מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה נוספת לאחר טיפול שניביוטי10/02/2009
אני 7 שבועות אחרי טיפול שני לאחר שהטיפול הראשון לא הניב תוצאות ולצערי הרב עדין אין שום שינוי באזור המטופל. ממה שהבנתי הייתי אמורה לראות בשלב הזה תוצאה חלקית. יש לי כמה שאלות: 1. האם יתכן שלאחר מחצית הדרך מהטיפול השני לא תהיינה תוצאות? 2. מה הזמן הממוצע בו אני אמורה להבחין בתוצאות? 3. האם התוצאות אמורות להיראות בהדרגה או בבת אחת לאחר 3 חודשים? 4. במידה וגם הפעם לאחר הטיפול השני לא תהיינה תוצאות האם יש טעם לעשות טיפול שלישי או שאם זה לא עבד עלי בשני טיפולים זה מעיד שאני באחוזון שעליו הטיפול לא עובד? אשמח לקבל תשובות מפורטות ככל שניתן. בתודה ביוטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לביוטי 2
ד``ר שריה כהנוביץ10/02/2009לביוטי שלום,
בתשובה לשאלותייך:
1. ייתכן כי לאחר שבעה שבועות האיזור עדיין בתהליך ריפוי, הידבקות והצטלקות, ולכן לא תראי את הבדלי הנפח.
2. אין זמן "ממוצע". הזמן המקובל להערכת התוצאה הוא כשלושה חודשים. במקרה וההשקעה האנרגטית בפעולה גדולה יותר - גם הזמן יהיה ממושך יותר.
3. התחלת התוצאות ניכרת במעבר זמן של כאחד עד שני שבועות. זאת אומרת, לא הדרגתי מאד, אך גם לא בפתאומיות.
4. לשאלתך האחרונה יקשה עלי לענות מהמרחק הוירטואלי שבינינו. עצתי לך לפנות לרופא שעשה את הטיפול ולהתייעץ איתו במהלך הביקורות שהוא עושה לאחר הטיפול.
בברכה,
ד"ר שריה כהנוביץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר כהנוביץ על תשובותיך
ביוטי10/02/2009מדבריך אני מסיקה שאם לאחר 7 שבועות מהטיפול השני אינני רואה תוצאות ככל הנראה שלא יהיה שינוי משמעותי גם בתום שלושת החודשים. משיטוט בפורומים נוספים שעניינם הטיפול בסמרטליפו אני קוראת שאף אחת מהמטופלות לא דיווחה שהיא רואה תוצאות, גם לא לאחר מספר שבועות מהטיפול שני. אני תוהה אם מכרו לי אשלייה או שחוסר הניסיון בארץ הינו מקור הבעיה שאין מטופלות שיכולות להציג תוצאות מדהימות ושביעות רצון מהטיפול. אשמח מאד לתגובתך. בתודה ביוטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לביוטי 2
ד"ר שריה כהנו12/02/2009לביוטי שלום, ארשה לעצמי לתקן את תגובתך: לא חייבת להיות תגובה כבר לאחר שבעה שבועות מהטיפול. ובאשר לחששותייך: התוצאות המוצלחות בשימוש ב"סמרטליפו" נותנות לנו תקווה, כי גם במקרה שלך יהיה סוף טוב. בברכה, ד"ר שריה כהנוביץ'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)