מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שומן בצדדיםנועה19/04/2012
שלום,
אני בת 25, גובה 1.68 ושוקלת כרגע 58 (בדיאטה "קטנה"-מתכננת להוריד עוד 3 קילו...). לפני 4 שנים הורדתי 11 קילו (מ-64 ל-53) בערך ב-10 חודשים. גם אז וגם היום אני עוסקת בהרבה פעילות גופנית אירובית-ריצה של 45 דק' עד שעה.
כבר הרבה זמן אני חושבת על שאיבה או המסת שומן מכיוון שתמיד היו לי באיזור הבטן והמותניים ("השניצלים", "הצדדים") מצבורי שומן, גם אחרי שממש רזיתי.
למרות שלא מדובר בכמות מאוד גדולה, השומן באיזור המותניים מפריע לי מאוד-אני לא מעזה ללבוש שום גופיה, חולצה, או שמלה צמודה כי זה לא נראה טוב שיש פתאום "גל" שבולט החוצה.
כמובן שלאחר בדיקה אדע הכי טוב, אך בכל זאת אשמח לשמוע האם שיטת המסת השומן יכולה להתאים לי או שעליי לפנות לכיוון שאיבת השומן...?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה לדוגמא...
נועה19/04/2012עם גופיה צמודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה לדוגמא... - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ19/04/2012
כנ"ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשומן בצדדים - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ19/04/2012ליעל שלום
מתאורך, נראה לי כי תהני מהטיפול באחת משתי השיטות שהזכרת. משתיהן אני ממליץ על ההמסה, הכוללת גם שאיבה מכנית.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם ככה....
נועה20/04/2012קודם כל תודה רבה רבה על התשובה (המהירה!).
אשמח לדעת האם יש הבדל משמעותי במחיר בין שאיבה להמסה? האם יש לך השערה על כמה כסף בערך מדובר במקרה שלי?
האם לרוב הייעוץ במרפאות הוא בחינם או בתשלום?
תודה רבה שוב,
שבת שלום
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם ככה.... - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ21/04/2012שלום ליעל
1.המחירים קרובים למדי.ההמסה דורשת זמן ארוך יותר, ולכן עלותה גבוהה יותר.
2.המחיר 20000-16000 שקל.
3.זה וגם זה.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)