היפוספדיאס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפוספדיאס
    ארז זאבי
    08/05/2014

דר כהנוביץ שלום רב
    אני בן 43 בילדותי עברתי אצלך סדרת ניתוחי היפוספדיאס בבלינסון כיום אני חבר מכבי
    לאחרונה נוצרה לי הצרות ( מדרגה) בתחילת השיחזור עברתי בספטמבר 2013 ניתוח נוסף באיכילוב ומאז חיי גהנום צריבות אני רץ המון לשירותים אני לא ישן בלילה בגלל שאני רץ המון לשירותים האורולוגים בדקו לי את הערמונית הכל תקין מה שכן בצילום ציסטוגרפיה בקושי אפשר היה להכניס קטטר יש הצרות מאז הניתוח האחרון באיכילוב כנראה הצינור מקופל היה קטטר 10 ימים אחרי הניתוח בשופכה החדשה וזה כנראה עשה קיפול בצינור או הצרות חדשה מה שכרגע מדובר לפי המלצת אורולוג ילדים מבאר שבע זה פירוק השיחזור שנעשה באיכילוב מה שאני יודע שאחרי פירוק השחזור אתן שתן בישיבה האם אני יכול לבוא אלייך ליעוץ דרך מכבי והכי חשוב אם תוכל אחר כך לנתח אותי במכבי באסותא אני יודע שאתה יועץ של מכבי
    צרפתי צילום אחד שבו רואים את ההצרות אשמח לשלוח לך למייל את שאר התמונות של הצילום והדיסק עם כל התמונות אצלי
    תרביות שתן תמיד היו תקינות
    בתודה מראש
    ארז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפוספדיאס

הוספת תגובה

• היפוספדיאס - תגובה

ד``ר שריה כהנוביץ
    09/05/2014

לארז שלום

אעמוד איתך בקשר אישי ולא בפורום.

בברכה ד"ר שריה כהנוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היפוספדיאס

ארז
    11/05/2014

בתקוה גדולה אחכה לטלפון ממך אתה בזמנו העמדתי אותי על הרגלים ועוד הרבה ילדים שהקימו משפחות ארז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו