מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ליפוליזיסddd15/01/2012
שלום רב!
אני יודע שזה פורום של המסת שומן בלייזר אך לא מצאתי פורום מתאים יותר מזה.
אני בן 25 ולפני כשנה עברתי הזרקת ליפוליזיס אצל רופא מוכר באזור המרכז
ההזרקה נעשתה באזור החזה עקב מצבורי שומן שהיו לי שם.
ההחלמה הייתה לא כמה ימים כפי שנאמר והאזור היה נפוח כמספר שבעות
היום כעבור שנה אני מרגיש שבאזורים אלה השומן דלילי ומימי מאוד והאזורים רכים ובאחד השדיים האזור נראה קצת כמו עור רפוי עם טיפה שומן.
בנוסף אני מרגיש יותר רגישות בפטמות ומרגיש כמו גושים כאלה בתוך החזה.
כיצד יש דרך לפתור זאת?? האם יש מישו שאני אוכל להיבדק אצלו?
אני ממש אשמח לקבל תשובה הגיונית ומקיפה, כי חוץ מנזק לא נעשה כלום,
אני מפחד לעשות עוד טיפולים כי הכל נראה זוהר ומבטיח ובסופו של דבר אני מפחד לעשות נזק רב יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליפוליזיס - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ15/01/2012לddd שלום
המלצתי שתפנה אל כל כירורג פלסטי העוסק בהמסה+שאיבה.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפוליזיס
ddd16/01/2012האם המסה + שאיבה יעזרו לאחר ליפוליזיס? האם אין סכנה בשילוב של שניהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפוליזיס - תגובה
16/01/2012שלום לך,
ליפוליזה זה לא טיפול מוכר ואין הוכחות מדעיות על יעילותו. באפריל 2010 ה-FDA שלח מכתב אזהרה לחברה המייצרת את החומר על פירסום שגוים ומטעים. החומר לא אושר על-ידי ה-FDA. במקרה שלך כנראה סבלת מגיניקומסטיה שמורכבת משני חלקים:
א. שומן; ב. רקמת שד.
דרושה בדיקת אולטרהסאונד ואולי רמת פרולקטין בדם כדי לאבחן את האחוזים של החלקים הנ"ל. אם קיימת יותר רקמה, דרוש טיפול כירורגי (כריתת הרקמה).
אם זה יותר שומן, המסה או שאיבה רגילה יעזרו.
על-מנת לקבל תשובה מדוייקת דרושה בדיקה אצל רופא פלסטיקאי מומחה הרשום באיגוד הכירורגים הפלסטים.
בברכה,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)