מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח להמלצה על המסת שומןסיון24/01/2016
עליתי משמעותית במשקל ויש לי דד ליין קצר להורדה משמעותית עקב אירוע חשוב. הרבה שומן מצטבר לי באיזור היריכיים. אשמח להמלצות על התכשירים / רופאים שיש כדי לקבל תוצאה אמיתית. רצוי לא שאיבה אלא המסה או כל תכשיר אחר שעובד עקב תקציב והזמן המוגבל. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח להמלצה על המסת שומן - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ25/01/2016לסיון שלום
כדי להתיחס לבקשתך, אנא, פרטי מגבלות תקציב ומגבלות זמן.
בברכה ד"ר כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתגובה לשאלה
סיון25/01/2016היי יש לי בערך חודש וקצת. מבחינת תקציב 2500 בערך. האם יש טיפול אפקטיבי שהתוצאות יהיו דיי מיידיות ? תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתגובה לשאלה - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ27/01/2016לסיון שלום
מבחינת הזמן - עליך לבצע הפעולה בימים הקרובים, כדי לעמוד בלוח הזמנים שקצבת.
מבחינת התקציב - הרי שאת רחוקה מאד מעלות כל התערבות יעילה אפשרית.
להזכירך - אני מדבר בפעולה חודרנית, תחת הרדמה כללית(ברוב המקרים).
בברכה ד"ר כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סיון27/01/2016על איזה סכום מדובר ? ואיזו דרך הכי יעילה ומהירה? שאיבת שומן? תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ27/01/2016לסיון שלום
הדרך המומלצת - המסה המשולבת בשאיבה.
המחיר ייקבע מול המנתח שבחרת ובהתאם להיקף העבודה, המוערכת על ידו. עכ"פ, להערכתי הגסה, המחיר ינוע בטווח 10000 - 20000 שקל
בברכה ד"ר כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)