אחרי טיפול שני בסמרטליפו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי טיפול שני בסמרטליפו
    ביוטי
    03/02/2009

שלום ליועצים הרפואיים ולקוראי הפורום. לפני 4 וחצי חודשים עשיתי טיפול ראשון של סמרטליפו ל"שקיות" בצידי הגב, מגובה בית השחי כלפי קו התחתון של החזייה. לצערי הרב לאחר שלושה חודשי המתנה שהם הזמן שאמורים לראות תוצאות סופיות לא היה שום שינוי. בדיעבד הסתבר שכל המכונים בארץ גם האחד בו אני עברתי את הטיפול לא קיבל את ההנחיות לגבי הסיב הרב פעמי שבו אמור להתבצע הטיפול ולכן זומנתי לחזור שוב על הטיפול. לפני 6 שבועות עשיתי טיפול חוזר באותו האזור, המקום הרבה יותר נפוח מפעם קודמת, עדין אין שום תוצאות (למעט שנראה שהשקיות צנחו כלפי מטה לכיוון המותניים) ואני תוהה אם אזכה סוף סוף לראות תוצאות לאחר שני טיפולים, שהיו מאד כואבים!! עם שטפי דם מרובים שלקח למעלה משבועיים להיספג!! עם רגישות מקומית עד לרגע זה!! והשאלה לרופאים - האם קיים סיכוי ולו הקלוש ביותר שגם לאחר הטיפול השני בסיב הנכון!!! עדין יכולה להיות סיטואציה שלא תהיינה תוצאות?? האם העור הרפוי באזור הזה אמור "להידבק" ולהיצמד ולא להישאר תלוי כפי שקורה לעיתים לאחר הרזייה משמעותית?? אודה לתשובתכם הן של צוות היועצים והן מקוראי הפורום. בתודה ביוטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי טיפול שני בסמרטליפו

הוספת תגובה

• תשובה לביוטי

ד``ר שריה כהנוביץ
    03/02/2009

לביוטי שלום,
    משאלתך עולה כי קיבלת טיפול מסור מהצוות המטפל בך, שעושה ככל שיש לאל ידו להגיע לתוצאות המקוות.
    הצעתי היא שתתאזרי בסבלנות ותראי את התוצאות המקוות בעוד כחודשיים.

בברכה,
    ד"ר שריה כהנוביץ'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת להתערב

יסמין
    16/03/2009

"משאלתך עולה כי קיבלת טיפול מסור מאנשי הצוות"? אני חצי שנה אחרי טיפול שכשל ומצאתי דרך נורא נחמדה לגלות שהיתה בעיה בסיב- דרך פורומים של המון מאוכזבים.הצוות הכ"כ מסור לא דאג לעדכן אותי בכך שהסיב שהובא לארץ לא היה תקין!! אז מה אני אגיד לך, אחלה של צוות יש לכם שם בפרופורציה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו