בודי טייט או הקפאת שומן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בודי טייט או הקפאת שומן?
    ד``ר שריה כהנוביץ
    05/06/2017

היי
    יש לי מצבורי שומן באזור הירכיים הפנמיות והבטן והמותניים והזרועות ,זהו שומן בעייתי שלא יורד בספורט ותזונה נכונה לכן אני חייבת לעשות משו כדי להוריד את זה!
    העניין הוא שאני לא כל כך מבינה בזה ורציתי את עצתך,אני מתלבטת הין הבודי טייט לבין הקפאת שומן,מצד אחד אני מאוד מעדיפה את ההקפאת שומן כיון שזה הליך לא פולשני אך מצד שני שמעתי תגובות שזה בכלל לא מוצלח ולא מעלים את השומן לעומת הבודי טייט שהוא הליך פולשני אבל רואים תוצאות מעולות ורציתי לשאול על מה אתה ממליץ לי?מה מבין שניהים יותר יעיל וזה שיותר יעיל אחרי כמה זמן פחות או יותר מתחילים לראות תוצאות ואשמח גם לטווח של מחירים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בודי טייט או הקפאת שומן?

הוספת תגובה

• בודי טייט או הקפאת שומן

ד``ר שריה כהנוביץ
    08/06/2017

לורד שלום. לא ראיתי עד היום, הצלחות בסילוק שומן בשיטה לא חודרנית.לכן, לא אוכל להמליץ על שיטות אלה, כולל השיטה בהקפאה. בשיטות החודרניות, ניתן לראות תוצאה כבר לאחר מספר ימים. התוצאה הולכת ומשתפרת בחודשים שלאחר מכן, עם ספיגת הבצקות.

מחירים תקבלי מהרופא שינתח אותך.

ד"ר כהנוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו