המיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המיואשת
    יפית
    12/02/2009

עברתי המסת שומן בלייזר במותניים, הטיפול היה לי מאוד קשה, הן מבחינה נפשית והן מבחינה פיזית. הבעיה היא שאין שום שינוי לטובה, ואני כבר אחרי 5 חודשים כמעט.. אני רואה שיש פה (ולא רק פה) המון מטופלות שגם הטיפול השני לא הצליח ואני פוחדת מאוד..אני ממש לא רוצה לעבור אותו שוב !!אם התוצאה לא תהיה טובה אני ממש לא אדע מה לעשות.. אם הטיפול השני לא יצליח האם יש לי צידוק לבקש את כספי חזרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המיואשת

הוספת תגובה

• תשובה ליפית

ד``ר שריה כהנוביץ
    13/02/2009

ליפית שלום,
    קראתי בצער רכ את מכתבך; נראה לי כי אין מקום לייאוש המשתקף מדברייך. נזכור, כי מטבע האדם לפרסם יותר את המכשלות מאשר את ההצלחות, הנראות כמובנות מאליהן.
    באשר לשאלתך בסוף מכתבך - נראה לי כי איני הגורם המתאים לפנות אליו.

בברכה,
    ד"ר שריה כהנוביץ'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כך גם נשמע על ההצלחות.

מאיה
    08/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצלחות

מיקי
    17/03/2009

אני עברתי טיפול סמארטליפו לפני 4 חודשים בפרופורציה ויש תוצאות יפות מאוד, נכנסתי לקומונה שהייתה מזוהמת בהשמצות ולכלוך וברחתי כל עוד נפשי בי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העובדות מדברות בעד עצמן

ביוטי
    17/03/2009

לפני שאת מוציאה שם רע לקומונה המדוברת אני מציעה שתבחני את מספר האנשים המאוכזבים מהטיפול בסמרטליפו ולא רק בפרופורציה. התאספנו שם קבוצת אנשים אשר נפגעו הן בגופם הן בנפשם והן בכיסם שהאמינו בתום לב שאכן הסמרטליפו הינו הטיפול האולטימטיבי לפתרון בעייתם. העובדות בשטח הינן ההוכחה לכך שהוליכו את כולנו שולל, שהבטיחו תוצאות מרשימות שמסתבר שאין להן כיסוי. כל המכונים בלי יוצא מן הכלל יודעו בבעיית הסיב ובתחילה התכחשו לכך ולא שיתפו פעולה. רק לאחר שהלקוחות לחצו הודו בכך והציעו לחזור על הטיפול, רק שדבר אחד לא סיפרו שסמרטליפו ללא שאיבה לא יניב אצל אף אחת את התוצאות הרצויות. מעניין שרק עכשו לאחר שיש קבוצת אנשים שחזרו על הטיפול וגם לאחריו לא רואים תוצאות הם נזכרים לומר זאת ולהציע לעשות את הטיפול בשילוב שאיבה וכמובן בעלות כספית מלאה וגבוהה. אז לפני שאת משמיצה ומנסה להתהדר בתוצאות היפות שלך שאני מטילה בהם ספק רב, עיצרי לרגע ותנסי להתמקד בעשרות הרבות של המאוכזבים מבלי לנסות להוליך מי מאיתנו שולל. עם עובדות לא מתווכחים!!!!!!!!!!! ואנחנו ההוכחה לכך!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל מידע לגבי המסה+ שאיבה

בודקת
    18/03/2009

האם המגמה השתנתה כעת ובאופן גורף הסמרט ליפו ישלב מעתה גם שאיבה? העליתי את הנושא בפני רופאים נוספים ואני לא מצליחה להבין האם יש קונצזוס חדש בנושא... נאמר לי במרפאה אחרת כי שילוב עם שאיבה יעיל רק לכמויות שומן גדולות ולא משמעותי לבעיה כמו שלי (צמיגים במתניים- פחות מחצי ליטר בכל צד). הייתי רוצה להבין את הנושא יותר לעומק, האם המגמה אכן השתנתה, באיזה מקרים היא מתאימה, ולמה אין קונצזוס בין הרופאים העוסקים בתחום. תןדה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא רופאה אבל

עדידי
    25/03/2009

לפי ההגיון שלי ולפי מה שאני הבנתי, אולי אני טועה
    אולי שאיבת שומן לבד זה לאזורים גדולים יותר אבל המסה מיועדת לאזורים קטנים לא? וזה שנוסף עכשיו טיפול 'משלים' של שאיבה הוא גם ככה בכל העולם נכון? ושם זה מצליח גם על אזורים קטנים לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לעדידי

ד``ר שריה כהנוביץ
    30/03/2009

לעדידי שלום,
    אכן, יש ממש בהערתך.

ברכה,
    ד"ר שריה כהנוביץ'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו