אחת שעברה בודי טייט וממש לא ממליצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחת שעברה בודי טייט וממש לא ממליצה
    אני
    23/06/2022

שלום, לפני כשנה וחצי עברתי ניתוח בודי טייט. מצטערת על הרגע שהתחלתי בזה. נותחתי אצל דר' אן גורביץ' מתוך תקווה שהבטן תהיה שטוחה ויפה מה שלא הצלחתי לעשות בספורט ובדיאטות למינהן. פעלתי לפי כל ההוראות שהרופאה נתנה. התוצאות מאכזבות. אמנם הבטן ירדה מעט בהיקף אך, נותר עור רפוי , גבשושיות ושקעים, חוסר סימטריה . אני מסתירה את הבטן בקנאות מהבושה שמה תיחשף בטעות . אני חיבת להדגיש שבבדיקת היעוץ לא נאמר לי באופן חד משמעי כי עלול להיווצר לי עור רפוי. רק, כשבאתי בטענה שהמראה לא כפי שהובטח לי תשובתה היתה שהדברים הוסברו לי לפני כן . שקר. בנוסף, היחס מצד הרופאה, האנטיפטיות ממש לא מזמינה לחזור אליה שוב. אני מוותרת ומחפשת רופא כירורג פלסטיקאי שיתקן את הכיעור.מנסיוני, אני לא ממליצה כלל וכלל למי שחושבת לגשת לניתוח אצל דר' גורביץ. ראו הוזהרתם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• תודה על השיתוף והצלחה!

יעל
    05/07/2022

בדיוק קבעתי פגישה והארת את עיני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• בודי טייט וכיצד יוצרים קשר

לי
    16/07/2022

היי,
    אני בפני דילמה מאוד גדולה בנושא, איך ניתן ליצור איתך קשר? 🙏🏻

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו