מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה בתחושה אחרי בודי טייטשני21/12/2013
שלום,
לפני מס' ימים עברתי בודי טייט מותניים אצל ד"ר מנוסקין בפורפורציה,
אני כבר רואה שינוי גדול ומאודדד מרוצה מהתוצאה כבר עכשיו,
העניין הוא שיש איזור במותניים שאין לי בו תחושה במגע עם היד, אבל חום אני מרגישה אם אני שמה כרית מחוממת על האיזור.
מה דעתך?
תודה
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בתחושה אחרי בודי טייט - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ21/12/2013לשני שלום
לאחר הטיפול בבודי טייט, כמו לאחר שאיבת שומן מכנית, קיימת ירידה בתחושה באיזור המטופל.
חזרת התחושה ספונטנית והדרגתית, ואורכת מספר חודשים.
בברכת שבת שלום
ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה, שאלה נוספת
שני21/12/2013איך אוכל לזרזר את חזרת התחושה?
נשאבו ליטר וחצי, בכל זאת ציפיתי לראות איזשהי ירידה קטנה במשקל, אבל להפתעתי עליתי חצי קילו.
אציין שיש נפיחות אבל לא ככ גדולה..
האם זה מהצטברות של הנוזלים והבצקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה, שאלה נוספת - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ21/12/2013שוב שלום לשני
1.החזרה עצמונית ואין לך דרך להשפיע לזירוזה.
2.כן.
שבוע טוב
ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשבוע וחצי אחרי-שאלה
שני28/12/2013היי
שבוע וחצי אחרי, אני מרגישה שהמחטב "נוח" ולא ממש מפעיל לחץ
האם אני צריכה להחליף למידה קטנה יותר?
יש לציין שהוא במידה s* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשבוע וחצי אחרי-שאלה - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ28/12/2013לשני שלום
ממליץ שתתיעצי על כך עם הרופא שביצע הפעולה.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה אפשר לשאוב בשיטת בודיטייט - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ20/10/2014ליעל שלום
אין גבול עליון טכני בשאיבה בבודי טייט.משרד הבריאות מגביל השאיבה עד ל-5 ליטר (ברוטו).
המשקל הסגולי של שומן 0.8-0.9, ותלוי ברקמות הנוספות שנספחו בשאיבה.
נא ראי דברי למעלה.
"אחד" לצורך מה? חלוקת האיזורים היא שרירותית בחלקה.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)