי לאותה פעולה?
ואם אפשר המלצה לרופא/מכון שיהיה הגון ומקצועי?
תודה רבה =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצבורי שומן קטנים מאוד אך בעייתיים
רן12/01/2012טווח המחירים שציינת הוא גם לחזה + בטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצבורי שומן קטנים מאוד אך בעייתיים - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ13/01/2012שוב ושוב שלום לרן
הגורם שישפיע על המחיר-מעבר למחיר הבסיס- הוא גודל השטחים לפעולה,הקובע את זמן הטיפול.
בברכת שבת שלום
ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אתה מבצע את הטיפול?
רן13/01/2012?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אתה מבצע את הטיפול? - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ15/01/2012לרן שלום
כן
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)