מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות נוספות לאחר פגישת יעוץמתעניינת05/02/2009
הבנתי כי אני מועמדת מתאימה לטיפול- בת 24, מבנה גוף רזה ורק מצבור שומן ממוקד בשני צידיי המתניים (בגב התחתון, מעל קו המכנס), פחות מחצי ליטר בכל צד. 1. הוסבר לי שלאחר שתאי השומן נהרסים, השומן נשפך לגוף, וכדי שהשומן לא ישאר בגוף, יש להגביר את הפעילות הספורטיבית ,ולהקפיד להמעיט באכילת פחממות, זאת כדי שהשומן יתפרק ויסולק החוצה. אז מצד אחד הבנתי את התהליך ולמה לוקח כמה חודשים עד שרואים תוצאות (לוקח זמן עד שהגוף מפרק ומפריש את השומן שהומס). מצג שני- בעצם מה שאומרים לי זה תעשי ספורט ודיאטה.... אז איך אדע אחר כך ממה ירד השומן? מהלייזר או מהספורט והדיאטה...? 2. נאמר לי שהטיפול משפיע על כל אחד בצורה שונה, ואין דרך לדעת מראש כמה שומן יתפרק או כמה זמן זה יקח. במקרה הכי גרוע עם אחרי 3 חודשים אין תוצאות עושים עוד טיפול. אז עכשיו אני דיי מבולבלת. נגיד שירד קצת אבל לא הכל. הרי אני עושה את הטיפול הזה כדי שהכל ירד. מן הסתם שרק בגלל העובדה שאני מתחילה דיאטה ומתחילה לרוץ 3 פעמים בשבוע אני ארד כמה קילו ואוריד איזה שני סנטימטר מההיקף של המתניים- אז מה? ימדדו אותי ויגידו לי הנה- הורדת כמה סנטימטר מההיקף מבחינתינו הטיפול הצליח, לא נעשה לך שוב? הייתי גם רוצה לדעת מה נחשב לטיפול מוצלח מבחינת תוצאות? במידה ואני אופטימית, מה התוצאות הטובות ביותר להן אני יכולה לצפות במידה והטיפול הצליח ? אשמח לתגובותיכם בנושאים שהעליתי :) תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לנעמה
ד``ר שריה כהנוביץ06/02/2009לנעמה שלום. עצתי לך:קיצבי לעצמך 3 חודשים של דיאטה הולמת המלווה בפעילות גופנית אגרסיבית.פעולת המסת השומן תתבצע רק על שרידי השומן.כך תוכלי להבדיל בין תוצאות הפעולות השונות. בברכה,ד"ר שריה כהנוביץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)