שומן בצדדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שומן בצדדים
    נועה
    19/04/2012

שלום,
    אני בת 25, גובה 1.68 ושוקלת כרגע 58 (בדיאטה "קטנה"-מתכננת להוריד עוד 3 קילו...). לפני 4 שנים הורדתי 11 קילו (מ-64 ל-53) בערך ב-10 חודשים. גם אז וגם היום אני עוסקת בהרבה פעילות גופנית אירובית-ריצה של 45 דק' עד שעה.
    כבר הרבה זמן אני חושבת על שאיבה או המסת שומן מכיוון שתמיד היו לי באיזור הבטן והמותניים ("השניצלים", "הצדדים") מצבורי שומן, גם אחרי שממש רזיתי.
    למרות שלא מדובר בכמות מאוד גדולה, השומן באיזור המותניים מפריע לי מאוד-אני לא מעזה ללבוש שום גופיה, חולצה, או שמלה צמודה כי זה לא נראה טוב שיש פתאום "גל" שבולט החוצה.
    כמובן שלאחר בדיקה אדע הכי טוב, אך בכל זאת אשמח לשמוע האם שיטת המסת השומן יכולה להתאים לי או שעליי לפנות לכיוון שאיבת השומן...?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שומן בצדדים

הוספת תגובה

• תמונה לדוגמא...

נועה
    19/04/2012

עם גופיה צמודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה לדוגמא... - תגובה

ד``ר שריה כהנוביץ
    19/04/2012

כנ"ל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שומן בצדדים - תגובה

ד``ר שריה כהנוביץ
    19/04/2012

ליעל שלום

מתאורך, נראה לי כי תהני מהטיפול באחת משתי השיטות שהזכרת. משתיהן אני ממליץ על ההמסה, הכוללת גם שאיבה מכנית.

בברכה ד"ר שריה כהנוביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם ככה....

נועה
    20/04/2012

קודם כל תודה רבה רבה על התשובה (המהירה!).
    אשמח לדעת האם יש הבדל משמעותי במחיר בין שאיבה להמסה? האם יש לך השערה על כמה כסף בערך מדובר במקרה שלי?

האם לרוב הייעוץ במרפאות הוא בחינם או בתשלום?

תודה רבה שוב,

שבת שלום
    נועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם ככה.... - תגובה

ד``ר שריה כהנוביץ
    21/04/2012

שלום ליעל

1.המחירים קרובים למדי.ההמסה דורשת זמן ארוך יותר, ולכן עלותה גבוהה יותר.

2.המחיר 20000-16000 שקל.

3.זה וגם זה.

בברכה ד"ר שריה כהנוביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו