מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עודף עור כתוצאה מירידה דרסטית במשקל לאחר טבעת בקיבהמבולבלת03/08/2016
שלום,
ירדתי כמעט 50 ק"ג וכעת כמובן מאוכזבת מהבטן הנפולה והירכיים.
רציתי לעשות ניתוח אבל אני נורא נורא מפחדת לאחר שנחשפתי לכל מיני שיטות טיפול שהיו נראות לי בדיוק לצרכי גופי רציתי לברר ממקור אמיתי ומקצועי בלי אינטרסים( כמו כל בעלי המכשירים למינהם) האם כדאי לי לנסות טיפול במיצוק העור בגלי רדיו? בלה קונטור? אלו שני השיטות שהיו נראות לי הכי מתאימות לפי כל התמונות ה"לפני אחרי" וההמלצות.
זה בכלל מחזיק מעמד? יכול לחזור? יעיל אני נוטה להאמין שכן השאלה אם זה הפיתרון האם אוכל למצק את העור לתמיד ללא ניתוח?????
אגב,אני בת 24 ולאחר 3 ניתוחים קיסריים.
תודה(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עודף עור כתוצאה מירידה דרסטית במשקל לאחר טבעת בקיבה - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ03/08/2016למבולבלת שלום
איני יכול לייעץ, מבלי לראות את מצבך. עם זאת, סביר להניח כי עור בטנך, לאחר 3 הריונות וירידה של 50 קג, יתוקן במתיחת בטן בלבד, זאת אם החלטת שלא להרות שוב.
ובאשר לכל המיצוקים הלא-פולשניים - עד היום לא נתקלתי בשיטה הממשת ולו מעט, מכל מה שהבטיחה
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)