שאלה נוספת לאחר טיפול שני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת לאחר טיפול שני
    ביוטי
    10/02/2009

אני 7 שבועות אחרי טיפול שני לאחר שהטיפול הראשון לא הניב תוצאות ולצערי הרב עדין אין שום שינוי באזור המטופל. ממה שהבנתי הייתי אמורה לראות בשלב הזה תוצאה חלקית. יש לי כמה שאלות: 1. האם יתכן שלאחר מחצית הדרך מהטיפול השני לא תהיינה תוצאות? 2. מה הזמן הממוצע בו אני אמורה להבחין בתוצאות? 3. האם התוצאות אמורות להיראות בהדרגה או בבת אחת לאחר 3 חודשים? 4. במידה וגם הפעם לאחר הטיפול השני לא תהיינה תוצאות האם יש טעם לעשות טיפול שלישי או שאם זה לא עבד עלי בשני טיפולים זה מעיד שאני באחוזון שעליו הטיפול לא עובד? אשמח לקבל תשובות מפורטות ככל שניתן. בתודה ביוטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה נוספת לאחר טיפול שני

הוספת תגובה

• תשובה לביוטי 2

ד``ר שריה כהנוביץ
    10/02/2009

לביוטי שלום,
    בתשובה לשאלותייך:
    1. ייתכן כי לאחר שבעה שבועות האיזור עדיין בתהליך ריפוי, הידבקות והצטלקות, ולכן לא תראי את הבדלי הנפח.
    2. אין זמן "ממוצע". הזמן המקובל להערכת התוצאה הוא כשלושה חודשים. במקרה וההשקעה האנרגטית בפעולה גדולה יותר - גם הזמן יהיה ממושך יותר.
    3. התחלת התוצאות ניכרת במעבר זמן של כאחד עד שני שבועות. זאת אומרת, לא הדרגתי מאד, אך גם לא בפתאומיות.
    4. לשאלתך האחרונה יקשה עלי לענות מהמרחק הוירטואלי שבינינו. עצתי לך לפנות לרופא שעשה את הטיפול ולהתייעץ איתו במהלך הביקורות שהוא עושה לאחר הטיפול.

בברכה,
    ד"ר שריה כהנוביץ'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר כהנוביץ על תשובותיך

ביוטי
    10/02/2009

מדבריך אני מסיקה שאם לאחר 7 שבועות מהטיפול השני אינני רואה תוצאות ככל הנראה שלא יהיה שינוי משמעותי גם בתום שלושת החודשים. משיטוט בפורומים נוספים שעניינם הטיפול בסמרטליפו אני קוראת שאף אחת מהמטופלות לא דיווחה שהיא רואה תוצאות, גם לא לאחר מספר שבועות מהטיפול שני. אני תוהה אם מכרו לי אשלייה או שחוסר הניסיון בארץ הינו מקור הבעיה שאין מטופלות שיכולות להציג תוצאות מדהימות ושביעות רצון מהטיפול. אשמח מאד לתגובתך. בתודה ביוטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לביוטי 2

ד"ר שריה כהנו
    12/02/2009

לביוטי שלום, ארשה לעצמי לתקן את תגובתך: לא חייבת להיות תגובה כבר לאחר שבעה שבועות מהטיפול. ובאשר לחששותייך: התוצאות המוצלחות בשימוש ב"סמרטליפו" נותנות לנו תקווה, כי גם במקרה שלך יהיה סוף טוב. בברכה, ד"ר שריה כהנוביץ'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו