מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גניקומסטיה בודי טייטליאור05/02/2014
שלום,
אני מתעניין בגניקומסטיה ואחת השיטות שבדקתי היא שיטת הבודי טייט.
אשמח אם תוכלו לענות לי על מספר שאלות שעלו לי:
1) מה ההבדל בשיטות בין המסת שומן (הבודי טייט) לבין שאיבת השומן.
2)האם קיימת אפשרות של חזרה של הגניקומסטיה בשיטת הבודי טייט.
3) האם יתכן מצב שלאחר הניתוח התוצאות לא יהיו משמעותיות או שלא יראה כל הבדל בין הלפני ואחרי ( לפי מיטב הבנתי הגניקומסטיה שלי היא ברמה בינונית ).
4)מהם הסיכונים שקיימים בשיטה לעומת שיטות אחרות ( שקעים בפטמה, אי סמטריות בגובה ובמידות השד וכו' ).
5) אני בהליך של ירידה במשקל באופן מתון ( לא דיאטה אלא שמירה על אוכל והורדה של 2 -3 ק"ג עקב שומנים בדם.) האם לחכות להורדת אותם 2-3 ק"ג או שאין מניעה לבצע את ההליך גם עכשיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גניקומסטיה בודי טייט - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ15/02/2014לליאור שבת שלום
1.בהמסת השומן , הרס רקמת השומן - טרמי, ולכן אחיד יותר.גם מיצוק העור נעשה בחימום חלקו הפנימי של העור. מה שאין כן בשאיבה מכנית. בקריאת חלקו ההיסטורי של הפורום, תלמד יותר בנושא.
2.פרופורצית האיזור המטופל, ליתר הגוף,כפי שעוצב בסוף הפעולה, תישמר גם בשינויי משקל בעתיד.
3.לא.
4.המסת שומן מבטיחה אחידות ומוצקות עור משופרות לעומת שאיבה מכנית, אך כל תופעות הלוואי שהזכרת, עלולות להגרם גם בשיטה זו.
5.אינני צופה כי ירידה במשקל, בטווח המוזכר על ידך, תשפיע על נפח השדים.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)