מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עברתי בודי טייט לפני שבועדנה16/07/2013
שלום רב
עברתי בודי טייט ירכיים חיצוניות ופנימיות לפני שבוע.
חייבת לציין - ההליך הזה כ ו א ב ולא ברור לי מדוע נעשה בטשטוש ולא הרדמה מלאה. הטראומה של ההתעוררות במהלך ההליך מלווה אותי בסיוטים בלילות.
שנית - ההמלצות לקחת אדוויל או אופטלגין פשוט מגוחכות . עד שרופא המשפחה לא רשם לי פרקוסט, לא הפסקתי לבכות ולצרוח מכאב , ואני לא בחורה עדינה ושברירית כלל.
שאלתי הינה - מתי אמורות הכוויות האיומות להחלים כבר???
האם הגיוני שאחרי שבוע עדיין יש לי כוויות עצומות בירכיים הפנימיות שאינן מאפשרות לי ללכת בכלל?
זאת ועוד- מתי הנפיחות אמורה כבר לרדת ואני אראה תוצאות?
כי כרגע אני נראית כאילו בלעתי קרנף :)
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עברתי בודי טייט לפני שבוע - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ16/07/2013לדנה שלום
1.אני מסויג בתשובותי, כי אינן מבוססות על מראה עינים, אלא על "משמע אוזנים" בלבד.
2.מידת הכאב שונה ממטופל אחד לרעהו, בהתאם לסף הכאב ועוד.
3.הכוויות שעלולות להופיע,חולפות אחרי 2-3 שבועות, בתלות בשטחן ובעומקן.
4.חלק מהתוצאה תראי עם ההורדה הראשונה של המחוך. היתר יתגלה בתהליך המשתרע
לאורך 3-4 חודשים:בתחילה_מהיר יותר,ואיטי יוץר בהמשך.
בברכת החלמה
ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
דנה22/07/2013האם ישנה דרך בה אוכל לזרז את הורדת הנפיחות ברגליים מלבד הבגד הלוחץ?
האם להפחית בשתיית נוזלים? לעשות הליכות ברגל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ22/07/2013לדנה שלום
הרמת הרגלים-תוריד בצקת. יש לדאוג כי בזמן זה ,לא ייצור המחוך חסימה,במידה כזו או אחרת,על הכלים הלמפתיים והורידיים, המנקזים הגפה.
החלמה מהירה
ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות
נטלי28/06/2014היי, צר לי לשמוע כי כאב כל כך. אני אמורה לעבור את הטיפול בעוד כשבוע וכבר מהססת.
איך תהליך ההחלמה הסתיים והאם את מרוצה מהתוצאות?
אודה מאד לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)